perjantaina, huhtikuuta 01, 2011

Päivä 18 - Mieleisin syntymäpäiväni

Minulla ei ole tietenkään ollut syntymäpäiviä, kun ilmestymistäni ei aikoihin huomattu. Äiti ja äijä olisivat toki voineet korvata syntymäpäiväni jollain vastaavalla juhlalla, mutta he eivät viitsineet tehdä niin.
Sittemmin olen osallistunut moniin syntymäpäiväjuhlallisuuksiin, joista kaikkein mieluisimmat taisivat olla minun itse, itseni kunniaksi järjestämät bileet vuonna -08.
Noista juhlista on niin monta vuotta, että liekö niitä enää kukaan muu muistelee? Se vaan vieläkin pistää harmittamaan, että Lauri Tähkän vei toinen nainen. Sitä kun yrittää olla edes kerran elämässään juhlien kaunein nainen ja eipä se onnistu sitten sekään (nyyh).
Pitänee avata tänään Jopille ja vähän verestää noita remakoita juhlatunnelmia. Onhan tänään sairaseläkeläisten pikkuperjantai, niin kuin Jopi aina sanoo.
Jos täällä vielä liikkuu joku, joka osallistui noihin juhliin, käsi pystyyn!
Jaa

10 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Minä osallistun! Ihanaa, eläkepäivä ja rahaa, rahaa, rahaa!

Muistan nuo juhlat, etenkin sen kakun. Jep, jep, se ei hevillä unohdu. Vaaditaan death metalia sen maun huuhtomiseen suusta.

Olet ihana, Ally, ja se on tosi totuus mielenterveyskuntoutujan rehellisestä suusta!

Alastalo kirjoitti...

Olinpa laittavinani jo kommentin tänne aamulla mutta jonnekin se katosi.

Kuitenkin... Olinpa noillakin synttäreillä mukana. Piti oikein tarkistaa... Ja hävetä. ;)

isopeikko kirjoitti...

Peikko muistaa nuo juhlat. Se on miettinyt monta kertaa kaikenlaista sen jälkeen. Mutta se on ollut hurjan iloinen siitä, että se on saanut tuntea Allyn koko ajan :)

Maria kirjoitti...

Olisin voinut vannoa, että olin noissa juhlissa! Mitään merkintää en kuitenkaan näe jättäneeni, joten olen varmaan "poikkeuksellisesti* luiminut jossain nurkassa jurottamassa ja ryystämässä ilmaisia juomia. Paikalla olen ollut, koska muistan... Tai... No joo, olkoon.

SusuPetal kirjoitti...

Hahhah, Alastalon kommentti juhlissa on blogiklassikko :)

Allyalias kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Allyalias kirjoitti...

En oo jaksanut vastata näihin kommentteihin (anteeksi vaan siitä), mutta pakko tulla sanomaan, että Alastalon kommentti oli tosiaan historiallinen!

Salka kirjoitti...

Olin siellä minäkin:)

Allyalias kirjoitti...

Salka, ja ennen kaikkea olet täällä! Voi kun kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa!

Salka kirjoitti...

No hei vaan:) *vilkuttaa*
Juu, olen palannut mutta päivittelen blogiini hiljaksiin ja enemmän lukemistani kirjoista kuin muusta. Entisiä blogituttuja on osaa hankalaa tavoitella kun muistini on huonontunut niin etten enää muista ihmisten nikkejä tai blogien nimiä.
Mutta sinut minä muistan! Ihanaa kuulla että olet elossa: