maanantaina, huhtikuuta 30, 2007

Elämältä kaiken sain

Kuten jotkut tutumman ihmiset lienevät arvanneet, jallupullat ovat edelleenkin jauhelihana jääkaapissa. Eräänlainen yllätys on kyllä se, että itse jalmari lepää myös kaapissa täysin koskemattomana. Olen aikeissa tarttua ruuanlaittoon vielä tälle päivälle.

Jaahas. Täyttyivätköhän ne vapun liepeillä vietetyn illan tunnusmerkit?

- Juotu liikaa alkoholia. ok
- Käyty "syvällisiä" keskusteluja liian kovassa musiikinrytkeessä. ok
- Puhuttu pitkät pätkät kieltä jota ei osaa puhua (tällä kertaa saksa, jota on joskus opiskeltu, mutta unohdettu) . ok
- Jäädytty liian vähissä vaatteissa. ok
- Esitetty nolo karaokeversio kappaleesta Aikuinen nainen. Valitettavasti ei tällä kertaa.
- Tanssittu hiki hatussa. ei
- Riita tai muu kaplakka ystävän/pöytäseuralaisen/ravintolahenkilökunnan kanssa. ei
- Lässytetty henkilökohtaisia asioita tuntemattomille ihmisille. ok
- Lässytetty henkilökohtaisia asioita tutuille ihmisille. ok
- Filmin katkeaminen. ei
- Herätty kuumaan aamuaurinkoon tuntemattomasta asunnosta puoliksi syöty pizzasiivu posken alla. ei

Tulos oli tällä kertaa vaatimattomat 6/11, mutta suurin osa noista suorittamattomista jutuista on sellaisia, ettei niitä kyllä viitsisikään. Ja tietysti harvinaisen monipuolinen krapula, joka sisälsi sekä päänsärkyä, huonoa oloa, että käsiä tärisyttävät häpeä- ja pelkokohtaukset on riittävä rangaistus liian lepsusta illanvietosta.

Selkä ei sentään mennyt uudestaan... Jaa

18 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Luojan kiitos, ettei sentään aikuista naista. Siis, karaoke pitäisi kieltää tuon laulun takia. Ja ihmisen ikävä toisen luo, tuo miesten bravuuri liian monen vappusiman jälkeen.

Muuten karaoke on hauskaa.

Onneksi oli kai hauska ilta:)

hopola kirjoitti...

Niin sitä pitää: kun muistaa välillä juhlia, vanheneminen hidastuu. (eikös kuulostanutkin uskottavalta..)
Kiva kun on kivaa -ja hyvää seuraa ei voita mikään. Jallupullat kuulostaa aikasten hyvältä! Mun sima vois sopia seuraksi, oli aika terävää.

Varapygmi kirjoitti...

Huomasin myös, ettei se jallupullien teko niin nopeaa ja helppoa ole. Koko roppa voi tosiaan täristä ennen kuin pääsee lihan kimppuun. Onnea matkaan kuiteskin.

Elegia kirjoitti...

Ai ei mennyt edes muisti? Eihän sinulla sitten ole voinut olla hauskaa ;P

Mutta mitä ovat jallupullat??? Neverheard :o

allyalias kirjoitti...

Susupetal, Aikuisen naisen voisi tosiaan jättää vain sinne Paula Koivuniemen keikoille. Pakko myöntää, on tullut vedettyä se kahdesti. Toisella kerralla kyse oli yhteislaulusta, toisella kerralla täytin 30 ja minut pakotettiin. Ehkei nuo nyt ole riittäviä selityksiä, mutta pakko yrittää kuitenkin.

Niin ja on siinä vielä se, että minun lauluani ei voi parhaalla tahdollakaan sanoa laulamiseksi.

Hopola, tuohan on vallan mainio syy. Parhaassa tapauksessahan vanheneminen voi pysähtyä kokonaan. Silloin se muuttuu tosin kuolemaksi, mutta kyllähän sitä nuoruuden takia on valmis vaikka minkämoisiin sivuoireisiin. En minä sitä sinun simaasi joisi. Lähtisin vain uuteen nousuun :)

Varapygmi, kyllä tämä tosiaan on useamman päivän urakka selvästi. Mutta ehkä se nyt jo onnistuu...

Elegia, aivan. Kyllä tuo muistin meno on yksi keskeisiä onnistuneen illan elementtejä. Mutta eihän siihenkään voi ihan joka kerralla päästä.

Oikeastaan ne ovat ihan tavallisia lihapullia jallukastikkeessa. Tuossa edellisessa postauksessa on linkki reseptiin ja minulta saa näistä pullista tarkempaa raporttia kunhan olen saanut ne tehdyksi :)

Antti kirjoitti...

