sunnuntaina, maaliskuuta 25, 2007

Kiitos Elegia!

... Nimittäin unihiekasta. Nukuin kuin tukki sellaset reilun kymmenen tunnin unet suuremmin heräilemättä. Tämä on erittäin harvinaista herkkua minulle edes niihin aikoihin kun lasken nukkuneeni normaaliunet, joten uskon Elegian unihiekalla olleen vaikutusta. (Sullon kuule akka tässä todellinen tienaamisen mahdollisuus kuha juttu leviää...)


Yhtenä päivänä tässä oltiin kävelyllä kameran ja parin muunkin perheenjäsenen kanssa. Montaa kertaa ei ehtinyt räpsähtää ennen kuin virta loppui kamerasta (inhottavaa kun se tapahtuu!) mutta tällainen kevään ihme sattui silmääni ennen tuota valitettavaa antikliimaksia. Eli siis jos jollakin on tippunut purtilollinen punajuurisalaattia niin se ehkä löytyy vielä sieltä pyörä/kävelytieltä joka johtaa moottoritien viertä Laanilaa kohti.

Ahmatti mies sanoi että "kato onko siinä vielä päivämäärä menny" ja minä katsomaan sitä sillä normaalilla ei helvetti, sää et voi olla ihan tosissaan ja jos oot, et voi olla ihan viisas - ilmeelläni ja se hiljeni.

Eli sinne se salaatti jäi odottamaan nälkäistä, mutta ei olisi jos se olisi ollut miehestä kiinni.

Siitä tulikin hyvä idea mieleen. Jos haluaisi myrkyttää miehensä, kävisi vaan hakemassa kepappiransut jostain kepappipaikasta ja ripottelisi tulisen kastikkeen sekaan aimo rippusen rotanmyrkkyä. Ei muuta kun annos roskanvientimatkan varteen ja mies asiaa toimittamaan. Siihen ansaan menisi, ihan varmaan menisi. Paitsi jos joku muu ehtisi mennä ensin.

Siitä tietää että ne kaikki kotitontut ja saunatontut ja vastaavat on miehiä, kun ne syövät siekailematta kaikki portaanpieleen tökätyt puurot ja systeemit.

Hyvää sunnuntaita kaikille ja varokaa yksinäisiä kepappiannoksia!
Jaa

27 kommenttia:

Sulfidi kirjoitti...

Tästä voisi päätellä että taas pannaan halvalla.. :=/

Allyalias kirjoitti...

Ihan pikkusen vaan... :)

Salka kirjoitti...

Jopas! Luin Vaimolle ääneeen tän postauksen ja hänkin nauroi vedet silmissä:D :D

Tuo tonttuveto kyllä oli piste iin päälle!

Nimetön kirjoitti...

Mulle on töissä joskus sanottu, että mulla on rikollinen mielenlaatu(rikoksia en ole tehnyt). Onneksi on näköjään muillakin. ;)

Allyalias kirjoitti...

Salka, miehille on kyllä helppo nauraa silloin tällöin. Mutta yhtä helppo on nauraa naisillekin, vaikka itse pidämme itsejämme aika vakavasti otettavina tapauksina :)

Alastalo, minullakin tuo rikollinen mielenlaatu on puhtaasti piilevää sorttia :)

Nimetön kirjoitti...

Niksi- Pirkkaan ehdottomasti!

Allyalias kirjoitti...

Hopola :D Pitäisköhän...

Nimetön kirjoitti...

Yesh - mutt täällä kyllä tarvittais myös unihiekkaa ja melko runsain mitoin. Tilaus siis! Ziitos, jään odottelemaan iltaa!

Allyalias kirjoitti...

Voi! Eikö edes voimakkaalta Welhottarelta löydy rohtoja unipulmaan? Toisaalta en kyllä ihmettele, sillä sitkas vitsaus tuntuu moinenkin riesa ja rasite olevan. Pistetäänpä sanaa eteenpäin, jos Elegia vaikka lähettäisi mainiota unihiekkaansa sinullekin :) Nukkumisiin...

Hansu kirjoitti...

Voi vitsit, että nauroin tolle salaatille. Väsymys alkaa näkyä sunnuntai-iltana nauruna.

Miehet on joskus niin... MIEHIÄ. Oltiin kesällä (lue juhannuksena) kalajoella, siellähän oli hulluna kännistä populaa. MInä kuskina ekana iltana. Siinä mentiin lähtömatkalla alueen grillille. Mies ja sen kaveri söi jotkut isommat hampurilaiset, minä perushampparin. Miehellä jäi vielä nälkä ja se sai joltaki tuiki tuntemattomalta sen aterian, ku sen toisen ei tehny mieli syödä sitä. Mä katoin siinä vieressä, että et voi olla tosissas! Siitä se popsi jonkun ranskalaisia menemään autuas ilme kasvoilla. Minä mietin, että tota äijää minä en tänä iltana tule pussaamaan! Että sellasia ne miehet on.

Allyalias kirjoitti...

Hansu, miehet osaavat todella yllättää silloin tällöin - sekä positiivisessa, että negatiivisessa mielessä. Sittenhän se alkaisi olla huolestuttavaa jos tuollainen käytös ei edes yllättäisi enää :)

Nimetön kirjoitti...

