tiistaina, marraskuuta 27, 2007

Lahjan tarina jatkuu!

Hyvät kanssabloggaajat,

Leikki on taas käynnissä, sillä Kristiina ilmoitti juuri piilottaneensa Lahjan uuteen paikkaan. Vihjeenä on tällä kertaa video (kaikkea te taitavat ja muutenkin upeat ihmiset osaattekin!!!). Hiukka kinkkinen vinkki, mutta minäpä tiedän missä se on!

Nyt Oulun blogihahmot kipinkapin liikkeelle!!!

Edit: Korpun on löytänyt Lahjan. Käykääpä Kristiinan kommenttilaatikosta lukemasta hänen lahjanmetsästysmatkastaan. Minä ainakin nauroin ihan kippurassa. Jos tässä ihmisessä ei ole seikkailumieltä niin ei sitten kenessäkään! Hienoa Korpun!!! Jaa

11 kommenttia:

OldGhost kirjoitti...

Hauskaa, että lahja on taas haussa. Harmittelenpa, ettei ole käyntiä Oulussa! Tuli muutes mieleen, haamun blogikuvan kirvoittamana, että kuuluuko hautsikkakokoontumisesta mitään uutta?

Kristiina kirjoitti...

No hyvä Ally kun tiedät paikan. Ei liian vaikea. Minulta voipi kysyä ohjeita lisää. Laitoin Allyn lahjan mukaan yhden uuden lisäjutun.. Saapa nähdä mitä tapahtuu?;)

Kari kirjoitti...

Mukava kuulla, että lahja jatkaa matkaansa. Toivottavasti se joskus vielä pääsee jatkamaan matkaansa muuallekin kuin Ouluun, vaikka ensimmäinen Helsinki keikka jäikin torsoksi :)

Elina kirjoitti...

Pääsit mukaan tieteelliseen analyysiin ;D

korpun kirjoitti...

Hehee, se onkin nyt mulla!

Allyalias kirjoitti...

Oldghost, olisikin hauska jos lahja päätyisi haamulle :) Hautsikasta ei ole vielä mitään uutta. Olen ollut liian kiireinen ajaakseni asiaa eteenpäin. Mutta pannaan asia taas vireille joulun jälkeen :)

Kristiina, nythän lahja lähti taas uusille vesille. Tuo videosi oli kyllä ihan ehdoton vihje. Enpä olisi arvannut, että pikku leikkini kannustaa kanssaihmisiä näkemään noin paljon vaivaa!

Kari, onhan noita muitakin suuntia kuin Helsinki!!

Elina, kiitos! Kävin jo kurkkaamassa, mutta en ehtinyt kommentoida. Ihan upea analyysi ;)

Korpun, JEEEEEEEEEEEEEE!!!!! HIENOA!!!

Hallatar kirjoitti...

Hauskan idean laitoit liikkeelle. =)

Ja kiitos vielä omastanikin puolestani
kun miekin sain muksan lahjan siulta. =)))

Kutuharju kirjoitti...

On ollut ilo seurata lahjan mutkaista matkaa, (vaikka kuulunkin siihen häpeälliseen Hesa-jengiin joka ei ehtinyt oikeaan paikkaan oikeaan aikaan:( )

Kutuharju on tallentanut hautsikkajengille eksoottista hautsikkamateriaalia etelästä, jotta tulevat kokoontujat pääsisivät tunnelmaan, bloggaus tosin vielä puuttuu..

Allyalias kirjoitti...

Hallatar, kiva että lahja on ilahduttanut mieltäsi. Ja kiva, että juuri sinulla oli arpaonnea. Pitäisiköhän nimesi muuttaa Hallattaresta Onnettareksi???

Kutuharju, pitää tulla katsomaan. On ollut viime päivinä niin kiire, ettei ole ehtinyt tehdä edes tirkistelytyötä!

korpun kirjoitti...

http://korpun.livejournal.com/72704.html

Lahja jatkaa matkaansa!

Allyalias kirjoitti...

Korpun, kiitos kaunis! Laitoin tiedon lahjan liikkeistä tähän omaankin blogiini.