keskiviikkona, heinäkuuta 11, 2007

Hyvä työnantaja,

Etsittekö kyvykästä ja innovatiivista työntekijää? Minä olen juuri hakemanne henkilö. Mitä voisinkaan kertoa itsestäni... Minulla on kaksi silmää. Lisäksi olen fiksu, mukava ja joustava työntekijä. Kieleni on äärimmäisen pitkä ja pystyn nuolemaan työnantajan persettä mm. puhelimitse ja sähköpostin välityksellä.

Olen tehnyt elämässäni niin paljon epämääräisiä paskahommia, että luulisin kestäväni teidänkin palveluksessanne. Minun tiedetään ottaneen työoloissa vastaan kolmatta tuntia suoraa vittuilua hymyn juuri hyytymättä ja harrastuksekseni olen suorittanut jopa muutaman ultrapitkän vittuilunvastaanottamissession. Tämä on ominaisuus, jonka luulen olevan erityisesti hyödyksi juuri teidän palveluksessanne.

Lähetän ohessa kuvani todistukseksi siitä, että olen vielä toistaiseksi ihan pantavan näköinen paketti. En kerro sitä, että kuva on kymmenen vuotta vanha ja rankasti retusoitu.

Jään odottamaan yhteydenottanne ja tulen mielelläni kertomaan teille henkilökohtaisesti itsestäni ja osaamisestani.

Vaikka hakemuksessa vaadittiin ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta, luulen osaavani keittää kahvia ja luututa lattioita, kunhan saan asianmukaista opastusta. Myös oppisopimus mahdollinen.

Ystävällisin terveisin,

Allyalias Jaa

21 kommenttia:

Almamaria kirjoitti...

"Almamarian Kanantaluttajat Oy":stä Fru Almamaria itse, päivää. Tarvitsisimme juuri kaltaistanne kaksisilmäistä multilahjakkuutta vastaamaan yhä kasvaviin haasteisiin siipikarja-alalla. Lisätietoja saatavilla: www.munapaivassa.fi

SusuPetal kirjoitti...

No voi, tämän täytyy perustua omakohtaisiin kokemuksiin.

Hmm. Minulla ei ole tarjolla muuta kuin lämmintä kättä, ei töitä. Siivota täällä kyllä voisi, mutta ei minulla ole rahaa maksaa...

Eikun lisää viihdettä...?

Elegia kirjoitti...

Eeeeh :D
Saanko lainata tätä, on nääs työnhakua edessä, mutta ei toi hakemuksen vääntäminen jaksa innostaa ;D

Tämä oli kyllä ihan huippu, kiitos!

Varapygmi kirjoitti...

Nyt nappaa!

Abumaticin puolesta,
Osmo Poliitti

Hansu kirjoitti...

Hakemusten tekeminen on aina yhtä perseestä. Vittuilunvastaanottamis-ominaisuus on kyllä muiden ominaisuuksien joukossa ihan helmi!

Muikku kirjoitti...

Se on välillä tuo työnhaku sellaista haistapaska-hommaa. Pitää kuulemma keskimäärin 50 hakemusta lähettää, ennen kuin työpaikka irtoaa. Jotenkin se pistää nöyräksi tuo työnhaku. Tulee olo, että pitäisi v*ttu olla jotenkin onnellinen, että pääsee raatamaan elantonsa eteen! Kyllä työn pitäisi olla ihmisen perusoikeus! Ja sitä paitsi: onko se pakko nähdä jonakin ihmisen syvimpiä tarpeita tyydyttävänä juttuna? Eikö työtä tehdä rahasta? Ääh..mua aina kuohuttaa tämä aihe. On niin perseestä, että ihmiset joutuvat tekemään mitä kummallisimpia temppuja töitä saadakseen, kun yhteiskunnan tulisi kuitenkin pitää huoli, että kaikilla on töitä.

pikku sue kirjoitti...

