sunnuntaina, heinäkuuta 01, 2007

Seitsemän faktaa

Saara haastoi minut kirjoittamaan itsestäni seitsemän faktaa ja haastamaan ketjuun seitsemän muuta blogiystävää. En tiedä, onko blogistaniassa enää ketään, kenelle haaste ei olisi vielä tullut, joten tähän saapi tarttua ihan kuka vaan halukas.

1. Olen märinätaipuvainen elokuvankatsoja. Liian rankoissa elokuvissa en pysty itkemään, vaan saatan oksentaa. Joskus tuppaan myös kirkumaan (siis surkeaa leffaseuraa).

2. Koulu-/opiskeluaikoinani housunlahkeistani on löytynyt pikkuhousut, sukka, sukkahousut ja pitkät kalsarit (!). Tästä voimme päätellä, että käytän samoja farkkuja useita päiviä peräkkäin ja olen aamuisin aika vihainen pukeutuja.

3. En voi sietää laskunmaksuautomaatteja.

4. En kannata eri seksuaalisten suuntautumisten luokittelua. Se on mielestäni jäykkää, eikä palvele yksilön etua. Minusta eri seksuaalisuuksia on juuri niin paljon kuin ihmisiäkin. Kysehän on lopulta aina kahden ihmisen välisestä kemiasta.

5. Tykkään katsella ihmisiä juoksemassa rappusia ylös. Yksilöiden väliset tyylierot ovat suuria.

6. Vatsani tulee kipeäksi stressistä. Reagoin helposti ruumiillani henkisiin asioihin. Olen taistellut itseni vuosia sitten eroon paniikkihäiriöstä.

7. Olen kärsinyt niin pahasta unenpuutteesta, että olen väsyksissäni nähnyt polvenkorkuisen hämähäkin seisovan makuuhuoneeni ovella. Jaa

13 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Hyviä faktoja. Tuttuja, paitsi toi hämis. Sulla ei ole aina mennyt ihan hyvin.

Elegia kirjoitti...

Jahas, merkitään muistiin ;-)

Hauskat faktat sinulla (lukuun ottamatta paniikkia). Mutta sinä oletkin selvinnyt - se on hienoa! Olen muuten itsekin vatsastressaaja.

Minäkin muuten tykkään tarkkailla ihmisiä - muuallakin kuin portaissa ;D

Allyalias kirjoitti...

Saara, tuo hämis oli silloin, kun odotin poikaani vatsa soikeana. En saanut juuri lainkaan nukuttua loppuraskauden aikana ja silloin tuo hämy-öttiäinen päätti hiippailla seurakseni.

Elegia, paniikista eroon pääseminen olikin oma konstinsa. Siihen on kai ihan hyvät ja toimivat lääkkeetkin, mutta minä en saanut niitä aikoinaan käsiini.

Olen edelleen aika herkkä erilaisille ärsykkeille. Esim. taustamelu tai kaikuvat huoneet saavat olon levottomaksi.

Paju kirjoitti...

Housunlahkeittesi lajivalikoima on vaikuttava. Ei sentään sipulia siellä. (Kuuntelin eilen mökiltä palatessa autoradiota, missä mainostettiin sipulisukkia: kun nukkuu jalassa sukat, minne on tungettu pilkotut sipulit, eivät tulehdukset pääse pesiytymään.)

hopola kirjoitti...

Tämä oli kyllä mielenkiintoisin faktaluettelo kaikista. Olisi mielenkiintoista kuulla, miten pääsit eroon paniikista.

Allyalias kirjoitti...

Paju, sepäs vasta olisikin ollut, jos sieltä olisi löytynyt vielä sipulikin. Ihan tuossa pelossa taidan vältellä sipulisukkia hamaan loppuuni asti, vaikka osoittautuisivat olemaan kuinka kätevät sukat hyvänsä.

Hopola, paniikista eroon pääseminen oli kyllä pitkä ja hankala prosessi. Omian identiteetin ja rajojen löytyminen oli aika keskeinen juttu.

Almamaria kirjoitti...

Protestoit kirkumalla huonoa leffaseuraa?

Hyi yök, polvenkorkuinen hämähäkki! Minä olen kuumeisena nähnyt lentävän ilmankostuttimen, se ei ollut mitään verrattuna sinun näkyihin!

Akkapaha kirjoitti...

Aijai Allisein, et kehant käyvä kehumaa. Positiivises katsannos vois sannoo jot:
1. sie sentää pysyt elokuvis herreil, mie ylleensä en
2. kätevää, on varavaatteet valmiiks mukan ko aamusel lähtöö liikenteesee
3. laskumaksuautomaatit ei ennää ookkaa muotii, nykyjää rahat vilahtaat tililt ommii aikojaa eikä mittää tarvii tehhä
4. NII-I, eihä kukkaa mää kyselemmää virallistetuilt heteroiltkaa jot mite päi hyö millokii makkaavat
5. ylöspäihä se on yrittävä mieli, aattele jos oisit kehunt oottavais mite toiset tippuut rappusist alaspäi
6. siepä oletkii kokonaine ihmine, nii se on miullakii mukan vassakrampit, pääsäryt, kurkkukivut ja kutinat ko ahistaa - ja ainha vähä ahistaa
7. täs ei kerrottu jot pelkäät sie hämähäkkilöitä vai tykkäät sie niist, onha ne aika jännii

Pitänöököhä miunkii osallistuu tähä leikkii, en tiijä löytyyks akkaparast sen seissemää tottuutta, vähä eppäilyttää kyl.

Allyalias kirjoitti...

Almamaria, tuo ilmankostutin on minusta vielä omituisempi :)

Minä näin kerran (kun puhelin soi yöllä ja heräsin unestani) pärisevän disketin (tästä on aikaa) vilahtavan salakavalasti puhelimen alle. Kun nostin puhelinta löytääkseni disketin, huomasin, että puhelinhan se siinä pärrää :)

Akkapaha, sinäpä vasta osasit kääntää nämäkin ominaisuudet voitoksi. Kunpa saisin sinut sisäiseksi äänekseni!!!

Almamaria kirjoitti...

Pärisevä disketti herätti minussa voimatonta hihitystä :D On kyllä ihan kauheata herätä kesken syvimmän unen herätyskelloon tms.

Allyalias kirjoitti...

Almamaria, joskus sitä ihminen on kerrassaan superpökkelö herätessään. Ja unetkin voivat jatkua silmät auki :)

hopola kirjoitti...

Kävin täällä taas hauskuuttamassa itseäni, niin että hei vaan kivat suomen ihmiset (vrt. ultra bra). Pitsi että tuo hämis- juttu on kyllä ihan kammottava, toivon totisesti, etten koe vastaavaa. Olet urhea!

Allyalias kirjoitti...

Heippa Hopsistahei ainakin minun puolestani!!

Omasta puolestani voin sanoa, että pienet mutta aidot hämikset ovat tuota isomölliä pelottavammat. Tajusin nimittäin melkein heti, että kyseessä ei ollut ihan oikea hämis.

Olin siis enemmän huolissani mielenterveydestäni, kuin koiran kokoisen hämiksen hyökkäyksestä.