tiistaina, maaliskuuta 13, 2007

Hyvästi stalkkeriorava, tervetuloa MollisViehätyin jotenkin niin kovasti cross-dresser-Mollukaisen henkilöön, että päätin vaihtaa edellisen profiilikuvani. Edellinen esitti viehättävää oululaista stalkkerioravaa, mutta kuvan julkaiseminen on johtanut, ainakin oravien kertoman mukaan siihen, että kaikkia oululaisia oravia katsotaan nykyään pahalla ennakkoasenteella. Vaikka en halua olla vastuussa muiden ihmisten ennakkoluuloista, olen päättänyt toistuvien yhteydenottojen takia vaihtaa kuvan.

Käytän myös tämän ilmoitusluontoisen kirjoituksen hyväkseni ja kiitän teitä, jotka olette lähettäneet minulle mukavaa sähköpostia. Siispä sydämelliset kiitokset! Posti on todella lämmittänyt mieltäni!

Muoks: Muuten hyvä, mutta Mollis ei suostu asettumaan vielä profiiliini. Yritän ratkaista pulmaa...

Muoks 2: Kuva ilmestyi. Eihän siinä kauan kestänytkään. Mitähän miettii se ihminen, joka on tilannut minulta juttua, jos selitykseksi myöhästymiseeni sanon, etten ole ehtinyt kirjoittaa, kun olen yrittänyt värkätä blogiini kuvaa lapseni Molla-Maijasta? Enpä jää ottamaan asiasta selvää vaan nyt aloitan oikeat hommat kahta kauheammalla innolla!


Jaa

15 kommenttia:

varsuli kirjoitti...

Vuhuuu, Mollis, Mollis! *Vetää yhden hengen meksikolaista aaltoa.*

allyalias kirjoitti...

Jee, kivaa että Ällis-Mollis sai noin riemastuneen tervetulotoivotuksen :)

Salka kirjoitti...

Minäkin haluaisin laittaa jonkun kuvan profiiliini mutten osaa:(

Alastalo kirjoitti...

Mutta miksi mollis on silmäpuoli? Toki hellyttävä sellainen.

allyalias kirjoitti...

Salka sun pitää laittaa profiiliin kuvan kohdalle netissä, esim. blogissasi julkaisemasi kuvan url. Kuvan koko saa olla korkeintaan 50kt.

Minullakin oli tällä kertaa vähän ongelmia, mutta onneksi ratkesivat.

Alastalo, välittömästi kun tyttäreni sai Molliksen, hän puri siltä toisen silmän irti. Yhtä julma kuin äitinsäkin, siis. Ehkäpä täällä blogissani Molliksen yksisilmäisyys saattaa symboloida jotain...

Rita kirjoitti...

Pistin juuri oravan kuvan blogiin. Räpsäisin sen tänään maisemassa väijyessäni... In other words, I was the stalker - again :D

allyalias kirjoitti...

Rita, kävin juuri sinun blogillasi ja oli tarkoitus kommentoida oravaa, mutta innostuinkin vaahtoamaan postauksesi aiheesta. Mielenkiintoinen kirjoitus sinulla!

Genoveeva kirjoitti...

No nin, Mollalle käyttöä, ainakin sen kuvalle. Onko se representaatio Mollasta? Mäkin haluis s-postia, semmoista ei- odotettua on viime aikoina vain tippunut blogiini komentoineelta nuorelta mieheltä. Sitä ei voi laskea. Jso laittais osoitteen näkyviin, että kaikki huomais.

allyalias kirjoitti...

Genoveeva, s-postiakin on tosiaan monenlaista, eikä kaikki siitä ole miellyttävää. Minullekin suurin postin lähettäjä on kuitenkin Roska, joka laittaa roskapostia. Ja etanaposti syytää mainoksia :)

Isopeikko kirjoitti...

Se orava ansaitsikin jo päästä vapaaksi siitä kuvasta. Muistithan avata sille oven?

Tuo mollis vaatii vielä vähän totuttelua. Vaan eiköhän sitä sitte kuiteskin ajan kanssa. (Se mollis kääntyy koko ajan itsestään sanaksi molluska.)

allyalias kirjoitti...

Isopeikko, laitoin sille näppiksen viereen kupillisen mustaa kahvia ja kourallisen pähkinöitä. Kaikki oli kadonnut.

Eiköhän tuohon Molliskoon totu vielä...

Salka kirjoitti...

Okei, kiits! Täytyypä yrittää paremmalla ajalla. En kyllä vielä tiedä edes minkä kuvan laittaisin...Mutta sun Mollis on söpö;)

allyalias kirjoitti...

Sopivan kuvan löytäminen on varmaan tosiaan se vaikein juttu. Mutta kiva kuulla että tykkäät Molliksestani :)

Kutuharju kirjoitti...

Ja meijän Molliksesta :) Meiltä löytyy nimittäin samanlainen ja nykyään yhtä hakattu. Siskoja taitavat olla.

allyalias kirjoitti...

Taitavat olla niitä väkivaltaisia Tehotyttöjä! Meillä nimittäin käy pyörremyrsky joskus sisälläkin :)