lauantaina, huhtikuuta 12, 2008

Nää on MUN juhlat!!!

Joskus yöllä

(Vielä pikalisäys: Nyt selvisi, kuka varasti täytetyn koalani!)

Arvonta suoritettiin ja kuinka ollakaan, Tähkän Laurin oli sitten ihan pakko vetää kaksi nimeä! Onneksi olkoon Isopeikolle ja Inkiväärille (Toivottavasti Inkivääri luet tätä, sillä en jostain syystä pysty jättämään kommenttia sinun blogiisi)! Olette molemmat voittaneet kaulahuivit, jotka aion neuloa teille (kun en osaa mitään monimutkaista). Väritoiveita voitte esittää sähiksellä allyalias ät gmail piste com.

Nyt hiljaa kaikki! Akkakin voisi jo vähitellen lähteä Laurin kanssa kotiin päin. Ihan kauheaa pussailua ja rietastelua. Päätän soittaa seiskaan ja ilmiantaa Laurin uuden kumppanin. Mutta ensin on ihan pakko nukkua....

Annan Lillin sulosävelten tuudittaa itseni uneen. "Hei peipi ai hiö tö pluus aa koolin toust säläds änd skrämböld eks..."

Skrämböld eks... *brb*

Kiitos kaikille juhlista!!! Ne olivat parhaat juhlat ikinä!!!!!


Kello 16.16


Hei kaikki! Oharikin alas lipputangosta! Aletaan valmistautumaan illan seuraavaan ohjelmanumeroon. Se Käppärien maalivahti on tietenkin hyvä tuttuni ja lupasi voittaa suomenmestaruuden juhlani kunniaksi!Juhlaherkutkin näyttävät tehneen hyvin kauppansa...
*************Voi vallat! Tänäänkö minä täytin 2 vuotta? Tulkaa peremmälle ja tarttukaa juhlamaljaan! Jääkaapissa on makaroonilootaa!

Päivitän tähän postaukseen lisää tapahtumia, kunhan tässä päästään juhlatunnelmaan! Illalla arvon yllätyslahjan ennakkoilmoittautujien kesken... Ja ehtiihän toki vieläkin osallistua.
Ottakaa tästä mansikkaista koalan jauhelihakakkua (lihaa jäi yli paprika-tonnikala-täytteistä, kokonaista koalaa valmistettaessa)
EDIT1: Sain jo ihka oikean lahjan! Tanssiva harmaa pantteri antoi minulle hienon palkinnon. Jaan tunnustusta eteenpäin lähipäivinä. Nyt lisään hienon lahjani tuonne sivupalkkiin kaikkien nähtäväksi, kun kuva ei suostunut ilmestymään tähän postaukseen :) ... hik.


Jaa

68 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Saako tuon viinipullon jo avata?

Nössykkä ei päässyt tulemaan, mutta toivottaa onnea, käypä katsomassa:

http://kuviaja.vuodatus.net/blog/1242155

korpun kirjoitti...

Onnex olkoon ny vaan niim maan perusteellisesti! Onpa öh persoonallisen näköinen kaakku. Mää avasin jo samppakaljan - ottaax joku muu?

lepis kirjoitti...

Onnea Allylle! Ja kippis!

ps. toiselta puolelta maapalloa rahdattujen söpöjen elukoiden lihaa en kyllä suostu syömään ja koalahan vois mennä päähän... ;)

Allyalias kirjoitti...

Viinipullon saa, ja se myös pitää avata! Ja uutta otetaan esille, kun edellinen tyhjenee!

Nössykän tavoin minäkin olen jo kärppätunnelmissa. Saataisiinkohan tälle illalle vielä kiva huipennus...

Korpun, minä voisin ottaa taas lasillisen. Tämä taitaa olla tällainen työnaisen lauantai: Viideltä (aamulla) saunaan ja kuudelta (aamulla) putkaan!

Kippis, Lepis! Olisin tietty käyttänyt jotain tutumpaa jauhelihaa tähän kakkuun, mutta kun lupasin Kauralle täytetyn koalan ja kun kairasin koalaa vähän ontommaksi, jäi lihaa tuohon kakkuun asti... Eihän hyvää lihaa saa tuhlata!

Teresa kirjoitti...

Minäki tulin jo aamusta juhlimaan!Sori,kakku ei maistu,mulla on maha niin täynnä.
ONNEA ALLYYYY!!!

