maanantaina, helmikuuta 12, 2007

Mielikuvamurhailua

Blogitapaaminen osa 7/2: Maljannosto kuolemalle

(Blogitapaamiset 1, 2, 3, 4, 5, 6 ja 7/1)

Blogihahmoja alkoi valua sisään. Ensimmäisenä saapuivat toistensa rajamailla häilyvät Rita ja Arkiterapeutti Kops hyväntuulisina, sinisissä saappaissaan. Pian sen jälkeen saapuivat yhdessä Marko F ja Tekosyy keskustellen isoäänisesti siitä millaisia tarjoiluja mahtaisi olla luvassa. Salka nosti heille hyväntuulisesti peukaloaan pystyyn. Hän oli viettänyt koko päivän keittiössä tehden sienisalaattia ja hymyileviä iloleipiä.

Allyalias nyki satiinimekkonsa helmaa alemmas. Hän kierteli huoneissa jotka täyttyivät nopeasti puheensorinasta. Alastalo näytti ottavan jo neljättä lasiaan boolia, johon Jussi oli ostanut ainekset jonkun entuudestaan tuntemattoman miehen Mersun peräkontista. Hyvälaatuinen, suoraan Venäjältä tullut viina oli ollut uskomattomassa tarjouksessa. Tanssiva harmaa pantteri, Obeesia, Kirsti, Liisa ja Sivuaskel istuivat juhlasalin seiniä kiertävillä penkeillä ja Offset räpsi heistä valokuvia sarjatulella. Naiset yrittivät parhaansa mukaan vältellä kuvauksen kohteeksi joutumista, mutta olivat kuitenkin tavallaan mielissään huomiosta.

- Hei, mennään mekin tuonne muiden joukkoon, Paju sanoi Allyaliaksen päässä, mutta Allyalias harasi vastaan.
- Kierrellään vielä vähän aikaa. Minun tekee niin hirveästi taas mieli murhata. Sitä paitsi minuahan ei kuvata tässä kammottavassa prinsessamekossa.
- Älä nyt, Paju sanoi. - Sehän on niin supukka mekko että!

Musiikkia väännettiin kovemmalle, porukka alkoi riehaantua juomasta ja toistensa seurasta. Joku pössytteli marihuanaa ja söi Muikun tuomia pikkuleipiä, jotka Muikku oli kehunut tehneensä aivan erityisellä reseptillä. Lilith ja Pastillinjauhaja istuivat vierekkäin portaikossa. Allyaliaksesta näytti että Pastillinjauhaja yritti iskeä Lilithiä, mutta ei voinut olla siitä varma.

Sulfidi kompuroi humalaisena portaita alas ja joutui melkein siistissä silinterihatussa ja mirrissä saapuneen Vincentin kamppaamaksi. Vincent rääkäisi Sulfidille vihastuneena ja näytti jo, että illan ensimmäinen tappelu olisi kehittymässä, mutta siinä samassa kaikki ovet ja ikkunat pamahtivat auki. Ilmassa kaikui mielipuolinen nauru. Vincent alkoi täristä ja katosi portaiden alle. Polgara saapui vihaisena paikalle.

- Sinut oli kyllä kutsuttu, Allyalias kuiskasi värisevällä äänellä.

Kukaan ei huomannut kuinka Vincent hihitteli portaiden takana, varjojen syleilyssä.

Jatkoa on jälleen luvassa. Jaa

40 kommenttia:

Alastalo kirjoitti...

Paljon on tuttuja koolla ja tunnelma selvästi tiivistymässä. Tästähän kehketyy "mukava" meetinki.

Rita kirjoitti...

Hehehe... Hauska tappa monta blogituttu :) Ja Vincentkin siellä, miau! Höhöhö, "supukka" mekko, hihihii, ... ""pössytteli" marijuanaa... hah hah haa :D Sori mutta mulla on näin hauskaa jo ennen boolia, en voi sille mitään. Kiva party, Ally; kiitos kutsusta :) Pistän vaatteet ja kirveen tähän naulakkoon ja sitten jorataan.

allyalias kirjoitti...

