perjantaina, joulukuuta 29, 2006

Elokuvia juuri minulleko? Voi kiitos!

Olen tottunut viettämään pitkiä aikoja omin nokkineni miehen pitkien työpäivien takia, mutta tällä kertaa hänellä on niin pitkä reissu, että olen ottanut oikeudekseni kutsua itseäni työleskeksi. L on myös reissussa joten jäljellä on vain M ja minä. Minulla on jäänyt taas paljon aikaa tapettavakseni aina sillä välin kun seurani ei ole kelvannut M:lle. Minulla on myös illaksi elokuva joka ei ole liian mielenkiintoinen (siis sellainen jonka T haluaisi nähdä) eikä liian pelottava, että uskallan nukkua täällä yksikseni. Olen vakuuttunut että en tule juurikaan pitämään tuosta elokuvasta.

Mutta kun aikaa tappaakseni surfailin yllättäen (heh) netissä, löysin kaksi mielenkiintoista sivua, englanninkielisen movielensin ja suomenkielisen movietronin, joiden pitäisi osata suositella juuri minulle sopivia elokuvia. En ole vielä osannut tehdä eroa sen suhteen kumpi olisi osuvampi, mutta ainakin äkkivilkaisulla suositukset vaikuttivat sattuvan suhteellisen, jopa riittävän lähelle. Ehkä sitten ajan kanssa huomaa kumpaa kannattaa käyttää. Lisään molemmat linkit myös sivupalkkiin.

Tänään kaveri laittoi viestiä ja tarjosi meille vesirokkoa. Se oli ystävällisesti tehty mutta M on rokotettu sitä vastaan. Jouduimmehan kohtaamaan vesirokkolaisen juuri häiden ja häämatkan alla, joten oli pakko estää M:n sairastuminen. Eipä sillä, vesirokko ei ole kovin kiva tauti. Minä sairastin sen aika isona joten muistan sen paremmin kuin hyvin. Jaa

4 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Elokuvaillan pitäminen ihan issekseen on hyvä idea! Siihen vielä lisukkeeksi jotain hyvää syötävää&juotavaa ja nautinto on valmis:)

Me alamme katsomaan kohta telkusta Lost in Translation-leffaa, saas nähdä minkälainen pläjäys.

allyalias kirjoitti...

Salka, on tosiaan kiva katsoa leffaa vaihteeksi ihan omassa seurassa. Syötävääkin löytyy :)

Minä olen jo katsonut tuon leffan, minä ainakin tykkäsin tosi paljon. Se vaan vähän häiritsi kun kanssakatsojat pitivät leffaa tylsänä (se huokuu,tiedäthän)

Londradical kirjoitti...

ciao

allyalias kirjoitti...

ciao