Almamaria kirjoitti...

Onnea!!!! Toin klimppisoppaa ja mustaa makkaraa tuliaisiksi, enjoy! Lahja pitää tietty olla:
http://www.youtube.com/watch?v=1-uXEN_eRwo

Koalan kairausta :D

SusuPetal kirjoitti...

No niin, nyt on siis virallinen juhlapäivä! Onneksi olkoon virkku kaksivuotias! Niin kuin yleensä kaksivuotiaat, olet villi, vapaa ja virkku, vallan viehättävä vintiö siis!
Tuo ruokapuoli näyttää juuri kaksivuotiaan tekemältä, joten taida tyytyä nestetasapainon ylläpitämiseen.

Kiitos blogistasi! Synkkänä, tosikkona ja huumorintajuttomana ihmisenä tunnen aina morbidia iloa, kun joku osaa kirjoittaa hauskasti. Niin kuin sinä Ally.

Allyalias kirjoitti...

Teresa, viivähdäthän iltaan saakka! Ja yöksikin saat jäädä, jos siltä tuntuu :)

Almamaria, mistä arvasit lempiruokani? Kaunis kiitos lahjasta! Lähdenpä heti tutustumaan siihen tarkemmin!

Susu, olisin muuten nukkunut pidempään, mutta minua JÄNNITTI tämä synttärihulina niin paljon, että kirmasin pystyyn jo ennen kukonlaulua ;)

Kaura kirjoitti...

Onnea kaksvee Allyalias! Vai saako sanoo Alluks vaan kavereiden kesken? Ihanaa kakkua! Mä toin liito-oravanmaidosta tehdyn panna cotan, vassokuu.

PS. Sitä kaksisilmäistä kaksoisolentoa ei enää näkynyt täkäläisessä osto- ja myyntiliikkeessä. Ikävä on.

Almamaria kirjoitti...

Eikö jo laitettaisi polkat ja humpat soimaan? Nudistitanssia! Jipii!

Lilith kirjoitti...

Onnea! Mää vähän niinko kuokin ku en ilmottautunu. *etsii paikkaa takille*
Onko tuo kuoharia? Kiitos kaunis, otan lasillisen!
Lahjaksi tuon varanäppäimiä, hötömölö-koodia ja konfetteja!

--KATA-- kirjoitti...

Paljon onnea vaan! Otan tuosta heti viiniä. Tässä lupaamani kuivatetut nokkaelukan fileet mansikkasalaattipedillä. Huomaatteko koktailasuni?

kukkis kirjoitti...

Apua, en ehtinyt ennakkoilmoittautua, mutta syytän Bloggerin Veijoa, joka esti viime viikolla mun pääsyn monen muunkin blogin kommenttilootaan. Anteeksi! Pääsenhän silti mukaan? Kiltti pliis???

Tulin nyt piipahtamaan ja onnittelemaan, koska mun avecilla saattaa olla muita suunnitelmia loppuillan varalle. Tyyppi ei tajua, miten hienoista bailuista jää paitsi! Toisaalta, en valita, koska ne suunnitelmat on aika kivoja ja K18 joten niitä ei voi 2-vuotisjuhlissa toteuttaa.

Onnea ja kippis!

Anonyymi kirjoitti...

Allyy onnittelut!!!! Karmean ja ihan sinun näköinen kaakku...... Mörkö puoli alasti blokissa oli...

Tuima kirjoitti...

Onnea taaperolle :) Makarooniloota on oivaa juhlaruokaa, kiitos ja nams.

Elegia kirjoitti...

Näyttää edellinen jo tyhjenneen, hmms. Missäs niitä täysiä pulloja on, minulle riittää varmaan yksi kokonainen näin päiväsaikaan. Illalla vedän sitten enemmän ;)

Paljon onnea 2-vuotiaalle taaperolle (se ei kyllä taida enää olla taaperoikää, mutta ei se varmaan niin tarkkaa ole, kun kohta kuitenkin konttaat ;)!!!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea huudetaan kovalla äänellä myös Mansen suunnilta !

vintti

Ohari kirjoitti...

