tiistaina, maaliskuuta 06, 2007

Vinkkejä palveluammattiin osa 1

Jos olet aikeissa työntää nenäsi asiakkaan haaroihin, ei olisi pahitteeksi sanoa hänelle ensin päivää tai katsoa asiakasta silmiin kun kysyt milloin hänellä on ollut edellisen kerran kuukautiset.

Jälkeenpäin voisi olla hyvä puhutella asiakasta sen verran ystävälliseen sävyyn ettei hän ala kuvitella jonkun tatuoineen jumalanpilkkalauseita reisiensä sisäpintoihin.

Terveiset gynekologilleni!

Ps. Jos olet ammatiltasi joku muu kuin gyne, ovat nämä neuvot vielä enemmän paikallaan. Jaa

15 kommenttia:

Marko F kirjoitti...

Tiistaita Allyalias :)
Ei tainnut olla mukava reissu...

SusuPetal kirjoitti...

Hmm, joskus on parempi olla hiljaakin, sen gynen, vai huvittaisiko kuulla, että "onpas verevä värkki"....

Elegia kirjoitti...

No jopas oli... Saanko arvata: kynis oli miespuolinen. Ei kai kukaan nainen voisi käyttäytyä noin? Vai voiko?

Minulla tosin on miesgyne. Käyn aina samalla ja hän vaikuttaa ihan tervejärkiseltä ja hienotunteiselta. Terveiset hänellekin!

allyalias kirjoitti...

Marko, eipä tosiaan ollut, ei. Mutta nyt se on onneksi ohi.

Susu, tietenkin ihan hyvä jos pysyttelevät ihan arkipäivän kohteliaisuuksissa/huomioissa. Onneksi tuppisuisuuden ja kaiken sanomisen välillä on se kuuluisa kultainen keskitiekin :)

Elegia, gynis oli tosiaan mies. En usko että kukaan nainen voisi käyttäytyä sillä tavalla. Onneksi suurin osa miehistäkin osaa käyttäytyä suht säällisesti, näin uskon.

tanssiva harmaa pantteri kirjoitti...

Kyllä nyt hyvää päivää voisi kuitenkin sanoa. Onko ihan tuore gynekologisi, kun noin ujosti käyttäytyy?

allyalias kirjoitti...

Pantteri, hän oli kyllä ehtinyt hyvinkin kypsään ikään. Olemme tämän herran kanssa tavanneet kerran aikaisemminkin samoissa, intiimeissä merkeissä, silloin yksityisellä puolella. Mies oli hyvin kohtelias. En tiedä onko hänellä jokin kaksoispersoonallisuus riippuen siitä onko kaupungin vai yksityisellä puolella.

Salka kirjoitti...

Varsinainen asiakaspalvelun ammattilainen!

Genoveeva kirjoitti...

Ammatti sekin, toin gynen, ei musta taitais olla. Niinku ei moneen muuhunkaan, esim. ambulanssikuskiksi. En ees kipusiskoksi, ei musta ois piikittämään.

Isopeikko kirjoitti...

Ihmisillä on kovin erilaisia tarpeita :) Olisikohan mahdollista että tuo on poistanut ystävällisyyttään saatuaan huomautuksen siitä? Tai sen luulotellusta merkityksestä.

allyalias kirjoitti...

Salka, eikös vaan totta vieköön ollutkin :)

Genoveeva, ei ole tuo gynen ammatti ihan ykkösenä minunkaan listallani. Katselen ennemmin vaikka kanssaihmisteni naamoja (vaikka ovathan ne nekin joskus aikamoisia hämähäkkejä).

Isopeikko, mistäpä tuon tietää. Tosin luulisi että heille opetetaan soveliasta käytöstä siellä gynekoulussa. Ja maalaisjärkeä elämänkoulussa :)

Alma kirjoitti...

Noita kaksoispersoonallisuuksia on valitettavasti liikkeellä. Jotkut kykenevät olemaan ystävällisiä olivat he missä tahansa, mutta joillakin vaikuttaa olevan jokin ihmeellinen ylenkatse julkisen puolen asiakkaisiin. Vaihtoon vaan tuommoiset ukot!

Offset kirjoitti...

Lääkäreillä, riippumatta erikoistumisesta, todellakin tuntuu olevan kaksoispersoonallisuus sen suhteen ovatko töissä yksityisellä vai julkisella puolella kulloinkin.

Sitten on vielä rajatilatapaukset. Kuten yksityisen firman kaupungilta ostama työterveys..

Vois sitä silti käyttääntyä.

allyalias kirjoitti...

Alma, samaa mieltä olen. Vaihtoon tai asennekasvatukseen! Kyllä sitä vaan asiakas on ihminen, oli millä puolella tahansa. Mutta onneksi on näitä jotka moisen asian ymmärtävät.

Offset, uskon että tämä ongelma ei tosiaan ole vain gyneillä vaan muunkin alan lääkäreillä. Ja ystävällinenhän sitä pitäisi olla siitä huolimatta mitä ruumiinaukkoa tiiraa. Tosin erityinen hienotunteisuus voisi olla paikallaan noiden pimppi-asioiden kanssa.

Kutuharju kirjoitti...

Suo anteeksi, kylläpäs olen epäkohtelias minäkin, kun tulin tänne nauramaan :D Oli vaan eri mainiosti kuvattu, Ally repii huumoria vaikka mistä. Asennetta!

allyalias kirjoitti...

Kutuharju, mille ei voi itkeä, sille on naurettava. Ja vaikka sille voisi itkeä, ei pieni naurukaan ole pahitteeksi. Kun naururypyt syvenee, niin elämä paranee :)