Voi sentään, joku on saanut punaisella lapulla salaatin ja sitten se on tippunut kyydistä. Kyllä harmittaisi.

Teemu kirjoitti...

Hmm.
Suo anteeksi, mutta tuosta sinun ottamastasi kuvasta näkee että ko. salaatin päiväys on 8.3.07.

Allyalias kirjoitti...

Alma, niin harmittaisikin. Ensin luulisi säästävänsä rahaa, mutta hukkaan menisi joka killinki.

Offset, viimeinen myyntipäivä ei kuitenkaan ole viimeinen syöntipäivä, joten ehkä sen on vielä hyvää... ja paikallaan hangessa. Ei muuta kuin metsästämään ;)

Teemu kirjoitti...

Niin, olet oikeassa.
Tuskinpa sitä kukaan olisi ottanut, tuskin kukaan olisi edes selvittänyt onko sen päiväys voimassa.

Nimetön kirjoitti...

Miten on mahdollista: just kun innostuin 'eiooketäänkotona -ilmeestä' (Grassia luin viikonloppuna maalla ja kun analyysia en kirjasta tee, ajattelin ilahduttaa tuolla sitaatilla), niin täällähän on paljon parempaa ilmettä tarjolla :)

Nauru on tarttuvaa taidetta.

sivuaskel kirjoitti...

Kaikkea sitä keväisestä luonnosta löytääkin kun punajuurisalaattia :D

Allyalias kirjoitti...

Paju, nauru on tosiaan kiva juttu. Olen lukenut Grassilta pelkästään Kampelan (vaikka Peltirummustako sitä kuuluisi aloittaa). Syystä tai toisesta tykkäsin, vaikka en oikein osaa vieläkään sanoa syytä.

Sivuaskel, kyllä luonto vaan pitää omistaan huolen :)

Allyalias kirjoitti...

Offset, enpä huomannut että olit tuolla kommenteerannut myös... Voimme tehdä oletuksia salaatin kiinnostavuusarvosta suuntaan jos toiseenkin. Totuuden tietää korkeintaan salaatti. Tuskin sekään :)

Olli kirjoitti...

Olen joskus miettiny, että kun ollaan viihteellä, siinä pullo kiertää eikä siihen kukaan sylje. Mutta jos onkin yhteinen ruoka-annos.. ei voi syödä, kun siinä on mukamas toisen kuolaa.

Ja mitä kebabbiin tulee, jos sen väkevän kastikkeen kestää, kestää sit kyllä mitä vaan. Isot pojat muuten kerto, että ne tumputtaa niihin naisten tilaamiin annoksiin...

Nimetön kirjoitti...

Heti ajattelin, että myrkytettyä tuo punajuurisalaatti varmaan on. Rikolliset ajatukset sinullekin juolahti mieleen. Miehethän nyt on Wagnereita....

Hansu kirjoitti...

Miehet kyllä osaa ihan oikeesti yllättää salakavalasti niin monessa tilanteessa. Ne ajattelee ihan eri tavalla kuin me naiset. Kai se sitten on mukavaa kun ne yllättää.

Allyalias kirjoitti...

Olli, viinan kanssa voi ottaa sen kuolariskin, ruuan kanssa ehkä ei... Minä en ole oikein koskaan ymmärtänyt noita tumppujuttuja? Mikä siinä olisi se pointti?

Pantteri, kyllä sitä vaan rikollisia ajatuksia liikkuu itse kukaisenkin päässä silloin tällöin. Punajuurisalaatti on hyvä ansa miehille ja jyrsijöille :)

Hansu tai sitten ero on siinä että osa miehistä ei ajattele.

Olli kirjoitti...

Tuohon mä sanosin, että miehet vain jättävät ajattelematta silloin, kun se ei ole tarpeen..

Allyalias kirjoitti...

Olli, ehkä olet oikeassa... Tiedän kyllä että suurin osa miehistä osaa ajoittaa ajattelemattomuuskohtauksensa hyviin hetkiin ja jos ei muuta, he ovat ehdollistuneet pavlovin koiran lailla sanomaan oikeat sanat oikeissa paikoissa.

Fiksut miehet ovat yhtä fiksuja kuin fiksut naiset, tavalliset miehet aivan samalla lailla tavallisia kuin tavalliset naiset. Mutta ääliömiehet ovat monin verroin ääliömpiä kuin ääliönaiset. Tämä on vain tällaisen yhden kuolaavan ääliönaisen vaatimaton mielipide...

Nimetön kirjoitti...

Miten mä tämän olin missannut!? Olin varmaan heittänyt hiekat omallekin naamalle! Vois vaihtaa tosiaan alaa ;)

Tuo salaattijuttu oli ihan paras! Tunnustan tosin itsekin syöneeni maasta (mm. toisten karkkeja ja tikkareita), mutta puolustaudun sillä, että olin silloin aika pieni :D

Nyt jätän suosiolla nuo ylimääräiset annokset miehille. ;)

Allyalias kirjoitti...

Elegia, minä olen syönyt maasta vain marjoja ja suolaheinää.

Nyt äkkiä sen unihiekan kanssa Polgaraa nukuttelemaan. Tai ei ehkä sittenkään ihan vielä, sillähän on se eka työpäivä tänään. Jos etes sen vertaa pysyttelis hereillä :)