Olkaa ny hiljaa hetki, mää laulan:

PALJON ONNEEEAAAA VAAN,
PALJON ONNEEEEEAAAAAA VAAN,
PALJON OONNEEEEAAA ALLYALIASSSSHHH,
PALJON ONNEAAAAA VA

*SORTUU NYYHKEESEEN LOPUSSA JA OTTAA KAPSLOKin pois*

Moon jo vähän virhtuaalihuishkeessha ja haluan halailla shekä shynttärishankaria että kaikkia muitakin! Te ootte mun parhaita kaverrreita, parhaita! *shortuu taash nyyhkeesheen, mutta ei laita enää kahpshlokkia päälle*

Tosshhon shulle Ally vähän shynttärilahjaa. Paketisshhaa on omakutomat virtuaalihipulit elikkäsh villashukat, joita voi käyttää myösh punkun tai konkun lämmittiminä. Tää on niin hyvä ploki, niin hyvä!

*nyyhkii taassh vähän, mutta onnellishena*

(ja painuu väliajalla takaisin töihinsä, mutta ehkä piipahtaa vielä myöhemmin remuamaan lisää)

Obeesia kirjoitti...

Tulin ja menin. Kivat kutsut, mutta on pakko rientää pakkaamaan. Tämä tyttö, eikun siis mumma lähtee maanantaina reissuun omien kaksivuotissynttäreiden kunniaksi.
Humaltukaa hyvin, koko poppoo.

Akkaparka kirjoitti...

Voijjei - joko ne kekkerit kerkisiit alkaa - mitä mie laittasin päällein - mihi mie sen lahjan panin, vai jäiks se kokonaa ostamata - ketähä siel oikei on - ossaanks mie olla - mite sinne pääsöö - myöhästyn kuitekii - emmie ossaa siel olla kuitekaa.

Alli-kultasein! Pitäkää tok hyvät kekkerit, koitan keritä illammal ies rääppiäisii. Ko ei vaa kerkiäis kaakku loppuu, ja juomiset...

--KATA-- kirjoitti...

Hei kamoon partypeople°!!!

Almamaria kirjoitti...

Kuka söi kaikki nakit? Mulle lisää boolia!

Anonyymi kirjoitti...

See Please Here

HeidiR kirjoitti...

Ally! Sinulle on lahja blogissani!

Käy noutamassa se. :)

Allyalias kirjoitti...

Kaura, sano ihimeessä Alluksi. Saanko minä sanoa sinua sitten Kaluksi?

Almamaria, ootas, kun mää viritän karaookkevehkeet humppaamaan. On sulla vaan nätti kroppa... ei sillä, että yrittäisin iskeä.. eh..

Lilli, olet tietenkin aina tervetullut. Mutta rangaistukseksi joudut kyllä laulamaan Frasierin tunnarin!

Kata, kiitos tuomisista. Näyttää herkulliselta. Enpä olisi arvannut, että koktail asusi on kaksi martinilasia tisseihin tökättynä :O Hurmaavaa!

Kukkis, mukaan pääsee ilman ennakkoilmoittautumistakin! Hööh! Tietenkin.

Ja menosi ymmärrän tietenkin. Lähetä vaikka muistoksi valokuva illanvieton tuoksinasta...???

Anonyymi, olen kyllä omastakin mielestäni pikkuisen koalan näköinen :) Tervetuloa peremmälle. Tartuhan pöydän antimiin!

Tuima, ota toki iso lautasellinen. Kivaa, että joku muukin (Alastalon lisäksi) päätti saapua paikalle pelkkä kukkahattu päässään... Enteileeköhän tämä nyt jotain?

Elegia, tuu mukaan tuonne parvekkeelle. Mulla on siellä pullo piilossa. Saat ottaa kolme hörppyä, jos et kerro Kalulle tästä kätköstä.

VINTTI! JUHUU!!! Nyt alkoi juhlahumu kasvamaan! Muista, ettet pistä sitten näistä bileistä yhtään kuvaa blogiisi. Tuo Ville Valokin on tuolla sohvan nurkassa ihan tuiterissa, vaikka juuri jossain lehdessä sanoi, että selvänä elelisi.

Ohari, sinähän oletkin riehakkaalla tuulella. Kiitos lahjasta. Aivan ihqt. Siis mäkin rakastan sua ihan sikaNA! Juuh... *nyyh*

Obeesia, kiitos piipahduksesta ja hyvää reissua! Piä ittes akkana!


Akka, ole huoleti! Tarjoiluja riittää varmasti koko illan. Ja asunkaan suhteen ei tarvitse huolehtia. Tulet vain nakupellenä!


