lauantaina, huhtikuuta 28, 2007

Huoli pois naapurit! Kylähullu tulee!!!

Jos makaisin vielä tämän päivän sohvalla selkääni potien, olisin tullut maanneeksi viikon. Mutta huomaan olevani kuin jumala käänteisessä luomistyössään. Jumalanhan oletetaan huhkineen hiki hatussa kokonaiset kuusi päivää ja levänneen sitten sen seitsemännen. Mutta tänä seitsemäntenä päivänä minä vihdoin nousen, kerään vuoteeni ja kävelen!

Tämän ihmeen aikaansai appiukkoni, joka on kesällä menossa naimisiin morsmaikkunsa kanssa. Nyt morsiamen hääpuvun hihasta puuttuu 70 senttiä kangasta, jonka hankkiminen on jätetty minun tehtäväkseni. Illalla odottaa grillailu ja kevyt baarittelu Muikkusen kanssa (ilta voi pahimmassa tapausessa johtaa syväbaaritteluun ja selän uuteen rytkähtämiseen). Onneksi olin luvannut toimettoman viikkoni hyvitykseksi valmistaa sunnuntairuuaksi Pastanjauhajien jallupullia, joten loiventavat tuleekin nautittua mukavasti samalla vaivalla.

Tämän lähes raamatullisen kuuden päivän makoilusessioni ympärillä on tapahtunut muitakin, tosin pienempiä ihmeitä. Naapurit ovat saaneet todistaa useaan otteeseen kalpean, haamumaisen olennon liikehdintää lähes verhottomassa keittiössä. Tällä hahmolla on ollut tukka pystyssä ja ruusukuvioinen kylpytakki yllään jopa myöhään iltapäivällä. Naapurit ovat töllöttäneet avoimen ihmetyksen vallassa.

Lisäksi leluja, roskaa, leivänmuruja ja hiekkaa on satanut tasaiseksi matoksi asuntomme lattialle, kuin joku olisi sirotellut tuhkaa kaiken olevaisen päälle. Pelkään pahoin, että kaikkien noiden tavaroiden poimiminen veisi minut takaisin sohvan kohtuun, joten vielä hetken ummistan silmäni ja yritän olla ajattelematta sitä, millainen ihme saa lattian muuttumaan kaiken turhan krääsän valtamereksi.

Vilkaisin juuri taakseni ja katso! Ihme on tapahtunut! Ollessani jälleen kerran muissa maailmoissa bloggaamisen kanssa, oli joku (mies, jumala yms.) kerännyt suuren osan roinasta.

Nyt alkaa elämä hymyillä. Toivottavasti ulkona ei ole kovin kylmä... Jaa

11 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Vai selkää olet potenut. Huh, been there, joten tiedetään.

Vaan, nouse, ota vuoteesi ja käy! Ja mukavaa iltaa!

genoveeva kirjoitti...

Eläköön morsian ja hääpuku.

Varapygmi kirjoitti...

Hoi, jallupullia! Jos teet kastikkeen uskolliseen tyyliin, niin saat todeta kuinka järeää kamaa se on. Makua kuin pienessä kylässä.

Sulfidi kirjoitti...

Damn..

Joku on huomenna sooseissa jos kokki on kondiksessa tomorrow! :D

Eläköön, eläköön & eläköön!!!

"Kolmen tähden jallupullan syötyään.."

allyalias kirjoitti...

Susu, nyt on tullut aika jättää sairasvuode. Selkä on vielä kipeä, mutta olen kuitenkin julistanut sen parantuneeksi.

Genoveeva, eläköön, eläköön. Olivat ompelijan kanssa päättäneet lisätä asuun pitkät hihat, joista toinen on vielä kaupassa. Toivottavasti osaan ostaa...

Varapygmi, sehän on ihan varma, että kastike tehdään uskollisesi, jopa uskonnollisesti. Jännä nähdä, mitä siitä tulee. En ole koskaan ennen törmännyt noihin.

Sulfi, mitä minä olen sanonut siitä humalahakuisesta syömisestä???!!!

Elegia kirjoitti...

Täällähän on raamatullisia tapahtumia. Minäkin voisin omaksua tuon kuusi päivää lepoa ja seitsemäntenä voisi vähän liikuttaa eväänsä ;)

Taidat sitten asua Jumalan kanssa?! Lähetäs tännekin yksi! Täällä nimittäin tarvittaisiin vähintäänkin ihme - tai se Jumalan kosketus - että tavarat siirtäisivät paikkaansa ;)

Äläpä syö muikkua, vaikka ravintolaan menettekin ;P Hauskaa iltaa!

Polgara kirjoitti...

Peesaan nyt kovasti Elegiaa!!!
Mulle tarviis kans joku otus tänne. Ja jotakin. Hauskaa Muikuttelua molemmille ja loivareita kaa ;D Myös Vinski ja Ansku tsempittää!!!

Almamaria kirjoitti...

Kui ne naapurit niin lähelle tulee? Ja oma syynsä, mitäs kurkkivat!

Sulfidi kirjoitti...

Äiti opetti että jättää ei saa ja lisää ottaminen on kohteliasta.. ;)

Elegia kirjoitti...

Tais kinkerit venähtää...?!

allyalias kirjoitti...

Elegia, minäpä pistän yhden jumalan tulemaan. Kätevää, että tuolla tavalla siivoutuu ihan itsestään.

Kyllä minulla oli hauska ilta, mutta seuraavan päivän oloa en käy kehumaan...

Polgara, sinulle sitten joku oikukas antiikin jumala. Ei Zeusta tai muutakaan vanhaa ukkelia. Käviskö vaikka Aiolos? Vaikuttaa ihan aikaansaavalta tyypiltä. Terkut myös Vincentille ja Anselmille.

Almamaria, kannattaisi tosiaan jo uskoa, että meidän ikkunoista kurkitaan vain omalla vastuulla :)

Sulfi, hyvät opetukset äiskällä!