tiistaina, kesäkuuta 24, 2008

Veristä kertomaa

Voi kauhea sentään, kuinka viime päivinä on kadehdituttanut ihan kaikki! Kaikilla muilla on siistimmät ja pölyttömämmät kodit, hienommat vaatteet ja muodikkaampi kampaus.

Kaikki muut ovat paremman näköisiä, älykkäämpiä, mukavampia, parempituloisia, onnekkaampia ja onnellisempia.

Kaikilla muilla on heikompi säärikarvankasvu, kaikilla on siistimmät ja parempikäytöksiset lapset ja/tai kumppanit, kaikki ovat matemaattisesti lahjakkaampia.

Ainoa vika noissa kaikissa on se, että he ovat ihan perkeleellisen ärsyttäviä mulkeroita, joita täytyy lymytä jokaisen nurkan takana kiusaksi saakka! Eivätkö ne huomaa, etten kestä yhtään kenenkään pällistelevää olemusta lähelläni? En niin kenenkään! Hyi! Iljettävät, erinomaiset ihmiset.

Tänään alkoivat vihdoin kuukautiset. Heti huomaan, etteivät muut ihmiset ärsytä enää. Ja itsekin olen ihan hyvä. Ei ärsytä edes, että unohdin laittaa aamulla varmuustamponin :)

PMS, kumarran nöyränä edessäsi! Jaa

13 kommenttia:

Almamaria kirjoitti...

Kyllä. On päiviä, jolloin muut ihmiset (jotka ovat toki paljon alempana minua kaikin tavoin) kompuroivat maan päällä vain ja ainoastaan Minua ärsyttääkseen. Niinä päivinä on mentävä vessaan vain siksi, että saa kiroilla ja purra hampaita yhteen niin että posket tutisevat.

SusuPetal kirjoitti...

Höh, ja juuri kun oikein yritin päteä yläpuolellasi....eipä sekään ilo kestänyt kauan.
Olkoon PMS ylläsi ainaisesti!!!!!

Obeesia kirjoitti...

Minä aina ilahdutan tytärtäni, joka kärsii PMS:stä, että vaiva pahenee ikääntyessä. Ja sitten tulevatkin jo vaihdevuodet ;)

Allyalias kirjoitti...

Almamaria välillä ei edes ehdi vessaan asti, kun sappi syöksyy tulvana huulien välistä. Onneksi vanne herkesi kiristämästä päätä...

Susu, sinähän pädet AINA yläpuolellani... mielikuvamurhattujen taivossa :)

Obeesia, kammoan pelkkää ajatusta vaihdevuosista. Olen muutenkin ollut aina sellainen hormonihirviö, että mitähän sitä lie sitten seuraa... Toivottavasti ovat keksineet jotkin hyvät rauhoittavat siihen mennessä :)

Polga kirjoitti...

Aahah, mä en ole vielä tajunnutkaan syyttää PMS:ää omasta käytöksestäni ja muiden tyhmyydestä, idiotismista jne. No, tuo täytyy muistaa - ehdottomasti! Ja Alli-hyvä, rauhoittavia ON jo OLEMASSA, niitä voi käyttää vaikka NYT JO! ;D

Anonyymi kirjoitti...

Meni kauan ennekuin tajusin ettei ihmiset ymprillä muutu säännöllisesti kusipäiksi vaan muutos on omassa päässä. Tuo pitäisi opettaa pennuille jo koulu iässä,niin paljolta säästyttäisiin.

-lempi

Salka kirjoitti...

Hei Ally!
Minäkin olen vasta viime aikoina keksinyt koko pemssin. Sitä voi tosiaan syyttää aika monesta asiasta...
Onneksi se ei kuitenkaan kata kaikkia päiviämme :)

Allyalias kirjoitti...

Polga, kyllä ne rauhoittavat pms:ään auttavatkin, mutta kuinkahan lienee sitten, kun meikäläinen astuu vaihdevuosikkaiden maailmaan? Ehkä nykylääkitys ei ole vielä riittävän voimakasta.

Ja ole hyvä! Pms on kerrassaan loistava tekosyy!

Lempi, totta. Terveystiedon tunneillahan tuota voisi opettaa. Ja miehille voisi opettaa kaikki kikkelin vallasta aivojen yli ;)

Salka rakkaani! Tervetuloa takaisin kommenttilootaani!!!! Sinä saat syyttää pms:ää ihan kaikesta ja joka päivä! Oot sen verran ihq tyyppi!

Hallatar kirjoitti...

No, mie ainakin saatan olla köyhempi
vaikka en peeämässää omaakaan. =)
Kaikkee muuta kivaa voisin vaihdella kanssasi. =)

Kyl noi miehet pääsee helepolla. =)

Isopeikko kirjoitti...

Irvistää pienen virnistyksen ;)

Allyalias kirjoitti...

Hallatar, meidän pitäisi vaihtaa elämiä viikoksi ja katsoa kummalla on paremmin :)

Isopeikko, rrrräyh:D

Pankin talkkari kirjoitti...

Minä olen koko ikäni päässyt vähällä pms:n ja kuukautisten suhteen - ja silti ihmiset ympärillä ärsyttävät.
Että ei ole helppoa täälläkään ü

Allyalias kirjoitti...

Pankin talkkari, otan osaa... Oletko koskaan ajatellut käyttää pms:ää ja menkkoja tekosyynä?