Kata, JOU MAMA!!!


Almamaria, onhan niitä nakkeja vielä pari! Ota äkkiä, ennen kuin loppuu!!!

Allyalias kirjoitti...

Akinol, tervetuloa joukkoon!???

HeidiR, voe mahoton!!! Taasko lahja? Minulle??? Nyt äkkiä katsomaan...

Alastalo kirjoitti...

Onnea Allylle kaksvuotiaalle "kakralle". Villille ja vapaalle mielelle.

Ja rumat ne vaatteilla koreilee. Ja rumemmat ilman... Siis ainakin mie. Huhvaan. Naisia on paljon. Pitäisköhän sittenkin kietaista ainakin pyyhe ympärille ettei porukka kauhuissaan katoo kesken juhlien.

Ja vielä jotakin...

Voi voi Allyyin
Toivottavasti on sillyyin
Ettei ota liikaa myllyyn
Kun paljaana on pyllyyin
Ja liikaa se hyllyyin....

Hyvää synttäriä!!!

noeijoo kirjoitti...

Voe mahoton, mikä meininki. Mun lahja tais jäähä palttoon taskuun ja palttoo jäi -hitsi, jonnekin matkan varrelle. Ruokaa! Saahan kattoo telekkaria (matsi alkoi).

Ohari kirjoitti...

Shiis mitvit?! Täällä on Ville Valo josshhain?! Nyt tuli kiire alas tippulangosta, oonnekssh tähän suuntaan pääshee äkkiä. ALTA POISSS!!!

Almamaria kirjoitti...

No hyvä, nakit riittävät juuri sopivasti silmille asetettavaksi!
Nälkä on silti, koala pöytään!

kukkis kirjoitti...

Rai rai rai! Täällä sitä bailataan sittenkin. K18 siirtyi myöhäisempään ajankohtaan.

Täällähän on hyvä meno! Musiikista ei vaan oikein saa selvää. Nupit kaakkoon!

Ohari, oota, mä tuun ja ettiin sitä Villee!

Teresa kirjoitti...

Voe helvata,kyl on populaatiota täällä,meikä edelleen bailaa ankarasti!Hei tanssitaanko välillä??

Kaura kirjoitti...

Tico-tico, poko-poko. Tarvitseeko joku lypsytanssiohjausta? Nyt on tarjolla jättilypsy, keskilypsy ja intelletkuille runopojille myös minilypsy.

Kutuharju kirjoitti...

Jäin lumoutuneena kynnykselle ihaileman vinoa hymyäsi noin puoleksi päivää.. Nasun ja Nalle Puhin virneet jäävät varjoon tuolle veikeydelle. Eksoottisia herkkuja, jee! Mansikka-jauhelihakakku on pakko korkata kun muut näyttävät epäkohteliaasti nirsoilevan ja kenties makaroni-suklaalaatikon voisi haukata, glums, kiitos.
Kutun lahja plokissa.

Isopeikko kirjoitti...

Peikko ottaa ja heittäytyy täysillä kenen vaan kannateltavaksi ja jollei kukaan kannata niin peikko seisoo omilla jaloillansa ja laulaa serenaadia Allylle. Paitsi laulaa se siltikin vaikka kaikki kannattaisi. Peikko on ihan pörrössä kaikesta juhlahumusta. Humusta on tosin sen käpälissäkin, ja se on ittekin aika musta. Jos se saa Allyn kiinni niin se rutistaa sitä. Uskokko?

noeijoo kirjoitti...

Mittään en oo ottanu, en!

Juhulat on olleet hauskat, mutta nyt on aika poistua jatkaan omia pilleitä. Kiitos! Misä se palttoo taas olikaan? Käyhän tämä mustakeltanen lippuki. Kuka on käynyt oksella kenkääni? Ja ohhoh, --

Pisara kirjoitti...

Voi vitsi, bileet parhaimmillaan! Peikkokinn ihan pörrössä. Pääsin vasta nyt kunnolla paikalle, vaikka kävinkin kurkkaamassa aamulla pikaisesti. Paljon onnea Ally!!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kutsusta! Ruoka oli hyvää. Siideri sopivan lämmintä. hik Hik Ups nukahdan ukkosi kainaloon.. Ups sillä on karvaset kintut. Hi hi..

Isopeikko kirjoitti...

Ööööööörp, Allyyyyh, öörpph.

korpun kirjoitti...

