keskiviikkona, joulukuuta 12, 2007

Vakavaa neulebloggausta

Viime päivinä tein huvikseni sukat siskontytölleni Nebukadnessarille. En ole aikaisemmin tehnyt. Niistä tuli aika reikäiset ja rumat. Mutta entä sitten??? Kuka edes nykyään käyttää villasukkia? Eihän tänne tule enää kunnon talvea.

Vähän huoliakin tässä... Pian taas vuorossa mammografia neulanäytteineen päivineen. Kaikenlaista koettakin pitäisi ottaa, kun syömmestä löytyi jotain häikkää. Nyt pitäisi olla rasittamatta itseään vähään aikaan. Kun vaan joku kertoisi, kuinka tällainen onnistuu lapsiperheen äidiltä :)

Jottei maineeni suurena positivistina kovin kärsisi, päätän elämäni ensimmäisen neulebloggausrupeamani fantastisen mukavaan ja itseäni ihmetyttävään muutokseen elämässäni. 31 vuotta tiukassa sikiöasennossa nukuttuani olen pari viikkoa sitten yllättäen "avautunut" ja alkanut nukkua selälläni, kädet rennosti pään yläpuolella. Tämän muutoksen täytyy merkitä jotain, vieläpä jotain hyvää. Olenkohan vihdoin syntynyt?

Kaiken kruunaa suklaakakku, joka odottaa keittiön pöydällä syöjäänsä kotoisasti hielle haisten!
(Lopetinko sittenkin ikävään asiaan...???) Jaa

18 kommenttia:

Ohari kirjoitti...

Jos sukat ovat nuo kuvassa näkyvät, minusta ne ovat kovin söpöt! Sitä paitsi omatekemien villasukkien lämpö perustuu muuhunkin kuin puikkonäppäryyteen, esimerkiksi tohon hempeään lempeen – eikä se ole vähäpätöinen lämmike lain ja tarpeen ihmiselle oli pakkasta eli ei.

Tsemppiä ja muuta semmoista villasukkaista näytteisiin ja kokeisiin.

(Hikinen suklaakakku???)

SusuPetal kirjoitti...

Hikinen suklaakakku kuulostaa hyvin oululaiselta. Älä kysy miksi, se vaan kuulostaa siltä, hahhah.

Höh, sukat on hienot. Minä en neulo koskaan ja siksi ihailen ihmisiä, jotka edes yrittävät.

Mammografia...ei siitä sen enempää.
Ja sydänjuttuja. Hmm, koeta ottaa rauhallisesti, kyllä se onnistuu åideltäkin, olen kuullut.
Kerran.

SusuPetal kirjoitti...

åideilta se saattaa onnistua ja ehkä jonain päivänä jopa äideiltä...

Liisa kirjoitti...

Nuo sukathan ovat verrattomat. Rentoutumiskonsti tuo neulominen on joillekin. Rauhallisesti ottaminen lasten kanssa on jo vaikeampaa. Löytyisikö apujoukkoja lähistöltä?

Voimia sulle!

Mari kirjoitti...

Rakkaudella tehdyt sukat - voiko kukaan enempää toivoa?

katriina kirjoitti...

Suloiset sukat! Tuollaisten tutkimusten aiheuttama huoli on inhottava, se jäytää vähän koko ajan. Onneksi se on kohta ohi, toivottavasti huolikin.

OldGhost kirjoitti...

Älä nyt Ally hyvä taitoasi vähättele, päinvastoin! Hyvä ja kadehdittava taito, tuo kutominen ja lopputulos oikein sievä! Sanoo eräs, jolla peukalot on ihan keskellä kämmentä!
Hikinen suklaakakku sen sijaan kuulostaa(kröhmmm!)"uudelta"! Perustappas Ally's special -leivontablogi, niin pääsemme mekin nauttimaan erikoisuuksista?
Ihan vakavasti;pidä huoli itsestäsi.Rutistetaan rohkeutta virtuaalihalauksella!:)

Allyalias kirjoitti...

Ohari, ainakin sukat sopivat, kun ilomielinen ja nenävuotavainen tyttö kävi ne noutamassa :)

Susu, luulen, että olen kovaa vauhtia muuttumassa åidiksi. Jos en jo ole...

Liisa, olen päättänyt jatkaa elämääni kuin ennenkin. Enhän ole tähänkään mennessä kupsahtanut :)

Mari, toivottavasti, sillä nyt teen ylimääräisistä langoista yhtä palavalla rakkaudella kaulaliinaa sukkien kaveriksi.

Katriina, sanos muuta. Varstekskin kun on niin inhottavasta tutkimuksesta kyse...

Oldghost, olen aikaisemminkin tässä blogissa valottanut taipumustani pitää suklaakakkua hien hajuisena. Ilmeisesti olen tämän fiilikseni kanssa yksin...

korpun kirjoitti...

