torstaina, joulukuuta 07, 2006

Mattopyykillä

Tänään siivottiin ja käytiin pikkuisen ulkoilemassa M:n kanssa, sekä tietenkin saunassa illalla. Pikku M oli onnensa kukkuloilla. T sanoi että olen muuttunut tosi paljon aktiivisemmaksi viime aikoina. Olimme molemmat sitä mieltä että sen on pakko johtua siitä lampusta. Pakko se on myöntää, olo on aivan epänormaalin normaali ottaen huomioon että on talvi.

Pesin maton suihkun lattialla. Oli kivaa polkea sitä kuivemmaksi, tuli kesä ja mattolaituri mieleen. Mäntysuovan hajukin nousi niin mukavasti nenään kun purskuttelin mattoa kuivemmaksi. Harmi vaan että selkä "meni" jotenkin siinä hommassa. Ei kärsi pahemmin kumarrella.

Aamulla maahan oli tullut taas vaihteeksi lunta. Se näytti kivalta puiden oksilla ja pensaissa. Saapa nähdä kuinka pitkään se kestää tällä kertaa. Kaleva lupasi että pian taas lämpenee ainakin vähäksi aikaa. Nukuin viime yönä suhteellisen hyvin, näin jopa untakin. Tällä kertaa hukkasin pikkusiskoni Egyptiin. Sisko halusi, sen sijaan että olisimme tutustuneet paikallisiin nähtävyyksiin mennä Kairon Henkkaan ja Maukkaan shoppailemaan. Minä sanoin sille tahallaan että miten se uskaltaa liikkua Kairon kauppakeskuksissa kun niitä on viime aikoina räjäytelty (tämä ei unessa pitänyt paikkaansa). Sisko pillastui ja juoksi pakoon mahdollista räjähdystä. Eikä häntä löytynyt mistään. Minä olin lähinnä huolissani pilalle menevästä lomasta (ja herättyäni häpesin uniminäni itsekkyyttä). Jaa

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, että olet Valaistunut! Minähän sanoin, että kyllä se tepsii..

Allyalias kirjoitti...

Ei sitä itse sillä lailla huomaa. Tuntuu että tällaisia reippaampia päiviä on vain sattunut olemaan tässä, mutta T sanoo että ero on HUOMATTAVA.