tiistaina, heinäkuuta 17, 2007

Kesä on kasvun aikaa

Nooran silmät kyyneltyivät, kun hän katsoi mustelmaisia kasvojaan peilistä. Lomaa oli kulunut jo viikko, ja hän oli vielä tällainen. Sälekaihdinten takana aurinko paistoi niin kirkkaasti, että se toi melkein väkisellä helteen huoneeseen, vaikka ilmastointilaitteet tekivät parhaansa pitääkseen kesän ikkunan takana. Kukaan täällä ei kaivannut muistutusta auringosta.

Hän laski päiviä mielessään. Kolme viikkoa työn alkuun. Parisenkymmentä päivää. Saattoivatko kasvot palautua siinä ajassa? Entä mitä Onni teki tällä hetkellä? Miestä ei ollut näkynyt koko aamuna. Luultavasti tämä kulki jo Tallinnan letkeitä katuja pää pyörien. Ja varmaankin niissä kireissä shortseissa, jotka eivät olleet ennenkään jättäneet mitään arvailun varaan. Malttaisiko Onni olla kokeilematta kaikkia niitä iloja, joita kadut olivat pullollaan?

Noora pudisti päätään. Sideharso kutitti poskia. Hän toivoi Onnin pudottavan koko vaivalla hankitun, vielä aran ja punoittavan komeutensa katukivetykselle, jos mies menisi uittamaan kikkeliään väärässä paikassa sinä aikana, kun Noora virui huoneessaan. Oli tyypillistä, että kaiken piti olla miehille niin helppoa. Ihan pieni nips ja millinpieni naps ja itsetuntoon hujahti muutama lisäsentti.

Hän sulki silmänsä ja kuvitteli mielessään ensimmäisen työpäivänsä loman jälkeen. Kaikki kehuisivat hänen nuorentuneen kymmenen vuotta. He sanoisivat hänen hoikistuneenkin. Hän vain hymyilisi ja kertoisi kylpyläelämän tehneen ihmeitä. Siis siinä tapauksessa, että mustelmat olisivat parantuneet. Jos eivät, hänen täytyisi kai antaa ymmärtää Onnin käyneen käsiksi.

Onnista puolestaan huokuisi ihan uusi maailmanmies, vaikka yhtään ryppyä ei ollut siloitettu. Mies tietäisi itse mielessään, että nakki olikin nyt tatti ja pikkuveli oli hujahtanut hetkessä terminaattoriksi. Onni niittäisi naisia kuin viljaa uudella viikatteellaan. Silti Noora olisi miehen silmissä ikuisesti se sama kurttukaulahelttaleukasilmäpussi, kuin ennenkin.

Mutta ehkäpä Noorankin itsetunto vahvistuisi kun hän vapauttaisi omat "pikkuisensa" pomon silmille. Hänen uutuuttaan pinkeät, rakkaat megadaisarinsa. Oikeat maailmanluokan silikonikannut, jotka eivät olleet sattuneet paikalle, kun fysiikan lait keksittiin. Kyllä pomon silmät kääntyisivät vihdoinkin Alatalon Sirkun persvaosta aivan uusiin korkeuksiin. Ajatus sai varovaisen hymyn leviämään Nooran aristaville kasvoille. Hän toivoi vain, että lääkäri oli tajunnut laittaa hänen nänninsä edes suurin piirtein symmetrisesti.Tarinamaanantain aiheena on kesäloma Jaa

20 kommenttia:

Sulfidi kirjoitti...

Vai niin! :D

On megakannut ja nakista tehty tatti.. Niin passaa niitä esitellä sitten luonnontuotteina "muka" kuten faceliftin mustelmia ukon äkkipikaisuutena tai humalan öyästyksenä!

Niin pannaanpa vaan ukon piikkiin, liekkö pahoinpidelly uudella tatillaan..!?!

Salka kirjoitti...

Tällä jaksaa taas pitkälle!*pyyhkii kyyneleitä silmistään ja lätäkköä tuolin alta*

Allyalias kirjoitti...

Tatilla on hyvä kouluttaa. Onneksi Onnilla on nyt 14 sentin sijasta kokonaiset 16 komeaa senttiä. Sillähän on toki va-a-a-a-aaaaltava ero ;)

Salka, minäkin olen pyyhkinyt tänään muutaman lätäkön, mutten onneksi itseni jäljiltä. No, onneksi on kesä ja mattopyykkikin on helpompaa :)

Teme kirjoitti...

Mainiota ja lähes mustaa huumoria! Oikeastaan hyvä kuvaus siitä, mitä jatkuvissa spämmimainoksissa mainostetaan miehille ja mitä taas muussa mediassa naisille. Tiukempi iho ja isommat killuttimet!

Sain nauraa tälle "kesälomakokemukelle" ihan kunnolla. Kiitos.s

hopola kirjoitti...

Hohhoi, tällaistahan sen nykyään on, jos tellua on uskominen. Ja sieltähän se totuus tulee esiin. Tateistakin. Ovat kuulemma herkullisia. Paistettuna tai säilöttynä. Hmm. Säilötty tatti voisi tuoda iloa kylmään talveen.
Kannut sen sijaan- löytyy omasta eestä.

