maanantaina, tammikuuta 01, 2007

Kasvamisesta

Mitähän merkitsee jos uuden vuoden tinasta ilmestyy natsitervehdystä tekevä Pinoccio? Ehkä minun pitää varoa kiihkoilevia valehtelijoita tai varoa tulemasta itse sellaiseksi.

Yhtä kaikki vuosi on nyt vaihtunut ja ehkä ensimmäisen kerran elämässäni minulla on sellainen olo että ennemmin jatkan siitä mihin jäin viime vuonna kuin aloitan kaiken alusta.

Olisi edistystä jos ei enää haluaisikaan koko ajan paeta. Jaa

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo tuntuu hyvältä, jatkaa siitä, mihin on jäänyt, eikä yrittää laittaa kaikkea uusiksi. Se kertoo siitä, että mennyt on ollut -ellei hyvää, niin ainakin aika hyvää.

Allyalias kirjoitti...

Aivan susu. Ja aika hyvä riittää ainakin minulle paremmin kuin hyvin.

Sulfidi kirjoitti...

Pinoccio.. :) Se näytti myös hieman siltä niinkuin se viittaisi, niinkuin koulussa konsanaan.

Anonyymi kirjoitti...

Natsi-pinokkio, kiitos aamunauruista. Ehkä ensi vuosi alkaa kurissa ja järjestyksessä kiihkeästi valheita paeten... :-) Toivottavasti ei kuitenkaan niin!

Itse olen muistaakseni vain kerran saanut sulatella ja heitellä tinaa ämpäriin ja nyt tuo alkoikin kiinnostaa suunnattomasti. Kai sitä voi tehdä muulloinkin kuin uutena vuotena... Esimerkiksi helmikuussa ja/tai kesäkuussa, ja miksei syyskuussakin...
Uusi vuosi on vain tekosyy ;)

sivuaskel kirjoitti...

Hyvä ajatus tuo olemassaolevan hyväksyminen ja riittäminen. Sehän ei estä kehittymästä ihmisenä tai omien tapojen, tekemisten kehittämistä parempaan. Uuden vuoden lupaukset saavat olla minunkin puolesta omassa tekopirteässä kategoriassaan :)

Allyalias kirjoitti...

Sulfi, enpä usko että tuon näköinen kaveri viittaa...

Elegia, ole hyvä nauruista. Minua kyllä enemmän pelottaa. Tuo on melkein yhtä paha kuin viikatemies :) Ja vähän tuollaista ennustusta minäkin rakentelin päässäni. Se ei kuulosta kovin kivalta. Vala vain tinaa juuri silloin kun haluat. Juhlapyhiin rajoittuminen on ahdaskatseista.

Sivuaskel, tunnen olevani nyt jossain sellaisessa tilassa josta minun ei tarvitse pyrkiä aktiivisesti pois. Nyt voin siis suunnata leppoisasti jotain kohti. Se tuntuu tosi kivalta.

Salka kirjoitti...

Kaamealta kuullosta toi natsi-pinokkio, en itse sitä kyllä näe tuossa tinassa. Me emme valaneet tinaa koska tänä vuonna olimme kaksistaan. Katselimme vain telkkua ja pelailimme Monopolya.

Allyalias kirjoitti...

Minä en tykkää monopolysta, luultavasti siksi että olen siinä tosi huono :) Tai ehkä ei ihan siksi vaan koska olen sekä huono monopolyssa että häviämään.

Siis mitä? Eikö tuo olekaan aivan ilmeinen :)

Kiitti käynnistä, Salka.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä kannattaa joskus kokeilla vaihtoehtoista tulkintamalliakin. Tarkoitan, että tulkintasi natsitervehdystä kangistelevasta pinocciosta ei ehkä ole ainoa mahdollinen ;)

Anonyymi kirjoitti...

Pirteä kuva. Vähän aikaa meni hahmottaa, mutta varjossa se näkyy ihan selvästi!

Allyalias kirjoitti...

Okei, Kirsi, myönnetään. Jotkut näistä kysymyksistä ovat aika tulkinnanvaraisia ;)

Anonyymi, hienoa että sinäkin tunnistit pikku-Pinokkion ja hänen tuhman tervehdyksensä :) (Nimimerkillä ensi vuonna valan Leninin)

Hansu kirjoitti...

Heh, melkoinen tina. Varo pitkänokkaisia (ja pitkäkyntisiä) ukkoja!

Anonyymi kirjoitti...

Siinähän on niin että uteliassilmäinen kaveri.

Allyalias kirjoitti...

Hansu ja Helanes, minun on myönnettävä että tämän vuoden tina-analyysini tein niin sanotusti "liikuttuneessa" tilassa ;) Kauniit kiitokset kun pistäydyitte vieraisilla :)