perjantaina, tammikuuta 19, 2007

Laihdutusblogiko? Saippuakorjausta ja maailmanlopun kellot.

Aloitin päiväni jälleen 300 grammaa eilistä kevyempänä. Ja huomaan kauhukseni että tämä blogikin on muuttumassa joksikin laihdutusblogiksi (ei millään pahalla laihdutusbloggaajia kohtaan).

Minun on pakko puuttua tämänkertaisessa kirjoituksessani valtavan piinaavaan epäoikeudenmukaisuuteen, jonka olen joutunut kohtaamaan blogiystäväni Lilithin toimesta. Hän ei nimittäin tee postauksessaan tarpeeksi selväksi sitä että minä EN seuraa, siis en SEURAA saippuasarjaa nimeltä Päivien viemää (ja tämä ei millään pahalla Päivien viemää - faneille. En kuvittele olevani teitä parempi). Televisio vain sattui olemaan auki sillä kanavalla. Ja ne, jotka eivät myöskään seuraa Päivien viemää-sarjaa tietävät, että televisio oli auki sillä kanavalla. koska heti ko. sarjan jälkeen tulee todellinen laatuohjelma, Dr. Phil. Mies tuntuu oikeasti luulevan, että katsojat uskovat ettei hänen vaimoaan ole kiristetty naamasta, jos hän vain sanoo niin telkkarissa. Mutta minäpä väitän että kiristetty on.

Ystävä B sanoi että nyt on maailmanlopun kelloa siirretty kaksi minuuttia eteenpäin. Minä olin että HÄH? Ei kun internettiin nuuskimaan tietoa maailmanlopun kellosta (Tuomiopäivän kello). Löytyi paljon linkkejä joita en saanut toimimaan joten johdatan mahdollisesti yhtä pihalla olevan lukijan tänne. Kuuluiko tämä yleissivistykseen? En tiedä. Enkä voi väittää menettäväni mielenrauhaani yhden kellon takia. Mielenrauhan menettämiseen riittää kun lukee uutisia. Vähän aikaa sitten riitti kun katsoi ikkunasta ulos, mutta tällä hetkellä ainakin täällä Oulun korkeudella näyttää aivan talvelta. Ihminen ei jaksa murehtia liian suuria asioita kovin kauan, vaan hän tekee sen ainoan minkä osaa, eli jatkaa elämäänsä. Jaa

8 kommenttia:

Marko F kirjoitti...

Täälläkin talvisempi, normaalimpi keli. Tuli luntakin tuossa päivällä. Alkoi pyryttää samalla hetkellä kun oltiin jo päästy kävelylle.
Hyvää viikonloppua Allyalias :)

allyalias kirjoitti...

Hyvää viikonloppua sinullekin, Marko. Ihan kiva että on normalisoitunut, kunhan nyt ei tulisi liian kovat pakkaset...

Lilith kirjoitti...

Vääryys korjattu!
Olin tulossa kertomaan että ainahan se pirun kello on ollut vähintään viittä vaille, mutta linkistä selvisi että eipä olekkaan. Kuvittelin että se olisi tänöttänyt samassa kohdassa koko 90-luvun, sieltä lie varhaisimmat muistikuvani k.o kellosta.

Mutta sen haluan tehdä tiettäväksi että äidiltä se periytyy B tuollainen kellon kyttäys. Ei katselisi meidän isä semmoista kelloa silmät soikkona, kädet essunreunaa vatkaten.
Äidillä on aina ollut se dramatiikantaju, ja hinku.

Lilith kirjoitti...

Olekaan! Olekaan! Ei olekkkkaan.

Tekosyy kirjoitti...

Olen samaa mieltä Dr. Philistä ja hänen vaimostaan.

allyalias kirjoitti...

Lilith, kylläpä luulen että alkaisi isälläsikin silmä vilkata kellon suuntaan jos viimeisiä sekunteja vietäisiin. Vielä taitaa vaan olla pää pensaassa. Maailma pelastuu kelloa tuijottamalla! (Ei tule ajeltua autolla, hissillä, sihuutettua hiuslakkaa tai syötyä uhanalaisia eläimiä).

Hienoa Tekosyy! Onneksi me kaikki emme anna television aivopestä meitä.

Helena kirjoitti...

No on kiristetty! Sitä naamaa siis. Olet ensimmäinen joka yhtyy tähän huomiooni. Ja on sen rintavarustuskin parantunut aika lailla.

allyalias kirjoitti...

Hyvä Helena! Mieti kuinka ikävää on kun Robin sitten kertoo tavisnaisille kuinka tämä ja tämä tuote on saanut hänet pysymään tämän näköisenä. Toiset sitten käyvät kalliissa hoidoissa vaikka oikeasti muovinaamaksi pääsy vaatii kunnon kiristystä ja kurraamista.