keskiviikkona, tammikuuta 31, 2007

Itsesäälinen valituspostaus.


Pakkasta on niin paljon ettei tässä tarkene lähteä edes ulos. Seinät kaatuvat päälle. Tahdon ratsastaa hienolla työpaikkahakemuksellani aikuisten ihmisten pariin. Haluan vain töitä! Onko se liikaa pyydetty?

Tänään on ahdistanut. Lapset kitisevät, pienempi onnistui tekemään ennätyksen. Hän pissasi noin kolmimetrisen pissan lattialle (juosten kustu) ja enköhän minä kävelemään ja housunlahkeeni kastelemaan siihen. Ruuat ovat lentäneet suoraan lattialle, räkä on valunut. Tusseilla on piirretty pitkin lattioita ja omaa pikku ruumista. L on vaatinut kitisevällä äänellä koneelle pääsyä. Totta kai uusi nettipeli menee jopa läksyjen edelle.

Mies on töissä kuten aina.

Hyviä asioita:

Onneksi Lilith kävi piristämässä.
Äiti selvisi reissustaan vaurioitta.
Pitkästä aikaa minulla on materiaalia valituspostaukseen.

ps. Kuulen takaani rapinaa, tyttö sanoo "pota pissa". Sitten hiljainen lirinä. Voi v***u! Jaa

10 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Täällä taas tihuttaa tai jotain räntää mättää. En mene ulos. Pissejä ei ole lattialla, muuten paskaista, hahhah.

On tämä. Välillä.

Mutta, ei kun ylöspäin...ellei sitten liukastu juosten kustuun ja liiku vaakasuunnassa...

allyalias kirjoitti...

Täällä oli kyllä aika mielenkiintoinen vesiliukkari tänään. Pitää varmaan lillua siinä kusessa kunnolla ja sitten taas jatkaa kohti loistavaa tulevaisuutta.

Välillä tämä on. Se on yllättänyt että välillä kuitenkaan ei.

Kutuharju kirjoitti...

Niinpä. Sitten se alkaa kuulostaa jo varsin liikkikseltä ja kohta sitä vedet silmissä ikävöi, että missä ne ovat nyt ne pikku pissahousut.. Oma pissahousu onnistui vasta nyt kouluun päästyään kastelemaan petinsä(!), ei suinkaan pikkuisena. Joi illalla kolme lasillista vettä (annoinkohan liikaa suolakurkkua?) ja yöllä sitten sänky oli vähän aikaa hyvin lämmin ja pitkän aikaa hyvin märkä paikka nukkua.

Viime yönä näin unta jossa oli paljon paskaa, ihan käsittämättömän ekskremettejä unia sitä joskus näkeekin ;) Minulla on varmaan elämässä jotakin inhaa kuonaa josta pitäisi nopsaan hankkiutua eroon... ;)

Sympatiaa Allylle, ja -- nauti kun vielä voit :) töihin yhdistettynä yhtälö ei välttämättä parane..

Salka kirjoitti...

Pikkuiset osaavat olla ite pikkupiruja kun sille päälle sattuvat. Ja kaikki sattuu sitten yhtäaikaa huonona päivänä, toivottavasti tussi lähtee pois...Etkä kaatunut uudelleen lätäkköön...

Mulla ollut kanssa ihan huono päivä...mikkään ei ole hyvin, sattuu ja kuukautisetkin alkoivat....pläähh! *kaverivalitushalaus*

Hallatar kirjoitti...

Ihana kuva...=)

allyalias kirjoitti...

Kutuharju, vähän noin ehti jo käydä tuon vanhemman pojan kanssa, joten tiedän sanomasi todeksi. Sen kun vaan jaksaisi muistaa noina päivinä.

Yritä hankkiutua kuonasta eroon :)

Salka, miten ne aina kasaantuvatkin? Onneksi en kaatunut siihen kuseen kuitenkaan, silloin olisi varmaan kasvanut sarvet päästä.

Hallatar, kiitoksia. Oli niin mahtavat maisemat että vaikea epäonnistua ihan totaalisesti. Kuva on Oulusta, Värtön rannasta.

Kutuhajru kirjoitti...

Tuo pissahousujen ikävöintivaihe on itselle hyvinkin tuttu, sillä esikoinen on jo lähtenyt pesästä...onneksi oli saatu uusi pissahousu, ettei tyhjänpesän-syndrooma ihan täysillä iskenyt.

allyalias kirjoitti...

Kutuharju, onneksi tässä on itse tulossa siihen vaiheeseen elämässä että saattaa kohta itse olla se pissahousu. Nimimerkillä, myös minä saan silloin tällöin Tena-mainoksia kotiin :)

Kutuharju kirjoitti...

Elä muuta viserrä. Sinulla ei vielä mitään hätää, ei pelkät mainokset pissahousua tee. Mutta kun minä saan viimeisen pissahousun työnnettyä ulos ovesta, voin itse siirtyä käyttämään häneltä jääneitä kelpoja kestovaippoja.

allyalias kirjoitti...

Hienoa, onnittelut ekologisesta valinnasta :)