torstaina, kesäkuuta 07, 2007

Valokuvatorstain aiheena on kone

Koneeseen kadonnut


Jaa

19 kommenttia:

Neulekirppu kirjoitti...

Liikaa potentiaalisia kohtia johdoille. Ei onnistuisi minulta.

SusuPetal kirjoitti...

Aika jumissa ja eksyneen oloinen. Konemaailma on armoton!

Outi kirjoitti...

Nykyään, jos pitää johonkin vekottimeen johto tökätä, niin tulee ensin aika onneton olo. Mihin, mihin,... :)

Allyalias kirjoitti...

Neulekirppu, minun kärsivällisyyteni ei todellakaan riitä noiden johtojen kanssa tappelemiseen.

Susu, konemaailma tuntuu vaativan uhreikseen usein juuri miehiä. Joskus he katoavat sinne peläten, joskus vapaaehtoisesti ja riemulla.

Outi, meille hommattiin juuri digiboxi ja voi taivas, mitä liitäntöjä siihen piti tehdä! Kahvinkeitin on oiva laite. Ei kun töpseli seinään ja menox!

Paju kirjoitti...

Minulle tuo kone on yhtä outo kuin sukkahousujen reijittäjä. Mutta imurirobotti on kiva. Siinä ei ole yhtään johtoa. Niin kuin käyttäjässäkään.

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Siinäpä uusi idea valokuvatorstaille: johto.

Allyalias kirjoitti...

Paju, imurirobotti olisi tosiaan kätevä kapistus meidänkin kotonamme. Ja se on jotenkin niin söpökin. Keksisin aiheeseen liittyviä muitakin robotteja, joille olisi tarvetta, mutta kun kukaan ei ole niitä vielä toteuttanut käytännössä.

Kirsi, sepä voisi ollakin :)

Peittomylläri kirjoitti...

Joka kodissa tuntuu olevan ainakin yksi koneeseen kadonnut...kröhöm...

Allyalias kirjoitti...

Peittomylläri, näin olen kuullut kerrottavan ;)

Obeesia kirjoitti...

Inhottavan oloinen kapine minun järjelleni. Meilläkin on noita vekottimia vaikka kuinka paljon. Enää ei voi edes vaihdella huonekalujen paikkaa, kun tv on kiinni ainakin digiboxissa, dvd:ssä, videossa, viritinvahvistimessa, joka sitten on kiinni myös vanhanaikaisessa levysoittimessa ja cd-soittimessa.
Tietokone on oma lukunsa kaikkine vempaimineen (ml. syntikka)ja vanhat stereot.

lepis kirjoitti...

Ja ne ei oikein mielellään päästä meitä naisia huseeraamaan sinne konemaailmaansa. Toisaalta tuon näköiset johtohässäkät saavat pitää ominaan. Pelottava kapistus. Ja säännöllisin väliajoin ne lisääntyvät partenogeneesisesti tässäkin huushollissa hämmästyttäen asujamistoaan, imurin raivokohtauksista puhumattakaan ;)

Allyalias kirjoitti...

Obeesia, teillä on sama hässäkkä kuin meilläkin! Minä jätän suosiolla nuo johtojen kanssa temppuilut miehelle. Hän kun on aina niin innokas asentamaan uusia laitteita ja yleensä on myöhemminkin paremmin hajulla minkä johdon on tullut tökänneeksi minnekin.

Lepis, tämä on tuttua meilläkin. Keksisivät nyt ihmeessä jonkun langattomuuden tai sitten jonkun "emälaitteen", jossa olisi kaikki tarvittava samojen kuorien sisällä.

Hansu kirjoitti...

Digiboksin asentaminen ei välttämättä ole aina niin yksinkertaista. Ainakaan jos mukaan haluaa liittä dvd-soittimen, kotiteatterijärjestelmän sekä ikivanhan videonauhurin.

Koneeseen katoaa kyllä toisinaan vaikka mitä. Lapsiperheissä lautaselta kadonnut ruoka tai kaapista otettu lelu voi löytyä videonauhurin sisältä....

Allyalias kirjoitti...

Hansu, meidän tapahtumaketjumme, joka johti digiboxin hankkimisesta alkoi juuri pikku-M:n innosta tunkea videoihin jotain sinne kuulumatonta :)

Alastalo kirjoitti...

Nykyajan viimeisin ja viheliän kone. Toimii vieläkin huonommin kuin tietsikka.

Ja ei ne johtohässkät niin kauheita ole loppujen lopuksi.

Ajankohtainen kone!

mehtäsielu kirjoitti...

Aika monta hermoa tuollainen kone voi kai imaista. Iik! Hauska oivallus, Ally. Pitäisiköhän jättää väliin koko kone? Mutta tuo toinen "kone" näyttää asiantuntijakoneelta. Onneksi heitä on.

Allyalias kirjoitti...

Alastalo, ja se on jo paljon sanottu, tietäen miten tietsikka toimii. Mutta olet oikeassa... Prkl!

Mehtis, minun kärsivällisyyteni on hyvin rajallinen noiden kanssa. Mutta onneksi on tosiaan niitä, jotka jaksavat sählätä johtojen viidakossa :)

Uukka kirjoitti...

Johtojen sekamelska ja mihin ne törkätään? Summamutikassa kokeilemalla melkein saa paremman tuloksen kuin enemmän pähkäilemällä.

Allyalias kirjoitti...

Voipi olla. Tai sitten saa aikaan oikosulun ja voi viedä masiinan hyvällä omallatunnolla huoltoon :)