Salka kirjoitti...

Aijjaa, pistää lapsen syyksi sen että ittellä falskaa!

Alastalo kirjoitti...

Olet katellut liikaa telkkua. Meinaan nelosen dokkaria. No joo. Jos ei omat ole tarpeeksi isot niin jääkööt naiset ilman meikäläisen iloja.

Taas osui ajankohtaiseen aiheeseen ja mukavasti huumorilla.

Hansu kirjoitti...

Kaikki samalla kertaa, vatsanlitistys, makkarat nakiksi, kasvojen kohotus, botoxit ja rintojen suurennus. Kuin mikäkin näyttelijätär konsanaan. Kai niissä kauneusleikkauksissakin saa paljousalennuksen TV-Shopin tyyliin. Kun ostaa vielä jotain saa alennusta ja jotain kylkiäistä.

Polgara kirjoitti...

Ehheeeeh! Mutta onneksi miehet jää AINA häviölle, sitä mittaa kun ei saa niin hirveän paljon lisää, max. se 2 cm. Mutta ah - silikonia voi pungeta melko paljon... siis tod. paljon, lisäksi muokata, vaivata, botoxoida jne. Että kyllä nainen siinä voitolle jää ja saa varmasti vielä ne paljousalennuksetkin! (Uh, tarteekin käydä vaihtamassa Tena tässä välissä - olen siirtynyt siihen säästääkseni siivoojaa ja itseäni! Hei, mutta mäkin voisin lähteä Viroon ;D)

Neulekirppu kirjoitti...

Mainion sarkastinen kuvaus nykypäivän kauneusihanteista.

Elegia kirjoitti...

Sarkastisen hauska, sopii aikaamme. Ettei pariskunta vain olisi käynyt Jylhän klinikalla... :D

Kiitos taas tästä!

pikku sue kirjoitti...

No huh huh! :D Olipa loma... Ajatuksena kauneus- tms. leikkaus lähinnä kauhistuttaa.

Hallatar kirjoitti...

Taas mahtava tarina! ;D

Allyalias kirjoitti...

Teme, kiva kun huvitti. Sitten varmaan itkettää, kun tuo alkaa vaikuttaa varteenotettavalta vaihtoehdolta...

Hopola, mullakin on kannut, mutta ei kovin häävit. Mutta tatti on tuore ja sitä riittää talvenkin varalle :)

Salka, sitä vartenhan niitä lapsia tehdään ;)

Alastalo, ehkä tissit ja kikkeli eivät voi nykymaailmassa olla koskaan liian isot. Mutta minä vedän silti luomuilla (ja toppausrintsikoilla).

Hansu, se onkin villi ajatus. "Jos ostat kiristyspaketin, saat oivan kylmälaukun kaupan päälle".

Polgara, mäkin pidän Tenaa, mutta vain koska se on muotia :D Älä aliarvioi niitä kahta senttiä. Ei muuten ole missään muussa kapineessa niin paljon arvoa omistajalleen parilla vaivaisella sentillä.

Neulekirppu, kiitos. Sarkastinen kuulostaa hyvältä.

Elegia, varmasti kävivät muuten just Jylhän kautta. Harmi kun en tullut tarkentaneeksi asiaa.

Pikku Sue, ei se minunkaan ykköslomanviettovaihtoehtoni ole. Mutta olenkin vasta kolmikymppinen.

Hallatar, kiitokset :)

Isopeikko kirjoitti...

Alkuruuaksi tattikeitto, minkä jälkeen tarjoillaan nauravat nakit mustien silmien kera rasvaimukastikkeessa. Jälkiruuaksi melonia.

Allyismi alkaa olla käsite :)

Almamaria kirjoitti...

Mihinköhän korkeuksiin itsetunto kohoaisikaan, jos olisi sekä terminaattori että megadaisarit?

Paju kirjoitti...

Luin tarinan aluksi (totisesti, totisesti -naama kurtussa) hurjana perheväkivaltakuvauksena, mutta kaikki olikin silkkaa päämäärätietoista plastiikkakirurgiaa.

Nooraa voi kivuissansa lohduttaa: hälle on tulossa takuuvarma palkankorotus. Silikonibonus. Henkilökohtainen lisä.

Allyalias kirjoitti...

Isopeikko, kuulostaa herkulliselta menulta. Harmi vaan, että tuosta ihanuudesta saa tonnin jos toisenkin. Mustat silmät toki saa halvemmallakin :)

Almamaria, sitä itsetuntoa on jo vaikea kuvitella. Kuinka sitä voisi enää mikään myrsky horjuttaa?

Paju, vähän halusinkin ällyyttää niitä, jotka mahdollisesti erehtyvät tätä lukemaan...
Silikonit ovat siitä hyvät, että ne maksavat itse itsensä!

Celia kirjoitti...

Tallinnassa tavataan, naiset!
Saisikohan sieltä paljousalennusta? ;D

Allyalias kirjoitti...

Celia, lähtekäämme matkaan! Pääsemme eroon rahasta ja rasvasta. Ja voimme juoda silsusisaruuden karahvit laivalla!