maanantaina, kesäkuuta 02, 2008

Paskat lampaista

Viime yönä sain lopulta unen ajattelemalla, kuinka poraisin makuuhuoneeni kattoon reikiä vieri viereen, kuinka aloittaisin aina seitsemältä hiljaisuuden päätyttyä, kuinka jatkaisin pari tuntia joka aamu. Arkisin ja viikonloppuisin. Naapureiden kiusaksi.

Onkohan minulla jotain vihanhallintaongelmia...??? Jaa

12 kommenttia:

Isopeikko kirjoitti...

Mitään vihanhallintaongelmia sinulla ole. Oivasti vihasi nytkin ohjasit katon reikiin. Joku toinen olisi tehnyt ne reijät lampaisiin.

Kari kirjoitti...

Mikä Allya nyt riivaa? Koleat kevätsäätkin ovat loppuneet ja juuri nyt näyttää paistavan aurinko.

Voisin kuvitella, että lampaiden laskemista parempi nukahtamisajatus olisi itsellenikin reikien poraaminen kattoon. Varmasti nukahtaisin jo ajatuksesta porata yhtään mitään minnekään ;)

Almamaria kirjoitti...

Pitäisiköhän meidän perustaa jokin salainen vihaklubi? Elegia ainakin joukkoon mukaan!

Äijä kirjoitti...

No mutta tuohan onkin hyvä konsti. Harmi vaan ettei meikäläisen yläpuolella asu ketään... Että jos vaikka sitten aattelis jotain muita vastaavia.

Obeesia kirjoitti...

Itse nukuin huonosti toissa yönä hotellissa. Ilmastointi piti ääntä, täkin alla oli liian kuuma, ilman täkkiä tuli kylmä, naamaan tuli jostain vetoa, tyyny liian pullea ja kova...

Ystävällinen tyttö respassa kysyi aamulla, nukuinko hyvin. En viitsinyt koko litaniaa luetella, mainitsin vain tyynyn.

Kutuharju kirjoitti...

Voisi olla että yläkerran naapureille kasvaisi hallitsematon vihanhallintaongelma rei'istä jotka ilmestyvät heidän lattiaansa ja saattaisivat alkaa liruttaa sieltä jotakin sinun päällesi. Siksi suosittelen reikien poraamista lattiaan; sitten voit itse liriä niistä koloista jotain alas; kahvia, kaljaa, noh, kyllä sinä tiedät..

Hallatar kirjoitti...

Meillä naapurit porailevat vaikka kello puoli kaksi yöllä...
Tule meille sen poras kanssa. ;D

Allyalias kirjoitti...

Isopeikko, tosiaan. Olenhan kyllä melko tasapainossa, kun en rei'itä unilampaita. Kiitos! Nyt tuntuu hurjan paljon paremmalta!

Kari, aurinkoinen kesäsää on mitä ihanin hetki hautoa kostonhimoa (kirjoitin tähän ensin korstonhimoa, mikä sekin sopii aurinkoiseen päivään loistavasti)

Almamaria, perustetaan! Älkää sitten potkiko mua pihalle liian kesynä tapauksena. Pinnan alla nimittäin kuohuu usein!

Äijä, poraa sitä seinää, jonka takana asuu joku. Jos minkään seinän takana ei asu ketään, ei sinulla luonnollisesti ole syytä olla vitutuksen tilassakaan! :D

Obeesia, en ole oikein koskaan osannut nukkua hotelleissa tuon kuumuuden takia. Ja siellä on varmaan myös tosi kuuma, sillä meidänkään kotimme ei ole mikään viileimmästä päästä.

Kutis, meillä ei ole alakerran naapureita, enkä tahdo kiusata murkkuja ja muita mönkijäisiä noin julmalla tavalla. Mutta en tietenkään porannut haaveissanikaan reikiä katon läpi asti (siinähän tekisi vain hallaa itselleen).

Hallatar, muista, että kaikilla meistä on oma mielikuvitusporamme. Kaikista ei vain kuulu yhtä häiritsevää ääntä.

Elegia kirjoitti...

Hei, minä kanssa vihaklubiin! Täällä talossa asuu joku lammasvihaaja neurootikko, sillä JOKA ilta vähän ennen kymmentä alkaa armoton imurointi. Kauhea ujellus kuuluu ja sellaisia lattianhieromisääniä. Ja sama homma aamulla noin seiskan aikaan uusiksi. Oikeasti mietin joka saatanan ilta ja aamu, että mikähän mahtaa olla tämän henkilön ongelma: Ei kai kenenkään kämppä voi oikeasti vaatia niin paljon siivousta?! Tulisi jumalauta tänne imuroimaan - täällä ei koskaan imuroi kukaan! Prkl!!!!!

OldGhost kirjoitti...

ou jees, mun naapurustossa on tehty viimeiset 4 kuukautta remppaa. ihana herätä sunnuntaiaamuna kasilta, kun pora huutaa suoraan korvan kohdalla seinän takana! adrenaliinit siinä jysähtää suonistoon, hyvä ettei pää pamahda! vihaklubiin kiitos!
mitä sie Ally piilottelet pinnan alla, anna paukkua! se helpottaa!

Kliivia kirjoitti...

Älä hallitse vihaasi, Ally! Anna sen ryöpytä vallattomana luonnonvoimana! Ei, mutta kyllä se valveilla käppyröinti on vihonviimeistä hommaa. Itsekin olen herännyt tänään ennen puolta viittä, vaikka olisin voinut nukkua reilusti seitsemään. Ennustaa hyvää tälle illalle, kun kaksi vihaista, unen puutteesta kärsivää, keski-ikäistä ämmää lähtee kaupungille räyhäämään ; )

Allyalias kirjoitti...

Elegia, ihan kaameaa, jos joutuisi jonkin siivousneuroosin alaisena imuroimaan kahdesti päivässä. Mikä kammottava kohtalo!

Oldghost, ehkä he mielikuvaporaileva vähän liian äänekkäästi. Äläpä huoli, vaan poraa surutta takaisin :)

Kliivia, kiitos illasta! Emme me lopulta niin kärttyisiä olleetkaan :)