torstaina, marraskuuta 01, 2007

Lahja on taas Oulussa!!!

Kari matkasi jälleen töiden velvoittamana Helsinkiin ja nappasi Lahjan visusta piilostaan. Hän toi keltaiseen pussiin käärityn paketin takaisin ouluun ja piilotti sen nuolen osoittamaan kohtaan. Se on "kävelysillan alla, pylvään juuressa, meren puolella". Nyt me oululaiset saamme näyttää helsinkiläisille, kuinka leikkisää porukkaa olemme heihin verrattuna. Siis kaikki oululaiset! Nyt yhtenä mylläkkänä Lahjanmetsästykseen!!! Jaa

14 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Kävelysilta on ehkä huonosti sanottu. Saari on osittain katettu laudoituksella ja lahja on tuon katetun alueen alla. :)

Allyalias kirjoitti...

Joo, sellainenhan se vähän on... Mutta minä ainakin ymmärsin mitä tarkoitit. Saapa nähdä, hakeeko kukaan lahjaa. Jos ei hae, niin mää haen ;)

Little Sister Araneida kirjoitti...

Helsinkiläisenä vähän hävettää, että lahjaa ei kukaan käynyt hakemassa. Ehkä kaikki ajattelivat kuten minä: nokun se on kuitenkin jo viety. Minulle oli kuitenkin ihan mahdottomuuskin käydä hakemassa se, koska asun kaukana Hakaniemestä, eikä työmatkanikaan varrella, ja nykyisin joudun painelemaan tasan tarkkaan suoraan töistä kotiin, eikä tällaiset ylimääräiset mutkat käy laatuun. Sinänsä harmittaa. Tästä tuli varmaan sellainen kuva, että me hesalaiset ollaan kiireistä ja kireää porukkaa:)

hoppu!la kirjoitti...

Kunhan pääse täältä liikkeelle.... pikku hetki menee, vitsi kun meinaa jo jänskättää, että kuka ehtii!!

Elegia kirjoitti...

Kyllä nyt täytyy oikeasti antaa pisteet Oululaisille. Oululaiset ovat leikkisempiä ja osallistuvampia. Myötähäpeän koko Helsingin puolesta ja jään innolla seuraamaan paketin kulkua :)

hopola kirjoitti...

Olen nyt pettynyt. En löytänyt lahjaa! Joko se on hyvin piilotettu, tai sitten en osannut etsiä oikeasta paikasta, mutta kävin, pyörin, etsin ja kumartelin joka nurkan ja laidan alle, mutta ei. En nähnyt keltaista kassia.
:C

Allyalias kirjoitti...

Araneida, tuollainen kuvahan teistä helsinkiläisistä on tupannut olemaan, vaikkei se pidä tietenkään yhtään paikkaansa. Teillä asuu siellä Helsingissä esimerkiksi oikein leppoisa ja lupsakka ystäväni Vaari... joka on kyllä Oulusta hänkin :)

Hopsis, sinun vikkeliin jalkoihisi minulla oli kova luotto, mutta joku oli sitten vissiinkin nopeampi. Tällä hetkellä minulla ei ole hajuakaan Lahjan liikkeistä. Onpa jännää!!!

Elegia, älähän nyt... Ootte te hesalaiset ihan mukavaa sakkia! Mutta minä olen sitä mieltä, että ihmisen elämässä pitää olla vähän leikkiäkin!

Kristiina kirjoitti...

Minä löysin sen lahjan! Eilen illalla myöhään ja tänään olin töissä ja vasta nyt ilmoitan!!! Anteeksi Hopola!!! Olet käynyt siellä ihan turhaan.

Ilmoitan jatkotoimenpiteistä lahjan suhteen myöhemmin omassa blogissani. Kiitos Ally! :)

Kristiina kirjoitti...

ps. Videoin etsinnän ja lahjan löytymisen. Salapoliisitunnelmaa.. Saa nähdä näkyykö kuvassa mitään kun oli niin pimeää. Jos näkyy niin laitan senkin blogiini siinä vaiheessa kun kätken sen jonnekin uudelleen. :)

Kätköpaikka oli upea! Pitää käydä joskus katsomassa miten hienoa tuossa niemessä keskellä kaupunkia on valoisan aikaan.

Pikkis kirjoitti...

Tulin vaan morjestaan ja toivottamaan hyvää viikonloppua! :) Runo- ja blogisuoneni on vähän kohmeessa - lienevätkö syynä kylmenneet ilmat. Mene ja tiedä... Katsotaan nyt sitten koska taas innostun kirjoittelemaan. Te lahjastelijat sen sijaan olette ihailtavan pirteitä ja viitseliäitä, hauskaa on seurata touhujanne!

hopsula kirjoitti...

Hienoa, kun lahja oli löytynyt, sen sijaan, että joku tuntematon olisi sen vain napannut. Hyvä Kristiina, olit nopeampi! En olisi ikimaailmassa uskaltanut mennä sinne illalla, siitä rispektiä sinulle. Odotan videota kiinnostuksella.

Allyalias kirjoitti...

Kristiina, tosi hieno juttu, että lahja oli joutunut "meikäläisten" käsiin! Olisi siistiä, jos laittaisit blogisi osoitteen vaikka tänne kommenttilaatikkoon, jotta kaikki kiinnostuneet osaavat perille blogiisi. Mainostelen sitten sinua tässä viikonlopun mittaan...

Pikkis, olet tosiaan ollut vähäsen vaisulla tuulella... Mutta välillä pitää kai ollakin. Nähdään kuitenkin aina täällä blogistaniassa :)

Hopsula, iloiset onnittelut Kristiinalle minunkin puolestani. Ollaan me oululaiset vaan hyviä!!!

Allyalias kirjoitti...

Tai voinhan minäkin sen laittaa :) Lahjan löysi siis Kristiina http://hillamaassa.blogspot.com

Allyalias kirjoitti...

Toivottavasti tää on nyt tää Kristiina :)