sunnuntaina, helmikuuta 25, 2007

Mökkihöperyyttä ja moottoripyörämatkoja

Harmittaa kun jouduimme perumaan pikku-M:n synttärijuhlat sairauteen vedoten. T sentään sai täytekakun väännettyä sunnuntain ja M:n kunniaksi ja pikkuneiti söikin siitä jo suuren osan. Kirjoitushomman kasaantuvat, pään vasen puoli on koko ajan kipea takaraivosta poskionteloihin. En ole peseytynyt. Tukkani on likainen ja luultavasti haisen (onneksi nenä on sen verran tukossa etten haista itseäni).

Sairastamiseen käytetty aika ei sentään ole mennyt kokonaan hukkaan. Olemme T:n kanssa lösöttäneet sohvalla ja katsoneet Ewan McGregorin moottoripyörämatkan (melkein maapallon ympäri) lähestulkoon putkeen. Viime yön uneksuin moottoripyörämatkoista ja unet olivat pitkästä aikaa oikein eläviä ja hyviä.

M on edelleen kiinnostunut Pystymunan (Tyyris Tyllerö) tarinasta. Hän haluaa kuulla lorun aina uudelleen ja kehottaa sitten isäänsä korjaamaan Tyyristä. Ilmeisesti häntä kiinnostaa lorussa se, että miten joku voi mennä rikki niin ettei sitä voi enää korjata.

M näki myös MTV:ltä Pussycat dollsien musiikkivideon, jossa otettiin takki pois ja heitettiin se maahan. Vähän väliä M sanoo "katti pois" eli siis takki pois ja minun pitää kerrata kuinka tädit televisiossa tosiaan heittivät takit kokonaan päältään.

ÄKKIÄ MULLE ÄLYLLISTÄ SEURAA, PLIIS! HÖPERYYSHÄN TÄSSÄ JO ISKEE! Jaa

8 kommenttia:

Marko F kirjoitti...

Älyllistä seuraa?
Poikkesin blogiisi Ally vääränä hetkenä ;-)
Pää ja kaikki muutkin paikat särkee niin että äly lähti jo yöllä jonnekin retkelle, omille reissuilleen ties minne.
Leppoisaa sunnuntaita :)

allyalias kirjoitti...

Marko, älähän vähättele itseäsi. Eihän tässä nyt ydinfyysikko tarvitse olla pitääkseen minulle seuraa. Esimerkiksi kyky muodostaa kokonaisia lauseita olisi kova sana :) Sunnuntaita sinullekin!

Elegia kirjoitti...

Ikävää, että synskät peruuntuivat sairastelun takia. Ja ikävää, että joutuu sairastelemaan :( Mutta se kakkuosuus vaikutti kyllä makoisalta.

Minäkään en ole jaksanut vielä tänään(kään) suihkutella itseäni. Illemmalla saatan saunoa. Uni ei tullut, mutta vietin vällyjen välissä laatuaikaa Henning Mankellin kanssa. :)

allyalias kirjoitti...

Elegia, minullakin on ollut tarkoitus tutustua Mankelliin mutta en ole toistaiseksi ehtinyt. Olen kuullut että hän on viihdyttävää seuraa... Vällyjenkin välissä :)

Polgara kirjoitti...

Tässä ois, älykkyydestä en tiedä... Vissiin nukuin itseni ns. terveeksi. Tekee jatkuvasti mieli jotakin ,> Kurjaa, kun kaikki ovat sairaina... parantelehan oskiponteloita, älä putoile muurilta! BTW, tahtoisin nähdä tuon matkan kanssa yhtäperää, olen nähnyt vain muutaman osan...grrr...

allyalias kirjoitti...

Polgara, vähän on kyllä muurilta tippunut olo, mutta vähitellen alkaa helpottaa. Kyllä sinä juttujesi perusteella ylität minun "älykkyyskynnykseni" mennen, tullen ja palatessa.

Oli muuten aivan tosi hyvä ja kiehtova tuo matka. En tiedä mikä tuosta tekikin niin mieluisan minulle. Kannattaa ehdottomasti katsoa. Ja internetin ihmemaa tietää paljastaa että jatkoa on piakkoin luvassa.

sivuaskel kirjoitti...

Josku on hyvä höpertyäkin, antaa ajan viedä... Flunssaa on nyt niin joka puolella että viisainta olisi vain malttaa sairastaa ja jättää ne "älylliset" keskustelut niiskuttamattomiin päiviin. Nekin tulevat, keväänvalon myötä.

allyalias kirjoitti...

Sivuaskel, olet toki oikeassa, mutta pelkään olevani vain askeleen päässä siitä että vieraan tullessa kotiini: "Voi, pikku Sulkku, tule vaan istumaan niin Ally-täti antaa sulle kahvia ja ihan ikioman pullan". Yliannostus pikkulapsia uhkaa!