torstaina, heinäkuuta 05, 2007

Varoituksen sana kesähäitä suunnitteleville.

Oletteko kuulleet, kun jotkut hupsuttelevat sanoen, että avioliittopäivämäärä olisi samalla parasta ennen-päiväys?

Yllättävän moni (minä mukaanlukien) on ottanut tuon varoituksen sanan höpötyksenä ja kateellisten panetteluna. Mutta katsokaa nyt! Mies on alkanut jo uhkaavasti pilaantua (ja jo n. vuoden kuluttua avioliittohetkestä). Pitäisiköhän se laittaa pakkaseen kuumimpien helteiden ajaksi, vai heittää suosiolla roskiin?

Sattuukohan paikalle haahuilemaan terveysviranomaista, joka voisi selvittää järkevää menettelyä asiassa? Ei sillä, että mies olisi kovin arvokas rahallisessa mielessä, mutta kyllähän sillä tunnearvoa on...

Entä mitä kuluttaja-asiamiehellä on sanottavana asiaan? Vaikka mitään erityistä takuuta ei ollut, eikö minulla ollut täysi syy olettaa, että mies säilyisi hyvänä huomattavasti pidempään?

En tiiä... kaikkia vastuksia.

Ps. Mies ei ole alkanut vielä pahemmin haista. Jaa

20 kommenttia:

HeidiR kirjoitti...

Miksi pilaantuminen alkaa sormussormesta? :O

Vai onko jokin muu uloke jo pilaantunut ennen tätä? :P

Almamaria kirjoitti...

Ajattele, miten kohteliaasti tehty mieheltä - hän ei ala pilaantua mistään heti näkyvästä paikasta (esim. nenä) vaan sivistyneesti hieman sivummalta. Sen voi peittää ja mikäli pilaantunut osa tipahtaa pois, on jäljellä vielä 9 kappaletta. Kannattaa hieman kehua miestä, niin hän ehkä jatkaa prosessia yhtä diskreetisti!

Paju kirjoitti...

Mies on leikkivä lapsi kaiken ikänsä. Hän on kuvitellut olevansa Tarzan mutta kun ei ole enää nuorukainen (vai onko) niin on tipahtanut puusta eikä kehtaa tunnustaa. Mutta kaipa maja sinne puuhun joskus valmistuu ja hän yllättää sinut, ikioman Janensa: liitelette lemmenpesäänne käsi kädessä kuin liito-oravat konsanaan. Mutta muistakaa tulla varovasti alas.

HeidiR kirjoitti...

Hmmm... Onkohan tuo tarttuvaa? Mistä sormeen tuo tartunta on tullut?

Eikös käyttöohjeissa sanottu, että miestä pitää puhdistaa hyvin käytön jälkeen ja huoltaa määräajoin?

Polgara kirjoitti...

Niin... on viimeinen käyttöpäivä ja parasta ennen -päivä. Nyt on vain ongelma siinä, kumpi on loppumassa ,D Toivottavasti et kuitenkaan hankkinut häntä oranssina eli - 20 - 50 %, koska tällöin prosessi on täysin luonnollinen ja alkaa nopeammin kuin arvaatkaan.

Allyalias kirjoitti...

Heidi, luulen, että tuo sormukseen kirjattu päivämäärä aiheuttaa pilaantumista juuri siitä kohdasta. Tämä on tosiaan ensimmäinen pilaantunut uloke. Jos jotain kriittisempää olisi mennyt, en enää kyselisi vaan heittäisin surutta roskiin. Mistä lie olisi pilaantumisensa hommannut.

Tuohon myöhempään kysymykseesi... Miehellä on todellisuudessa katkennut verisuoni sormesta ja sormus oli jäänyt jumiin. Nyt se on jo sentään parempi.

Totta kai minä sitä puhdistelen ja rasvaan. Tämä ei ole minun vikani ollenkaan!

Almamaria, tosiaan hienostunut tapa aloittaa lahoaminen. Pitää tosiaan taputtaa miestä olalle - mutta varovasti, ettei sormi tipahda :)

Paju, voi kuinka romanttista! Tästäköhän kaikessa onkin kysymys... Voih! En millään malta odottaa!!!

Polgara, en tosiaan muista oliko sen viimeinen käyttöpäivä vai parasta ennen. Pitää katsoa mihin hän kehittyy.

No en tasan hankkinut oranssina t. -20 - 50%!!! On ne isot tytöt sen verran opettaneet :)

Solveig S kirjoitti...

Naimakaupoissa kuluttajan oikeudet eivät oikein toimi. Meilläkin on löydetty monenlaista remppaa, vaikka suoranaisia pilaantumisen merkkejä ei ole vielä huomattavissa. Määrällisesti mies on vähentynyt: nyt sitä on paljon vähemmön kuin hää- saati kihlapäivänä.

Kutuharju kirjoitti...

Tuo on selvästi sinulle asetettu rakkaustesti: mies on käynyt poimimassa mustikoita ovelalla yksi sormi -tekniikallaan (koska aikoo yllättää sinut mustikkapiirakalla). Sinulle hän uskottelee mätänevänsä, koska testaa kuinka paljon häntä vielä rakastat -- että lentääkö heti kierrätykseen / biojätteisiin vai eikö lennä. (Ai, ei ihan uskottavaa, no, mikä ettei?)

Allyalias kirjoitti...

