sunnuntaina, huhtikuuta 03, 2011

Päivä 20 - Tässä kuussa

Tämä on virannomaistiedote.

Tällä palstalla ollut kirjoitus on poistettu STJKVTKYL tekemän kantelun vuoksi.
Suomen Tähtien- Ja Kuunvälisten Toiveikkaiden KommunikaatioYritysten Liitto katsoo kirjoituksen loukanneen erään jäsenensä yksityisyyttä törkeällä tavalla ja kirjoitus piti lisäksi sisällään tietoa, josta kirjoittaja on tehnyt salassapitosopimuksen.

STJKVTKYL kiistää jyrkästi väitteen, jonka mukaan sen jäsenet yrittäisivät rakentaa suurta ritsaa Pikkukaarnijärven rantaan, laukaistakseen sillä jäseniä kuuhun, mahdollisia kuun asukkaita tapaamaan. Jos tällainen ritsa olisi kuitenkin rakenteilla, STJKVTKYL kiistää edelleen, että se liittona olisi tuollaisen yrityksen takansa. STJKVTKYL korostaa, että ihmisten ampuminen kuuhun valtavaa ritsaa apuna käyttäen on hengenvaarallista, eikä se liittona voi sitoutua mihinkään hengenvaaralliseen toimintaan.

STJKVTKYL on valmis myöntämään, että sen omistuksessa on noin puolen hehtaarin kokoinen maakaistale Pikkukaarnijärven rannalla. Liitto myöntää ostaneensa tuon maapalstan Ally Alias -nimiseltä henkilöltä, jonka epäillään olevan sama henkilö kuin nyt poistetun kirjoituksen kirjoittaja. STJKVTKYL kertoo kaupan tapahtuneen laillisesti ja hyvässä hengessä. Kauppakirjat ja muut sopimukset ovat tarvittaessa luettavissa liiton toimistolla, osoitteessa Kuunmiestenkuja 6 b 17 Hyvinkää.


Jaa

1 kommentti:

isopeikko kirjoitti...

Ettäs viitsivätkin ruveta riitelemään ja tuollai mollaamaan toista. Peikko ehdottaa, että Ally tekee heti vastakantelun ja jo valmiiksi vastakantelun vastakantelun vastakantelun, kun ne kuitenkin tekevät vastakantelun vastakantelun. N'm' jutut ovat skyllä sellaisia että kantelemalla niitä ei millään ratkaista, ettäs kehtasivatkin. Mokomat.