Bhahahahahaa! Mahtava! Ottaisin heti sinut töihin jos voisin. Jos olisin siinä asemassa että saisin ottaa ihmisiä töihin. Tai ylipäätään missään mainittavassa asemassa... ;) (Oikeastaan en edes haluaisi mitään sanottavaa asemaa, kunhan työ on läheltä "omaa alaa" eikä työssäolo pahasti ahdista.) Saakohan näin kunnianhimoton ollakaan nykymaailmassa...

Polgara kirjoitti...

Ally, just laitoin hakemuksen kuoreen - taidankin avata sen ja kepittää tuolla hakemuksella! Sen verta hyvä oli. Heti ottaisin sut duuniin, jos duunia olisi ja olisin sellaisessa asemassa sekä jossain muualla kuin Herjaamolla. Hyvät on puolet! NIH!

Isopeikko kirjoitti...

Hyvä työnhakija

Kiitämme kiinnostuksestanne yritystämme kohtaan. Ilmoitamme kuitenkin, että meillä ei juuri nyt ole tarjota Teille sopivaa työtä.

Mikäli haluatte työskennellä yrityksessämme joskus tulevaisuudessa, kehotamme teitä ankarasti harjoittelemaan kuvien retusointia hakemuksenne kiinnostavuuden lisäämiseksi.

terveisin,
Virpi Kukkaketo, tj

Allyalias kirjoitti...

Almamaria, kiitokset kiinnostuksesta. Tässähän alkaa olla näitä tarjouksia niin paljon, että pitää ihan miettiä... Toisaalta nuo muna-asiat ovat aina olleet sydäntäni lähellä :)

Susu, työtä on haettu kyllä sen verran urakalla, että kaikenlaista on ehtinyt tähän aikaan mahtua.
Pitäähän sitä viihdettäkin pukata, mutta luulenpa, että harva sitäkään jaksaa koko loppuikäänsä. Ainakaan niin ahkerasti, että siitä olisi toimeentuloksi.

Elegia, tätä hakemusta saa toki lainata, mutta minun kuvaani ei sitten käytetä houkutuslintuna :)

Pygmi, Jesh!!!!

Hansu, eiks oo. Mutta tuotakaan ominaisuutta ei saa sanoa ääneen. Enkä minä edes tiedä, kuinka hyvin sitä vittuilua loppupeleissä kestän. Eihän se ole kestämistä, jos pää hajoaa sitten kotona :)

Muikku, tästä olemme tosiaan puhuneet. On tosiaan aivan järjetöntä, että työpaikasta pitäisi riemastua helvettiin asti, vaikka oikeasti teemme palveluksen yhteiskunnalle. Mut kun yhteiskunta ei tarvitse jäsentään, niin sitten ei. Meen makkaamaan ja raapimaan persettäni loppuun saakka.

Pikku Sue, mietipä sanaa kunnianhimo. Että oikein himoaa kunniaa... Ei se oikein terveelle vaikuta sekään!

Polgara, nyt perustetaan joku yhteinen blogiyritys ja työllistetään itse itsemme. Sitten meidän ei tarvitse niellä paskaa kuin toisiltamme :)

Hyvä V. Kukkaketo,

Enkö mä sitten ole enää tarpeeksi pantavakaan enää? Vaikka laitoin silmänkin juhlan kunniaksi.

SusuPetal kirjoitti...

Joo, elääkseen ei voi viihdettä kirjoittaa. Loppuisi elämä meinaan lyhyeen, takki tyhjenee liian nopeasti. Toisaalta, tiedän kyllä erään, joka on varmaan kohta jo 20 vuotta kirjoittanut, mutta hän on kyllä poikkeus.

On se vaan sääli, että bloggaamisesta ei makseta. Toisaalta, jos siitä maksettaisiin, sekin voisi muuttua pakkopullaksi.

Kutuharju kirjoitti...

