sunnuntaina, helmikuuta 11, 2007

Muokkauksia

Kuvaa vaihdettu ja linkkilistaa päivitetty. Ei mitään sen kummempaa. On muuten tosi vaikea muistaa laittaa kaikki seurattavat blogit tuohon listaan, joten jos huomaat puuttuvasi joukosta ja tiedät että stalkkeroin juuri sinua, ilmaise itsesi ja lisään sinut joukon jatkoksi. Nytkin piti jo tehdä pari viime hetken lisäystä. Jaa

8 kommenttia:

Marko F kirjoitti...

Hyvää sunnuntaita Allyalias :)
minulla olleet haamupäivitykset ongelmana. Nyttemmin taas onneksi vähemmän, mutta kyllä niitä vieläkin aika tavalla tulee.

allyalias kirjoitti...

Hei Marko. Minulla ei ole onneksi ollut haamupäivityksiä. En edes tiedä mistä ne johtuvat... Muutenkin olen vähän käsi näiden bloggausasioiden kanssa. Kovasti tekisi mieli oppia uutta mutta kun ei tahdo millään upota päähän nuo tekniset asiat.

Hallatar kirjoitti...

Mie en aina muista laittaa "rastia" vuodatuksen suosikkiblogilistaani
jolloin se ei sitten näy sivullakaa.


Ja sääkin kuulut mun "listalle"
-onneksi hyvälle sellaselle. ;D

allyalias kirjoitti...

Nääks! Hallatar puuttuu listalta! Sinuahan minä kyllä stalkkeroin :)

Lisäänpäs sinut joukon jatkoksi kun joudan iltapostailemaan. Voi kun tulisi vielä kaikki muutkin mieleen...

Jussi kirjoitti...

Minulla ei nykyisellään ole linkkilistaa. Yhdessä vaiheessa sellaisen kokosin, mutta kun sen viilaamiseen alkoi kulua enemmän aikaa kuin oli iloa verrattuna siihen, että käytän pelkästään blogilistaa, poistin koko listan. Nyttemmin olen oppinut RSS-syötteiden hienouden, enkä enää lainkaan kaipaa blogin kyljessä olevaa linkkilistaa.

Toki olisi ystävällistä muita bloggaajia kohtaan linkata heidät. Teen uuden listan, jos sen voi tehdä vähän helpommin kuin käsityönä.

allyalias kirjoitti...

Jussi, minä päivittelen tuota listaa tosi harvoin, eikä tässäkään ole ihan kaikki joita seuraan. Pari nimeä pitää ainakin vielä lisätä.

RSS-syöte?

Jussi kirjoitti...

RSS-syötteellä on mahdollista seurata nettiosoitteiden päivittymistä käymättä noilla sivuilla. Itse käytän tällä hetkellä viittä eri palvelua, mutta olen päätymässä tähän jolta tulin katsomaan tätä pärettäsi. Nimeltään yksinkertaisesti Feedreader. Google tarjoaa samantapaista palvelua kuten myös selaimet. Firefoxiin voi liittää lisäkkeen, Sage -nimeltään, jolla voi seurata RSS-syötteitä. Asiasta on pari sanaa Wikipediassa:

http://fi.wikipedia.org/wiki/RSS_%28tiedostomuoto%29

allyalias kirjoitti...

Jussi, vaikuttaa mielenkiintoiselta. Pitääpä tutustua asiaan tarkemmin...