Onx sitä kakkua vielä jossain? Ei silti ettenkö olis jo kaheksan kertaa ottanu mutta eikai täällä kukaan palasia laske...

korpun kirjoitti...

Onx sitä kakkua vielä jossain? Ei silti ettenkö olis jo kaheksan kertaa ottanu mutta eikai täällä kukaan palasia laske...

korpun kirjoitti...

...siis mulle sitte vaan wissyä enää kun kädet tärisee noin että menee asiat tuplana eteenpäin... :(

Inkivääri kirjoitti...

Onnea päivänsankarille - vieläkö ennättää juhliin mukaan?!? Juuriko kerkesin mukaan - päivä meni kummipojan nelivuotissynttäreillä ja pelkäsin jo missaavani nämä pirskeet kokonaan!

Isopeikko kirjoitti...

*kiipeää verhoissa ja huutaa hurraata*

Inkivääri kirjoitti...

Puolen yön lähestyessä blogissani paukahtaa Allyn kunniaksi!

Inkivääri kirjoitti...

Juhlan kunniaksi puolen yön lähetyessä blogissani!

Inkivääri kirjoitti...

No hohhoijaa, vain kerran kumminkin!

Isopeikko kirjoitti...

Peikko menee ja kyyristyy näkymättömäksi, tarttuu todellisuuteen ja kysenalaistaa sen. Harjaa hanmpaansa laulaen Åålannin såtaa. Eikä taivu tavanomaisuuteen, vaan katsoo Allya menneestä hetkestä, siitä jolloin Ally ei vielä tienyt tämän maailman puolitotuuksia. Kumoaa toisenkin kulhollisen ja antaa kuulijoiden kärsiä laulunsa seurauksista. Hoi laari laari laa.

(*irvistelee salaa karatessaan kauas pois*)

Isopeikko kirjoitti...

Peikko menee ja kyyristyy näkymättömäksi, tarttuu todellisuuteen ja kysenalaistaa sen. Harjaa hanmpaansa laulaen Åålannin såtaa. Eikä taivu tavanomaisuuteen, vaan katsoo Allya menneestä hetkestä, siitä jolloin Ally ei vielä tienyt tämän maailman puolitotuuksia. Kumoaa toisenkin kulhollisen ja antaa kuulijoiden kärsiä laulunsa seurauksista. Hoi laari laari laa.

(*irvistelee salaa karatessaan kauas pois*)

--KATA-- kirjoitti...

Viinaa!

Akkapaha yömyöhäl kirjoitti...

Nonnih, pithä tää arvata. Mieko vihon viimein kerkiän paikale, ni nää vaa makkaavat, kuka mitekii päi ja viel paljaaltaa. Ettei tult uni kese kaike, ko tuollei ahnehtiit. Peikko se sentää on älynt ottaa jotakii peitettä päällee vaik ohuetha nuo Allin verhot kyl on.

Tais männä miun papiljotin laitto iha hukkaa, ja tää juhlaretonki, korut ja kaik. Sitä ei näköjää toise vaivanäkköö näis piireis arvosteta ensikää. Tai jos tuon reunimmaisen vaik herättäsin tuost ihhailemmaa, ettei vaa ole se Allin ukko, komia ja karvaset jalat.

Olkooha viel. Taijan ensteks kammeta keittiön puolel. Antaa tok sankarinkii huilata, enköhä mie jotakii lystii issekseinkii keksi kerta on kevätyö ja kekkerit.

Kiitoksii Alli, hienot pilleet!

Lilith kirjoitti...

Hei peipi ai hiö tö pluus aa koolin toust säläds än skrämpöld eks. Hei peipi ai siim a pit konfuusd well meipi pat ai kat juu peid. pat ai doun nou wat tu duu wit toustosalads än skrämpöld eks, tere koolin akain. guut nait ally and folks!

Ja Kärpät, Kärpät!

Allyalias kirjoitti...

Alastalo, olipa kiva, ettet toteuttanut uhkaustasi ja laittanut pyyhettä päälle. Siinä oli meillä tytöillä katseltavaa :)

Noeijoo, telkkariahan sitä tosiaan tuli katsottua :))) Kukapa muukaan olisi tuonut mukanaan ison kasan aikuisviihdettä. On sinulla aika erikoinen aikuisviihdemaku. Sen voin sanoa!