Alastalo, tästä tulee kerrassaan hauskaa... Tai sitten ei. Onpa kiva kirjoittaa niistä blogitutuista joista oikein tykkää ja huomata että niitä riittää aina vain lisää ja lisää. Bileissä on mukana vielä monta hahmoa joita ei ole vielä mainittu.

Rita, sinähän se vasta juhlatuulella oletkin :) Jaahas, sinullakin on kirves mukana. En taidakaan olla ainoa joka nappaisee pari blogitutun päätä kohdattaessa.

Polgara kirjoitti...

Ehheeheeh *kolkkoa naurua*, Vincent siis kähmi postia... No, ompahan kekkerit alkaneet, keitähän vielä lie tulossa ;D Ja mitä aseisiin tulee, minulla on omat pikku keinoni *katselee mietteliäästi sormenpäitään*. Tämä oli uhkaus, ei siis mikään lupaus. Pelottavaa yötä kaikille!

Paju kirjoitti...

Yritän olla pääsi sisällä riehumatta, etten töni vahingossa tasapainoaistiasi. Supukassa mekossa on oma riskinsä, ettei joku kaada sua (meitä) ja löydätkin (löydämme) itsesi (itsemme) vaaka-asennossa, siis sillai, kuin muistan muinoin. Mutta suoriksi sanottuna kyllä mua vähän hirvittää, mitä tuleman pitää enkä tiedä olenko suojelusenkelisi, omatuntosi vai pikkupeijjooni: yllyttäjäsi vai hillitsijäsi. Tukalat paikat. Ja varsinkin kun kasvomuistini on nolla. Kuka kukin on?

Obeesia kirjoitti...

Taas seinäkukkasena! Mä en ala!

allyalias kirjoitti...

Polgara, pura siihen katalaan Vincentiin, älä minuun. Tuolla päällisin puolin viattoman oloisella katilla taitaa olla pahat mielessä...

Paju, sehän tästä vielä puuttuisi jos riehakas mamboaminen muuttuisi vaakasellaiseksi. Sitten tää kauhujuttu lähetettäisiinkin suoraan Jalluun :)

Obeesia, iltahan on vasta nuori. Todelliset juhlijat aloittavat vasta siinä vaiheessa kun muut hyytyvät. Miten minusta tuntuu että sinulle on tulossa melkoinen ilta...

Hansu kirjoitti...

Jännää kuinka jatkossa käy!

allyalias kirjoitti...

Paju, tarkennuksena vielä, että jos Jallua ei ole enää olemassa niin sitten johonkin vastaavaan pyllylehteen :)

allyalias kirjoitti...

Hansu, vaikka et sitä vielä tiedä, olet jo juhlijoiden joukossa... Yritähän käyttäytyä ;)

Kirsti kirjoitti...

Toivottavasti minulla on hauska ilta, olisin sen tarpeessa. Tuo mielikuvamurhailu vaan ei lupaa kovin hyvää.

Helena kirjoitti...

Sinä se jaksat aina hymyilyttää! Aloin pelkäämään tuota Polgaraa, vaikken ole hänestä koskaan edes kuullut. Pitää varmaan kutsua juhliin.

Offset kirjoitti...

Varo vain Allyalias, mun silmääni ei vältä mikään.

allyalias kirjoitti...

Kirsti, jos on tosi kovasti hauskan illan tarpeessa, on murhatuksi tuleminenkin tervetullutta vaihtelua :)

Helena, minäkin pelkään vähän Polgaraa. Hän taitaapi olla aika hurja velhotar...

Iiiks ja Offset hyökkää Taru Sormusten Herrasta-tyyppisillä uhkailuillaan...

SusuPetal kirjoitti...

