keskiviikkona, toukokuuta 16, 2007

Da Vinci -koodi ja Oulun oravat


Pahamaineisen Oulun oravamafian asuinsijoilla Intiön hautausmaalla on meneillään jotain kummallista. Erään kuuluisan suomalaisen kasvot on ikuistettu antiikin estetiikan mukaan mallatun vaasin reunoja kannattelemaan. Ja vielä juuri samalla alueella, jossa on havaittu oravien vastarintaryhmittymiä. En usko sattumaan, vaan luulen että kyseessä taitaa olla ikiaikainen salaliitto, johon Sibeliuksen lisäksi taisivat kuulua ainakin Aho ja Gallen-Kallela. Ja Järnefeltit tietenkin. Entä Halonen ja (huom. oululainen) Madetoja, Leino ja L. Onerva?

Miksi Aleksis Kivi kirjoitti Oravan laulun?

Entä mitä todella symboloivat Eliel Saarisen käpyornamentit?

Olen tainnut sattumalta paljastaa oravien salaisen seuran, johon on kuulunut (ja luultavasti kuuluu vieläkin) eräitä suurimpia suomalaisia.

Uusia, salaliittoteoriaa tukevia havaintoja otetaan vastaan kommenttilaatikossa. Jaa

16 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Huh huh, elämme tosiaan maailmanlopun aikoja! Luulen, että salaseuran päämaja sijaitsee siellä Oulussa. Liekö huippukokus parhaillaan käynnissä, sillä en ole tavannut pitkään aikaan yhtään oravaa täällä - en edes hautausmaalla.

Sitä kyllä ihmettelen, että kuinka rohkenet yhä käydä siellä miinoitetulla hautuumaalla? Vai kuulutko itse ehkä johonkin salaiseen ryhmittymään: Gestapo, FBI, Supo? :o

Pelottaa!

Allyalias kirjoitti...

Elegia, sinäkö olet siis huomannut oravien kadonneet teidän hautausmaaltanne... Mielenkiintoista.

Tiedän uhmaavani kohtaloani käymällä tarkkailemassa tilannetta, mutta joskus yksittäinen ihmishenki on asetettava uhanalaiseksi, jotta koko ihmiskunta voisi pelastua.

Nimetön kirjoitti...

Niillä on sivutoimipiste eli toimiva solu myös Herjaamolla. Eilen taas lähes käytiin kiinni, jolloin "työ""kaveri" hakivat pähkinöitä - ei kelvannut eli eivät olleet myöskään lahjottavissa! Terävä solu täällä Malmilla, sano. Ja kuten olen aina sanonut, salaliittoja on paaaaaljon, mutta onneksi olemme niistä tietoisia *virn*!

Allyalias kirjoitti...

Polgara, onpas erikoista käytöstä oravilta, kun pähkinät eivät kelpaa. Oravat taitavat olla järjestäytyneempiä kuin kukaan on luullut... Kuka on tämän oravarintaman "aivot"?

Onneksi tämä salaliitto on nyt selviämässä.

Nimetön kirjoitti...

:-) Hehheh! Noissa on tosissaan samaa näköä. Tämä on mulle ky ihan uusi salainen liitto. - K

Allyalias kirjoitti...

K (anonyymi) nythän tässä on jo tullut raportteja eri puolilta Suomea. Salaisuuksien verho alkanee raottua :)

Sulfidi kirjoitti...

Taviksen koodi on täällä!!!

Täällä on selvästi hallituksen salainen sivujaosto agentit naamioituneena oraviksi, komentokeskus sijaitsee kaiketi "hautausmaan" alapuolella ja nämä kaikki "veistokset" ovat vain isoveljen silmiä.. :D

Nimetön kirjoitti...

Tulin valtaviin tunnontuskiin ja paljastan: olen oravien värväämä vakooja. Olisin ennenpitkää paljastunut syntymäpaikkani vaakunan kautta, helpompi tulla esiin itse.

isopeikko kirjoitti...

Oravat ovat oivia otuksia. Onneksi ongelmat ovat oikeastaan olemattomia. Olettaminen onnistuu oikopäätä; Oravat ovat ovelasti ottaneet ohuen oksan oikotien onneen.

Allyalias kirjoitti...

Sulfidi, väität siis että nämä eivät olekaan oikeita oravia vaan agentteja... hmmm... aivan mahdollista! Ja joku pahuuden ilmapiiri tuon hautausmaan yllä leijuu... Pitää tarkkailla tilannetta.

Almamaria, näin murtui ensimmäinen kätyri. Vai onkohan tarkoituksesi vain syöttää meille harhaanjohtavia tietoja?

Isopeikko, pitäisi poistaa tämä viesti, mutta jääköön toistaiseksi. Tulkoon nyt sinulle tiedoksi, että olen ymmärtänyt yrityksesi viestiä Oulun oravien kanssa.

Nimetön kirjoitti...

Niin... ken tietää...
http://fi.wikipedia.org/wiki/Laihia

Allyalias kirjoitti...

:D Nyt taidan tietää, missä tämän salaseuran todellinen päämaja on...

Nimetön kirjoitti...

Oletteko muuten nähneet artisti "Pikku-Oravan" musiikkivideon "Taivas lyö tulta"? Selvästi täynnä piiloviestejä oravayhteisölle. Kävyt nousevat uhkaavasti muurien takaa... Lisäksi sanoitus viittaa selvästi maailmanvalloituspyrkimyksiin. Beware!

Allyalias kirjoitti...

Niin muuten onkin, Pikku Sue. Onpa hyvä että raportoit tästä. Joskus todelliset salaisuudet ovat niin näkyvillä, ettei niitä huomaakaan.

Salka kirjoitti...

Meidän lähimetsän linnunpöntössä alkukeväästä pesäpuuhia möyhentävä oravakin on hävinnyt. Ouluunko?

Allyalias kirjoitti...

Salka, kiitos raportista. Oravat siis liikehtivät tänne päin.