Solveig, niinkö teillä on päässyt käymään? Kumppani vähentynyt ihan omia aikojaan. Olikohan pakkaukseen kenties laitettu tarkoituksella ilmaa, että olisi ostajan silmissä muhkeampi :D

Kutis, ihan repesin hiljaiseen ja sivistyneeseen hörinään täällä (lapsi meni juuri nukkumaan). Juuri noinhan sen täytyy olla! Nyt vesi kielellä piirakkaan odottelemaan...

Celia kirjoitti...

Entäs jos onkin lisääntynyt avioliiton aikana..? Onkos sekin pilaantumista? ;D

On sekä elopainoa että jälkeläisiä siunaantunut sitten papin aamenen jälkeen ihan kohtuullisesti.

Elegia kirjoitti...

Mielenkiintoinen tapaus tosiaan. Miehet ovat juuri tuollaisia: kun ovat saaneet naisen satimeen, niin voivat huoletta alkaa rapistua. Täytyykin ryhtyä tarkkailemaan omaa ukkoa. Sekään ei vielä haise (ainkaan kovin usein), mutta sehän on vain ajan kysymys... ;-)

Näitä lukiessa tuli hyvä mieli, kiitos nauruista Ally ja kommenttiloota myös.

HeidiR kirjoitti...

Sinullekin, Ally, hauskaa kesää. Älä vietä koko kesää sisällä.

Ja nähdäänhän vielä tässä kuussa? ;)

Poristaan ja juodaan kahvia.

Salka kirjoitti...

Olipas hauska postaus! Ihan vedet silmillä nauroin ja Vaimo huutelee olohuoneesta että mitä sä naurat=)Näitä plokeja lukiessa tulee kyllä käytyä monenlaisia tunteita lävitse, hyvä asia sinänsä, ei oo koskaan tylsää päivää!

hopola kirjoitti...

Jos mies ei haise, ei se ole mies ollenkaan..

Jussi kirjoitti...

Hmmm... Mies paranee vanhetessaan, naisilla, valitettavasti, asia on toisinpäin. Turhaa sitä faktaa on yrittää yhden vasaranlyömän perusteella toiseksi muuttaa....

Muikku kirjoitti...

Eihän se mitään hupsuttelua ole! Sehän on parasta ennen -päiväys se siinä sormuksessa! Odota vain vielä muutama vuosi! Tosin, se parasta ennen -päiväys on myös omassa sormessa.. että sitä pilaantuupi sitten yhdessä.

Allyalias kirjoitti...

Celia, nuo ovat ehdottomasti pilaantumisen merkkejä nekin. Eräänlaista paisumista ja hajoamista siis tapahtuu.

MIKSI TÄSTÄ ASIASTA ON MAINITTU TÄHÄN SAAKKA!!!

Elegia, tarkkaile nyt ihmeessä sitä miestäsi. Vai oletteko naimisissa? Sillä vissiin on lahottava vaikutus. Miehen sormi on nyt myös kylmä. Pilaantuminen etenee...

Heidi, hauskaa kesää sullekin. Nähdään vaan ja porista porskutellaan!

Salka, sinä sentään naurat. Voiko tästä päätellä, että vaimosi ei ole alkanut vielä pilaantua? Otan mielelläni vastaan hyviä huoltovinkkejä... Ja käytän niitä myös itseeni. Saatanhan minäkin vielä pilaantua.

Hopola, hmmm... mielenkiintoista. Mikähän tuo "mies" sitten on. Ja miksi se meni kumman näköiseksi, kun kysyin kerran olisiko se kanssani, jos kävisi ilmi, että olen geenieni puolesta apina...

Jussi, kypsemmät miehet ovat vain kasvavasti huolissaan omasta toimintakunnostaan, joten he yrittävät pitää melua sietämättömän komeasta ulkokuorestaan. Samalla tavalla kuin nuoret naiset :)

Muikku, teillähän on tuo parasta ennen päivä jo kauemmin aikaa sitten mennyt. Et ole näyttänyt kovin pilaantuneelta... No, kenties huolellisella meikillä saa ihmeitä aikaan :)

Mutta että minäkin pilaantuisin... se kyllä selittäisi muutamankin asian.

Elegia kirjoitti...

Ally, ei olla aviossa ja luulenpa ettei mennäkään. Kiitos näistä varoituksen sanoista!

Allyalias kirjoitti...

Elegia, tämä varoitus oli siis juuri sinulle. Älä ikinä edes harkitse avioliittoa, ettei Raksusi pilaannu. Se olisi jo liian suuri menetys ihmiskunnalle!

Salka kirjoitti...

Juu, nauruhan pidentää sitä elinikää, kannattaa virnistellä aamusta iltaan8) Vaimo ei taida olla pilaantunut kuin tuosta vammaisesta käsivarrestaan. Isot sormenjälkimustelmat (ortopedin voimannäyte) käsivarressa osoittavat jo (6 viikkoa leikkauksesta)haalistumisen merkkejä. Se lienee todistus siitä että pilaantumista voidaan jotenkin kääntää tuoreuteen päin? Huoltovinkkeinä mainitsisin tärkeimmät: tuore ravinto, riittävä nesteytys ja paljon päivittäistä muokkausta jotta keho pysyy kuosissaan;) Tällä mennään!

Ps. Mun pilaantumiseni on jo pidemmällä mutta Joe Blasco peittää kaiken!