Hei! Siis, missä MINÄ olen? Eikö minua ole kutsuttu? Onko minut jätetty blogitaivaaseen vaan kirjoittamaan???? Kirjoittajat haluavat myös viinaa, nih!
Ja eikun taas uusien blogien kimppuun, kun ei murhatuksikaan pääse:(((

allyalias kirjoitti...

Totta kai sinut on kutsuttu! Mutta mistäs minä tiedän mikset ole vielä ilmestynyt paikalle. Oletko kenties suutuksissa, vai suunnitteletko jotain perin ovelaa, se jää vielä nähtäväksi...

Alastalo kirjoitti...

Tästä taitaakin olla leikki kaukana. Ja jos liian pelottavaksi käy niin onhan mulla se köysi mukana. jes Ja mä kyllä haluun tavata Susun...Kaikkien angstien äidin... Ehdottomasti

SusuPetal kirjoitti...

Minä suunnittelen kyllä varmaan uutta blogia tai jotain muuta yhtä järkevää, hahhah:))

sivuaskel kirjoitti...

Obeesian huoli on turha; seinäruusuilla on aitiopaikka ... ja tästähän se meno vasta alkaa :)

Mainio tarina, hieman hämyisissä merkeissä tosin, mutta hauska tavata Blogistanian kylän asukkaita...

Liisa kirjoitti...

Sivuaskelen kanssa samaa mieltä! Tiedä mihin kuvamme vielä päätyvät? :)

allyalias kirjoitti...

Alastalo, voihan sitä tosiaan lakata jännittämästä ja hypätä hirteen :) Toivotaan että Susukin ilmestyy vielä jostain.

Susu, epäilemättä. Siitä tietää että tämä tarina on fiktiota että ei meistä nörteistä oikeasti kukaan irrottautuisi tietokoneelta yksien bileiden takia.

Sivuaskel, pidä hauskaa ja muista syödä paljon sienisalaattia ;)

Liisa, tulen käyttämään tietojani teistä pahimmalla mahdollisella tavalla ;)

Sulfidi kirjoitti...

Se oli se katin retku joka oli sörssinyt mun popojen nauhat auki!!!

Koita siinä sitten taaplata.. ;)

Isopeikko kirjoitti...

Puutarhasta puun takaa kurkistaa jokin musta. Kurkistus väläyttää keltaista silmää, jota se suuri musta pitää nyrkissään miltei piilossa. Kättään kohottamalla se näkee suoraan juhlataloon ja siellä yhden tietyn juhlijan. Musta peikonoloinen laittaa silmänsä takaisin paikoilleen ja virnistää irvistyksen. Pimeydessä välähtää hampaiden murskaava terävyys. Puusta irtoaa pitkiä säleitä peikon kokeillessa kynsiään sen runkoon. Peikko tietää yhden tietyn tulevan ennen pitkää ulos talosta. Se odottaa...

allyalias kirjoitti...

Seli seli, sinä olet vaan niin kännissä. Laittaa sitten vielä kaikki "viattoman" kissan syyksi.

Isopeikko, pakko sanoa että olit huomattavasti suloisempi silloin kun nukuit... Olisi pitänyt nirhata sinut silloin kun minulla oli vielä siihen tilaisuus...

tanssiva harmaa pantteri kirjoitti...

Voi että nauroin täällä pantterilandiassa.
Kiitos kutsusta Allyalias, vaikka seinäruusuna taidan vielä istuskellakin. Ties vaikka sooloilisin blogiystävien iloksi pikkuisessa boolissa illan hämäränä hetkenä...

allyalias kirjoitti...

Pantteri, minuakin jännittää mitä sinä oikein vielä keksit. Tuo nimesi lupaa ainakin melkoista bilettäjää...

Rita kirjoitti...

Kyseliks kukaan mua? Kävin vaan tässä välissä roudaamassa rumpusettini tänne että saadaan vähän rytmejä. Ei kai teillä oo hankalia pikkumaisia naapureita?

allyalias kirjoitti...