No voi! Nyt vajosi työmarkkina-arvoni nollasta vieläkin alemmas -- kylmästi miinuksen puolelle! En kelpaa mihinkään! Joudun kilpailemaan näin tasokkaassa seurassa! Karvaasti on myönnettävä, että kieleni ei ole kyllin pitkä eikä joustava vilahtaakseen piuhoja pitkin työnantajan housuihin. Vittuilunvastaanottokykyni jäi kokonaisen minuutin päähän Aliaksen Allyn ennätyksestä ja, mikä pahinta, pantavuuteni on kerta kaikkiaan koetuksella jos minut rinnastetaan tuohon hehkeään, monitaitoiseen mollaan joka osaa tähyillä kahteen suuntaan yhtä aikaa!

Allyalias kirjoitti...

Susu, 20 vuotta on kyllä uskomaton saavutus! Ei voi kun ihailla ja ihmetellä. Kyllä minä kirjoittamisesta ja viihteenkin kirjoittamisesta tykkään, mutta kuten sanoit, ihan täysipäiväisesti ei sitäkään jaksa (en ainakaan minä, enkä täyspäisenä). Se on rankkaa työtä, vaikka moni ei koneella istuskelua kovin korkealle arvostakaan.

Palkallisesta bloggaamisesta voi sanoa vain sen verran, että siinä menisi taas hyvä harrastus :)

Kutuharju, lähde sinäkin minun ja Polgaran blogiyritykseen mukaan. Sinä voit olla porukan aivot, Polgara on ryhmämme asenne ja minun valttikorttini olkoon tuo kieltämättä aika kukkea ulkonäkö ;)

Polgara kirjoitti...

Voi Ally - tuo yritys ON PAKKO PERUSTAA... Taatusti olisi hirvee suksee, kaikin puolin. Äkkiä oltaisiin jo pörssissä ja sen verran keploteltaisiin, ettei tarviis loppuikänä tehdä muuta kuin olla kotona ja lokittaa huviksensa ,D (ja hoitaa Kissaa!)HETIHETI toimintaa, NIH!

Allyalias kirjoitti...

Polgara, nyt on tosiaan tullut toiminnan aika. Vielä ei ole mitään käsitystä, mitä sitten tehtäisiin, mutta luulen, että kaikki ideat muuttuvat meidän käsissämme kullaksi :)

Tervetuloa tulevaisuus!!!

Kutuharju kirjoitti...

Jess, I'm in!
Herneenkokoiset aivoni vierisivät ankarasti pitkin firman lattiaa ajatellessaan -- väistelisivät silloin tällöin Polgaran asennetta ja Allyn kaikkialle sinkoilevaa katsetta.

Yhdeksi firman myyntituotteeksi voisimme ottaa ennusteet (pakinaperjantain aiheesta lainattu varsin omaperäinen idea), voisimme myös kertoa bloggaajille heidän horoskooppimerkkinsä pientä korvausta vastaan.

Allyalias kirjoitti...

Joo, Kutuharju. Ideoinkin tässä juuri, kuinka monella tavalla voimme käyttää näitä ennustuspalveluja hyväksemme.

Sitten, kun saisi ihmiset vielä suostuteltua tänne siivoamaan... Pitäisiköhän katsoa moinen kohtalo miehelle vaikka korteista???

Lilith kirjoitti...

Viisastelija haluaa täältä mainita että työnhaku on perseellään siinä vaiheessa kun hakemusten määrä ylittää yhden käden sormet. Sillain ei työllisty.
Nimim. kokemusta on. Lisävinkkejä kysyttäessä.

Allyalias kirjoitti...

Lilith, ei kai sitä nykyään työllisty millainkaan. Tai jos työllistyy niin huonosti. Paras tapa saada uusi työpaikka, on että itsellä on jo työpaikka.

Salka kirjoitti...

Tuokin mulla on sitten pian edessä, äähh jospas mä jäisinkin yhteiskunnan elätiksi...

Allyalias kirjoitti...

Salka ja sitten se saattaa perskele soikoon vielä tärpätä ja sitten joutuu työhön... On onneksi sentään yksi ala, jolla peffan nuolentaa ja etenkin vittuilunsietokykyä vielä arvostetaan. Siispä aloitankin työt huomenna.