Somat villasukat. Minä ainakin arvostan käsintehtyjä oikeita sukkia ja pidänkin semmoisia kun olen tädeiltä ja mummoilta aikoinaan niitä saanut.

Siis voiko suklaakakku haista hielle vai hiki suklaakakulle? Toivottavasti viimen mainittu on oikea vastaus, se ei olis kovin vastenmielistä.

Eikö selällään nukkuessa kuorsaa! Jaa mutta ei sitä voi tietää jos nukkuu.

HeidiR kirjoitti...

Voih, sinun reppuusi nyt laitetaan niin paljon taakkoja kannettavaksi. >:(

Lämpimiä ajatuksia sinulle! Ja voimaa herätä aina uuteen aamuun.

Pian se kevät tulee, ihan varmasti.

tanssiva harmaa pantteri kirjoitti...

Komea on kantapää! Nukkumisasennon muutos on kyllä aika järisyttävä sinun kohdallasi. Onko aamulla rennompi olo, kun olet maannut selälläsi?

Paju kirjoitti...

Jos olisin käsityönopettaja antaisin neulomillesi (meillä aina 'neulottiin') sukille arvosanaksi 10+, mutta kun en ole, niin annan 10+.


Onnea tutkimuksiin, hyvien uutisten toivossa.

Isopeikko kirjoitti...

Allyseni, luulen että tuo asennon muutos on samalla jonkinlainen asennemuutos. Ehkä. Ainakin otat itsellesi tilaa ihan eri lailla kuin sikiöasennossa :) Hyvä sie. Olet ihan uudestisyntynyt :)

Hien ja suklaakakun samantuoksuisuus voi olla ihan pelkkä lyöntivirhe ja johtua siitä että k ja l ovat ihan vierekkäin näppäimistöllä. Jos reseptissä lukee "...suklaa..." niin joku on voinut kirjoittaa sen siihen sinun reseptiin että "...sukkaa..." ja sukat ainakin joskus tuoksuvat hieman hielle. Kannattaisikohan tarkistaa se resepti?

Allyalias kirjoitti...

Korpun, vähänkö olisi siistiä jos alkaisin vielä kuorsaamaankin! Toistaiseksi ei ole tullut valituksia.

Kiitos, HeidiR. Onneksi tuo mammografiajuttu on minulle entuudestaan tuttu ja sillä pyritään vaan varmistamaan, että kaikki on kunnossa.

Ja sydäntutkimuksilla halutaan varmistaa, että kyseessä on jotain todella harmitonta :)

Pantteri, selkä tosiaan lepää ihan eri tavalla selällään nukkuessa. Monet vaivat ovat helpottaneet, enkä heräile yöllä jatkuvasti kipuihin tai puutumisiin.

Paju, kiitoksia kymppiplussista! Tiesinhän, että jokin tarkoitus tällä huhkimisellani on oltava!

Peikko, luulen sinun osuvan jälleen kerran asian ytimeen. Paitsi tuossa suklaakakkuteoriassasi.

Uskomatonta, että kenestäkään muusta suklaakakku ei haise hielle!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan onnistuneen näköiset sukat, onnea! Arvasin, että sinussakin piilee sisällä pieni neuleperverssi! Itse en ole huomannut hienhajua suklaakakussa. Ehkäpä minulla on eri resepti ; )

Polga kirjoitti...

En minä hajusta niinkään, mutta suklaakuorrutettu kakku ainakin selvästi hikoilee ihan itsekseen! Onkohan sillä liian lämmin, jos on kivoja täytteitä *miettii ahkerasti*. Kästyöstä ei sanaakaan, shöpöt! Mä käytän äitin tekemiä tilkkutossuja läpi vuoden. Kaikki kokeet ajatuksena ovat epämieluisia, mutta niihin vaan suhtautuu siten, että se on tehtävä, jos haluaa selvyyttä asiaan. Vaikka joskus onkin vähän vaikeaa.... eli jaksuja!

Allyalias kirjoitti...

Anonyymi, luulen että KAIKISSA piilee neuleperverssi! Nyt minulla on jo kaulahuivikin valmiina, mutta säästän teidät toistaiseksi uudelta neulepostaukselta.

Polga, muuten asennoituisinkin, mutta tuo mammo on vaan enemmän sellainen rutiinitoimenpide. Minulla ei ole mitään erityisen suurta pelkoa tulosten suhteen. Onpahan sitten taas joku selitys sille miksi tissit on näin lytyssä...

Kutuharju kirjoitti...

Jos suklaakakkusi haisee hieltä, se vain merkitsee siitä että sinun hikesi tuoksuu tosi hyvältä: suklaalta! (Ja ilmeisesti kaikkien tapaamiesi ihmisten hiki myös -- tai nenäsi!)

Sukat on niin söpöt.
Take it easy.
Hugs from
Hutukarju