Ohari, näit sitten Ville Valon. En kyllä tiedä, miten te kaksi onnistuitte hivuttamaan lipputangon pois paikaltaan ja pystyttämään sen keskelle tietä...


Almamaria, koalaa ei sitten näkynyt koko juhlissa. En tajua, kuka sen ehti pölliä jääkaapista. Syyllinen tunnustakoon!!!


Kukkis, olit kyllä juhlien ilopilleri. Tietty ne k-18 meiningit olisi saattanut jättää myöhemmälle... Toisaalta, kukapa ei villiintyisi Noeijoon aikuisviihdettä katsoessa näyttämään myös omia tekniikoitaan...


Teresa, kiva, että tanssiminen maistui. Tosi harmi juttu kyllä, että jalkasi lipsahti vessanpönttöön kaikkien niiden niljaisten nuudelien sekaan.


Kaura, kiitos lypsytekniikkatunnista. Nyt ranteita kivistää...


Kutuharju, kiitos sinulle kaikesta! Ja kiitos nolosta tekstiviestistä. Olinkin vähän arvannut, että et tykkää minusta sillä tavalla, vaikka eilen saatoit väittää jotain sellaista...


Isopeikko, sinä todella heittäydyit kaikkien kannateltavaksi... Voi Anneli Saaristo-parkaa.. Onnea Peikolle arpajaisvoitosta!!!


Noeijoo, etkö muka muista. Itsehän sinä siellä kengälläsi lymysit... Käppärät on rautaa!!!


Pisara, klamydia muuten ei aiheuta altshaimerdin tautia. Minä kuukletin justiinsa. Mutta muuten saat tulla pitämään seuraavan tunnin seksivalistusta ihan milloin vaan!!!


Anonyymi, miehellä oli tänään vähän paha mieli, kun joku oli käynyt höyläämässä sen vyötäröä myöten karvattomaksi... Syyllinen taisi nyt selvitä!


Isopeikko, olitko se sittenkin sinä, joka oksensi Noeijoon kenkään?


Korpun, mulla ei mennyt kommentit eilen eteenpäin ollenkaan... Toivottavasti tämä menee, sillä tässä on tullut kijoitettua vastaus jo "ihan muutamalle"

Pai tö vei, pidetään se yksi juttu sitten ihan meidän välisenä, jookos???


Inkivääri, onnitteluni myös sinulle arpajaisvoitosta... Tai ehkä tietty kannattaisi ensin katsoa, osaako neuloa ja onnitella vasta sitten.


Inkivääri ja Isopeikko jaksoivat bilettää, eivätkä huomanneet, kun poliisit hakivat Oharin ja Ville Valon putkaan lipputankotempusta. En olisi muuten uskonut, että te pystytte tekemään viiden metrin korkuisen ihmispyramidin ihan kahdestaan. Etenkin, kun toinen teistä ei edes ole ihminen...


Kata, sitä riittää!!!

Akka, sinä sitten pölähdit paikalle ja iskit Lauri Tähkän... Oliko se edes hyvä sängyssä? Vaikutti ainakin innokkaalta...


Lilli, kiitos kauniista laulusta. Sä vedät sen NIIIIIN hyvin. Tähän on hyvä nukahtaa...

HeidiR kirjoitti...

Aikainen aamu ja olet jo hereillä?!

Vai etkös koskaan mennyt nukkumaan? ;)

Tuntui olleen villit bileet. Harmi, että ehdin piipahtamaan vain sen verran, että ojensin (heitin) lahjani sinulle.

Ehkä ensi kerralla pitempi visiitti?

Inkivääri kirjoitti...

Totta kai luen - aina - vaikka en aina sanokaan mitään, usein kaikki on jo sanottu:| Isopeikon paettua paikalta ihmispeikkopyramidi hajosi ja jäin tyhjän päälle.

Pikkuhiljaa tässä kokoilen itseäni juhlan jälkeen ja mitä näenkään - olen voittanut arpajaisissa, jeeeeeeee! Kaulahuiveja ei koskaan ole liikaa eikä värillä väliä, niitä on hyvä olla kaiken värisiä.

Runsain mitoin vielä onnitteluja täältä Periferiasta sinne keskelle kaikkea!!! P.S. Säästin vähän makaranilaatikkoa sinulle, se on siellä jääkaapin alaosassa kiinankaalien takana, ettei sinun tarvitse näin juhlan jälkeen raataa...

