keskiviikkona, joulukuuta 06, 2006

Elämää

Syön paahtoleipää juustolla ja kurkulla ja luen ihmisten blogeja. Minun pitäisi lisätä suosikkilistaani monta linkkiä, sillä olen löytänyt monia uusia mielenkiintoisia ja oikein sujuvasanaisesti kirjoittavia ihmisiä. Tänä iltana en jaksa nähdä sitä vaivaa sillä minun pitäisi olla jo nukkumassa. Pelkään pahoin että väsymys menee taas yli ja muuttuu unettomuudeksi. Kaiken lisäksi kirkasvalolamppu aiheuttaa minulle jonkin verran silmäsärkyä ja silmäsärky aiheuttaa puolestaan unettomuutta.

Alan kuitenkin olla ihan satasella vakuuttunut että lampun kanssa vietetty aika on auttanut mielialaan ja uupumukseen. Olin toivonut että se säännöllistäisi unirytmiäkin, mutta ei kai ole reilua laittaa aivan kaikkea yhden viattoman lampun varaan.

Kaverilla on kumma tekstarisuhde perin persoonallisen kuuloiseen ihmiseen joka on ilmeisesti onnistunut yhdistämään "säännöllisen" uskonnollisuuden pornobisneshaaveisiin. Jo pelkästään tuon seikan tietäminen herättää minussa valtavaa uteliaisuutta tätä ihmistä kohtaan. Toivottavasti kaveri ottaa asian vielä puheeksi (sillä muuten minun täytyy itse udella ja sehän on vähän noloa, eikö totta?) ja saan tietää tämän ihmisen ajatuksista lisää.

Minulla on hyvä mieli. Jaa

Ei kommentteja: