sunnuntaina, heinäkuuta 08, 2007

Huhheijaakunolilähellättelyä

Ymmärrän ihan täysin, miltä tästä viehättävästä oululaisneitosesta on täytynyt tuntua, kun hän on huomannut lähteneensä kaupungille kenkä päässään. Minulla on justiinsa se olo, vaikka ei ole kenkää (olen tarkistanut).

Tuossa vastikään tuli käytyä melkein vuorokauden rekkareissulla, nuhaisena vielä. Se varmaan verotti voimia. Nähtiin hirvikin ja paljon lähempää, kuin on mahdollista vaikka Ranuan eläinpuistossa. Tuli iso jarrutus ja eväät menivät sekaisin ja pitkinpoikinhyrskynmyrskyn. Sitten tuli säikähdys ja vasta kun säikähdys loppui, alkoi jalkojen tärinä ja nauratus ja huhheijaakunolilähellättely.

Melkein kaikilla bussipysäkeillä oli isoja parvia iloisia ja kusevia armeijasta vapautuneita. Kustuaan ne ajoivat kovaa vauhtia ohi ja viskoivat ikkunoista kaljatölkkejä. Näytti siltä, että armeijasta on tosi hauska päästä pois.

L tulee kahden päivän kuluttua Manchesterista. Sitten on kiva. Jaa

9 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Aaargghh! On nuo hirvet vaarallisia juu, onneks ei sattunut pahemmin!

Kutuharju kirjoitti...

Olen iloinen sekä teidän että hirven puolesta (varsinkin teidän!). Vaikka rekassa on varmaan vähän turvemmassa kuin pikkupurkissa, mutta kyllä siinä olisi kenkä saanut kyytiä pään päältä...
Nuhaa täälläkin, sympatiasta varmaan.

katriina kirjoitti...

Kerran poron takia ojan pohjalta itsensä löytäneenä muistan tunteen; itse asiassa voisi kuvailla, että vähän aikaa kulki kenkä päässä sen jälkeen!
Onneksi lensi vain eväät.

Pikku Sue kirjoitti...

Onni oli matkassa teillä! Hyvä niin. Yllätyksettömämpää heinähelteiden aikaa! ;)

Polgara kirjoitti...

Huh, hirvet ovat yllättävän ISOJA! Hyvä ettei käynyt kuinkaan... BTW, Belgarion lähtee tänään puolustamaan meitä! Ollos huoleton, Belgarion valveill on!

hopola kirjoitti...

Täytyypä muistaa nuo elukat. Säikäyttää se! Olen kokenut, hirven, poron, rekan, auton, bussin, jäniksen.

Noita irtokenkiä muuten ihmettelen aina tien varsilla, kaupungilla ja bussipysäkeillä- miten joku voi unohtaa kengän tien poskeen? Miten se sinne joutuu? Puhumattakaan hienon oululaisneidon päähän.

Elegia kirjoitti...

Oho, eläimellistä menoa siellä päin. Enkä tarkoita vain niitä hirviä. Ja kukahan mahtoi lakittaa neidon?? Olisi laittanut edes jonkun kukkahatun. Sanonpa vain, että vaikka kenkää annettaisiinkin, niin kyllä se pitäisi silloin laittaa pyllyyn ;D

Eilen autoillessa muuten edellä olevasta autosta heittivät puolitäyden kahvimukin ikkunasta. Se läsähti melkein tuulilasiin. Aika vaarallista touhua - eivätkä olleet edes pissaavia inttipojuja, vaan ainakin kuskina oli "reikä ratissa".

Alastalo kirjoitti...

Useammankin kerran läheltä nähnyt hirven. Ja auton valossa pimeällä se näyttää TOSI ISOLTA. Kannattaa olla siis varovainen. Hyvä ettei käyny ihan kiinni.

Allyalias kirjoitti...

Salka, vaarallisia kyllä, mutta olipa hirvikin selvästi hätääntyneen näköinen. Vaarallisempia olemme me ihmiset :)

Kutuharju, rekassa istuessa hirvikolarissa tuskin pääsisi hengestään, mutta auto ja hirvi kärsisivät enemmän. Herkkänä ihmisenä pelkään myös hirvien puolesta.

Katriina, se on tosiaan ihmeellinen tunne. Sinä olet varmaan säikähtänyt vieläkin enemmän. Ehkä päässäsi on ollut saapas :D

Pikku Sue, kiitos toivotuksista. Sitten kun vielä saataisiin niitä helteitä!

Polgara, sinun tilanteessasi varmaan äidin sydän vasta onkin syrjällään. Mutta onneksi maamme on nyt hyvissä käsissä. Voimantoivottelut ja onnenpotkaisut sekä äidille, että pojalle!!!

Hopola, sinulla on ollut kolmannen asteen yhteys vaikka millaisten liikkujien kanssa. Pitäisiköhän alkaa itsekin olla varuillaan. Hurjistunut klovni-Hopolainen liikenteessä! :)

Elegia, pissaaville inttipojuille antaa enemmän anteeksi. Niillä on se reikä päässä. Siellähän se enemmän häiritsee ;)

Alastalo, on se vaan käsittämättömän iso otus. Onneksi rekan kyydistä katsottuna se on kuitenkin meitä pienempi. Jos olisimme olleet liikkeellä henkilöautolla, olisin varmaan pissinyt housuuni.