Isopeikko kirjoitti...

Peikko tulee ja kumartaa Allylle. Peikko ei oikein tiedä miten nyt pitäisi käyttäytyä, mutta se koittaa olla mahdollisimman epäinhimillinen.

Vinski (ja Polka) kirjoitti...

Tsori, me tultii vast nyt, ku toll mamiskall iski joku juttu päälle =O Tultii niinku kuakkii, ja onnittelee tiätty kans.
ONNNNNNNEEEEEEEEEEE!

Elegia kirjoitti...

Hahaa, koala on syöty! Suussa on vähän karvainen olo ja päätäkin kivistää, mutta pileet oli hyvät (sikäli kun niistä jotain muistan) :D

Ohari kirjoitti...

Uhhuh. Päähän sattuu. Ei mun jalat oo kipeet, päähän sattuu. Sori kaverit varmuuden vuoksi kaikki eiliset. Oisko kenelläkään suolakurkkuja vielä jemmassa? Minkä takia mun toinen käsi on tatuoitu umpeen? Eiku meen vähäksi aikaa takaisin nukkuun.

Ai niin. Ally, tosi hyvät pileet, kiitti. Jos sää vielä kutsut mut juhliin, lupaan juoda vain ykköskaljaa. Tai ehkä tuoremehua. Vettä.

Almamaria kirjoitti...

Voi miten liikuttava näky, Molliksen pää tyynyllä ja peitto korvilla... Olen tointunut koala-pettymyksestäni, vähän helpotti kun syyllinen löytyi!

Elegia kirjoitti...

Minä en kylläkään ole vielä lähtenyt. Olen piilossa. Minusta ei pääse eroon kulumallakaan, muah!

Allyalias kirjoitti...

HeidiR, bileet olivat kyllä ikimuistoiset! Kiitos vielä kerran lahjasta. Se oli hieno!

Inkivääri, olipa kauniisti ajateltu! Nyt saan vatsani täyteen suuremmin rehkimättä.

Isopeikko, hyvinhän tuo sujuu! Eikä täällä ole kukaan tänään kovin inhimillinen eilisestä johtuen...

Vinski, olisithan sinä saanut tulla itseksesikin. Me molemmat tiedämme, että olet kissaksi aika pirullinen ja kovasti fiksu.

Elegia, sentään söit sen sitten... Hyvä juttu. Ensi kerralla pistän koalani ruuvilla pöytään kiinni, ettei kukaan pölli sitä.

Ohari, kyllä tuo morkkis tuosta vielä helpottaa. Ja vesilinjallahan et muuten tuu seuraaviinkaan bileisiin. Mistäs me muut sitten saisimme puhuttavaa :)

Almamaria, ehkäpä jonain päivänä täytän sinulle oman koalan. Milloinkas se kiitospäivä esmes on?

Ja missä prkleessä se Elegia täällä vielä luuraa? Ei näy pyykkikorissa, ei näy sohvan alla... ELEGIAAAAA

Akkapaha kirjoitti...

Ai se olkii Se Lauri, ilmankos sain jo tuos Teuvan kohal karistettuu kintuiltain. Ei sen puolee, mukava mies, oikeinkii mukava. Mut ethä kultasein ennää huutele täst jutust. Seiskaan jos jouvun, ni Lauriha siint sit kärsii. Ei muute, mutko tuo ukkokulta saattaa käyvä vähä muotoilemas.

kukkis kirjoitti...

Hä! Loppuks ne pileet jo? Saako lainata hammasharjaa?

MITÄ? NUKUINKO MÄ 2 PÄIVÄÄ?

Nämä juhlat täytyy ottaa uusiksi.

Allyalias kirjoitti...

Akka, ei puhuta tästä enää... mutta ukolleskin tiedoksi, että Lauri se oli siinä hommassa päällepäsmärinä. Itsepintainen mies kerrassaan...

Kukkis, saat PITÄÄ sen hammasharjan. Oli kyllä hyvät bileet. Ensi kerralla sun luonasi???

kukkis kirjoitti...

Vaan jos lupaat tuoda kaikki kaverisi!

Kommenttilootani on aina valmiina juhliin: jääkaapissa on boolia ja arkulla vainaan on 15 miestä ja rommia pullo.

bambito.nl@hotmail.com kirjoitti...

q_:viva´finlandia_:!!!

Anonyymi kirjoitti...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.