Jallupullat, keskeinen jees-asia. Vastavuoroinen tervehdys, niinhän se menee...

allyalias kirjoitti...

Antti, kiitoksia käynnistä. Jallut ja pullat täytyy pitää erillään - ainakin jos mieheltä kysytään :)

Polgara kirjoitti...

Kuule, nythän se vasta on aatto, siis sen Wapun ja nyt kunnon ihmiset juhlii. Siis en minä. Mutta teikäläinen voipi vielä loivareitakin korjailla pari päivää aivan huoletta, vaikka sillä jallulla. Minusta tuntuu, että varaudun myös tekemään jallupullia tulevaisuudessa ,D Kaikki se on maailmassa kokeiltava, mutta ei sukurutsausta eikä kansantanssia!
Aiolos - hmph, tosi monitahoinen kaveri, joo. Itsensä serkku =O Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh - sehän sais melkeen mutkin huonoilta jaloilta kumoon!
AI niin, WAPPPUAAAH *huutaa korkeelta ja kovaa*!

Jussi kirjoitti...

Hauskaa Vappua kaikesta huolimatta!

allyalias kirjoitti...

Vappu on harrastelijoiden ryyppyjuhla. "Alan" "miehet" juopottelevat jo pikkuisen aikaisemmin. Sitä paitsi mun pitää olla huomenna virkkuna kakaran kanssa jo ennen seitsemää aamulla. Mutta saatanhan minä hotkaista pari jallupullaa ja sitten kirjoittaa tänne hävettävän kännipostauksen... Onhan se sekin jotain... Aiolos vois olla aika riuska siivooja.

Jussi, sitä samaa sinulle! Pysyhän... tolkuissasi.

Sulfidi kirjoitti...

Jallupullien maailma on tullut kokeiltua ja perusosiltaan se oli oikein maittavaa!

Ainut vaan että en näköjään vieläkään ole toennut alkoholista ruuassa joka johtuu isäni menneistä kokkauksista, poronkäristyksessä tulisi maistua ainakin teoriassa poro eikä vain olut... :(

Mutta kiitokset kokille kuitenkin maittavasta ruuasta!! :D

Marikki kirjoitti...

Vielähän sä kerkeät noi loputkin kohdat.

tanssiva harmaa pantteri kirjoitti...

Hauskaa Vappua!

Almamaria kirjoitti...

Minua itkettää _aina_ "Ihmisen ikävä toisen luo", Alatalona tai karaokena. Tämän tosiasian kanssa minun on vain elettävä.

Anonyymi kirjoitti...

Pääsin kotiin taksilla. Söin ystävien luona salaatit,join viinit ja seurustelin täysillä. Kokoajan oli ikävä kotiin.Miksi? Onko yksinäisyys parempi kuin tuttujen seura?

allyalias kirjoitti...

Sulfi, ole hyvä ruuasta. Minä pidin siitä, mutta ymmärrän että se ei ole kaikkia varten... Yritin kuitenkin olla mieliksi :)

Marikki, kaikki kohdat on kokeiltu vähintään kerran, mutta nyt olisi tavoitteena että saisi kaikki kohdat yhdellä kertaa. Se se vasta olisikin.

Pantteri, hauskaa vappua!!!

Almamaria, olen pahoillani puolestasi, mutta pahemminkin asiat voisivat olla. Joten vedenkestävää ripsaria karaokebaariin. Ei siinä sen kummempaa.

Anonyymi, sanopa muuta? Mitenhän se on? Toisaalta minulla on aina niin (niin kuin nyt) että kun sitten lopulta on yksin, niin tulee se ikävä toisen luo... Ja kun on seurassa, niin sitten haluaa olla yksin. No, onneksi ihminen on lopulta aivan yksin tässä maailmassa.

Almamaria kirjoitti...

Hee, ehkä ko. laulun aiheuttaman herkistyskohtauksen saisi torjuttua kun sen kerran vetäisisi karaokebaarissa :D Varustettuna tietysti vedenkestävällä ripsarilla.

Elämä voisi olla kyllä aika - hmm -mielenkiintoista, jos herkkäitkuisuus olisi ainoa huolen aihe.

allyalias kirjoitti...

Almamaria, mietipä tosiaan, jos ei olisi kerrassaan muuta mistä huolehtia! Ei sellaista osaa edes kuvitella.

Toisaalta herkkäitkuisuus ja äänekkäät säikähdykseni rajoittavat elokuvissakäyntiäni. Ei viitsisi alkaa siellä märskäämään ja kirskaamaan :)