Rita, eihän täällä Kalmantie 1:ssä ole naapureita ollenkaan. Vain synkeä, kuusten reunustama puutarha, jossa asustaa muutama korppiyhteisö ja pusikoissa rymyää jokin pimeä ja pelottava. Kyllä tänne muutamat intensiiviset rumpusoolot mahtuvat!

Paju kirjoitti...

Obeesian sydämessä äskön Allyn kanssa tavattiin. Likiyhtaikaa. Oikeinko tosissaan ollaan sisäkkäin? Humisee. Liikkeellä tasajalkaa kuin sisäisestä käskystä.

Minusta on tullut orpo haamu. Ennen haamuillakin oli kotinsa, mutta oi aikoja, voi tapoja, enää ei nykyhaamuilla sitäkään. Kyllä yhtä ex-ihmistä, pajuksi nimettyä, koetellaan. Olinko vai enko ollu. Ensin viedään rahat, sitten henki, ja sitten koto. Rikki. Pam.

Orpomummon valssi, musiikkitoiveenani kiitos. Tai nojoo, mikä musiikki vain käy, lordiajan kotkotuksia kuitenkin tulossa. Ei auta vastarinta, ei vaikka Hesarin päätoimittajaa haamuna ahistelisi. Ei näillä eväillä paljon evää liikauteta. Hyvä jos itseään, saati muita. Vuodatus vuoti. Siirryn päästä päähän ja säälin itseäni. Mutta pitäkää hauskaa, minä jään kattelemaan, enkä pihlajanmarjoihin koske. Ovat happamia, muistan entisestä elämästäni. Huhuu-grhuum.

allyalias kirjoitti...

Paju, esitän täten virallisen vastalauseeni kodittomuutesi jatkumiselle. Ei käy todellakaan laatuun että pelkkä salasana odottaa innokasta blogisi kurkistelijaa. Eli minua. Ja aika montaa muutakin. Josko se vuodatus vielä korjautuisi? Tai sitten sinulle pitää löytää uusi koti.

Muussa tapauksessa aloitan kokonaisen Paju-aiheisen juttusarjan jossa kerron sinun kuvitteellisia kuulumisiasi.

paju kirjoitti...

Oh, tulipa kiire tuon uhkauksen edessä saada blogi kuntoon ;)

allyalias kirjoitti...

Joo, mää arvasin että tällä uhkauksella onnistuu...

Hansu kirjoitti...

Ou nou, mulla on ollut tapana sekoilla ja olla juovuspäissäni aiemmassa elämässäni..

allyalias kirjoitti...

Hansu sama täällä ;) Pistetäänhän Kalmantie 1 remonttiin...

Jussi kirjoitti...

röyh ... vähitellen päätä selvitellessä yritän palauttaa mieleen, mitä tämän jälkeen oikein tapahtuikaan ...

allyalias kirjoitti...

Jussi, enpä ihmettele ;) Yritähän elpyä, et sinä tuohon voi ainakaan kuolla... enää.

Salka kirjoitti...

Hyvä että olen hyvällätuulella edes sun bileissä, täällä livenä kun ei oikein pelitä tää keho:(
Mukavantuntuiset pippalot, tosin väki on niin riemunkirjavaa että epäilen ettei ilta tule olemaan kovinkaan tavallinen eikä taatusti hiljainen...*suunnistaa juomapöytää kohden*

allyalias kirjoitti...

Jos arkiminän keho remppaa, hyppää blogiminälläsi bileisiin! Sehän on jo pikkuisen raato muutenkin, niin se ei tunne kipua ja tuskaa, mutta viina menee päähän kuitenkin...

Salka kirjoitti...

Jee! *ottaa lisää konjakkia ja lähtee etsimään Susupetalia*

allyalias kirjoitti...

Salka, kun vaan se Susu ilmestyisi paikalle. Kaikki ovat etsineet sitä, mutta se vaan väsää niitä sivupohjiaan.