perjantaina, elokuuta 03, 2007

Ootteko huomanneet, että nämä haasteet tuppaavat kasautumaan?

Oukei, Liisa haastoi minut kertomaan 10 asiaa, joista pidän itsessäni. On tosi vaikeaa... Siis todellako VAIN kymmenen? Mitkähän noista lukuisista, ihanista ominaisuuksistani valitsisisin... :)

1. Pidän siitä, että minun ruumiini voi tunnistaa takapuolesta. Mieheni oli ensimmäinen, joka huomautti, että persvakoni on jollain ihmeellisellä tavalla pikkuisen vinossa/kiero. Oli kiva huomata, etten tuijottelekaan ahteriani niin paljon kuin olin luullut.

2. Pidän siitä, että minua on helppo huiputtaa. Saan näin kokea paljon enemmän hämmästyksen ja ihmetyksen tunteita. Iloa ei haittaa, vaikka myöhemmin paljastuu, että minua on ällyytetty.

3. Pidän siitä, että alan huomaamattani koikkelehtia ja pomppia kummasti, kun riemastun. Erityisen hauskaa on, kun mieheni matkii liikehdintääni.

4. Tätä en ole myöntänyt ennen, mutta oikeastaan pidän siitä, että alan aina ajatuksissani tasapainotella katujen reunakivetyksellä. Tuppaan unohtamaan, että kolmikymppisillä akoilla ei ole tapana tasapainotella, etenkään kun on päiväkävelyllä perheensä kanssa.

5. Pidän siitä, että olen kovin säästäväinen, mutta osaan myös laittaa säästöni surutta haisemaan, jos tilaisuus sitä vaatii. Minusta on ihanaa tuhlata reissuihin!

6. Pidän siitä, että möksähdän helposti. Olen pohjimmiltani kovin herkkänahkainen. Itse pidän tätä piirrettäni hieman hellyttävänäkin heikkoutena. En tiedä, onko lähipiirini samaa mieltä.

7. Pidän siitä, että tykkään laulaa, vaikka minulla on tosi ruma lauluääni. Keksin uusia sanoituksia tuttuihin säveliin ja alan usein puhumisen sijasta laulamaan asioitani, jos tunnen oloni ihmisen seurassa erityisen rennoksi. Laulan suihkussa ja suihkun ulkopuolella.

8. Viitaten edelliseen, pidän siitä, että muistan hirvittävän määrän lauluja ulkoa (tai jos en kokonaan, niin osan ainakin). On ihanaa, jos muistaa pitkästä aikaa jonkin laulun (esim. viimeksi laulu "tässä isäpupu on, tässä äidin näät..."

9. Pidän siitä, että puhun televisio-ohjelmille, tyyliin "älä mee sinne, hei ihan tosi, älä mee sinne! Usko nyt s*****a sentään!"

10. Pidän siitä, että uskon pessimistien olevan maailmamme todellisia optimisteja. Jos tunnustaudun pessimistiksi, tunnustan sen tosiasian, että uskon maailman olevan todellisuudessa parempi paikka, kuin millaisena minä sen näen. Jos taas tunnustautuisin optimistiksi, uskoisin maailman olevan todellisuudessa omaa kuvaani huonompi.


Haastanpa mukaan tällä kertaa Kukkiksen, Pikku Suen, Jussin ja ööö... ööö... AIVAN EHDOTTOMASTI Polgaran.

Jee, huomenna taitaa ehtiä mukaan myös pakinaperjantaihin.Pannaan nyt sitten vielä tämä oma kuvakin... Vaikka tuolla masiinalla ei tosiaankaan saanut tarpeeksi rumaa kuvaa luotua... Jaa

17 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

On varmaan todella vaikeaa valita kaikista ihanista jutuista itsessä vain kymmenen. Se on niin mahdoton tehtävä, että nostan hattua, kun pystyit minimalisoimaan laajan luonteesi noinkin tiukkoihin raameihin.

Tuossa kuvassasi ei muuten näy tuo kohdan yksi kiinnostava seikka, eipä näy.

Minä pidin tuosta meezista, koska siitä tuli juuri niin kaunis kuin itsekin olen -laitoin omani ruotsinkieliseen blogiini.

Polgara kirjoitti...

Auttttttttttttts... jää mietintään ;D Kiitti haasteesta!

Pikku Sue kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Täytyypäs yrittää keksiä... Saattaa olla että tässä menee nyt pari päivää kun täytyy ensin kirjoittaa paperille ne kaikki sata asiaa ja sitten rankata suurin osa pois... ;)

Minusta tuo kuva on muuten ihan näköisesi sillä kokemuksella mitä lukemani perusteella osaan arvioida! :D

Tuima kirjoitti...

Aah, tämä oli hauska, vaikea sanoa mikä vetosi eniten, mutta nelosen kohdalla oli jo vaikea olla tirskumatta. Muista nyt varoa niitä autoja!

Liisa kirjoitti...

Kiitos, Ally, tästä ällistyttävän rehellisestä avautumisesta. :)

Kohdat 7 ja 8 olivat entuudestaan tuttuja. Harmi, että jouduit tiivistämään rajusti, mutta meemejä pukkaa...

Mikähän tämä Meez oikein on, kun melkein samannäköisiä on tullut vastaan muuallakin täällä virtuaalissa? Pitänee ottaa selvää.

Sulfidi kirjoitti...

Rok on aina rok vaikka paikka saattaisi olla vähemmän rok..

Allyalias kirjoitti...

Susu, vain sinä ymmärrät ongelmani!!! Voih, tämä oli tuskaa. Sinähän se vasta olet vetävännäköinen mimmi! Kävin blogissasi kurkistamassa. Haluan muuten säilyttää anonymiteettini ja vältän lantiofarkkuja ;)

Polgara, toivon todella, että otat haasteen vastaan. Sinun listasi olisi aivan hirmumielenkiintoista luettavaa.

Pikku Sue, sinäkin siis taistelet tuon runsaudenpulan kanssa! Kiva, jos otat haasteen vastaan. Odotan mielenkiinnolla... Käytös voi sopia, mutta varsi on kovin hentoinen meikäläiseen verrattuna.

Tuima, autot ovat todellinen rasite harrastukseni tiellä. Ja leikkaamattomat heinät, jotka tunkevat kivetykselle rauhallisella kävelytiellä!

Olisipa kiva nähdä LiisaMeez, kenties toiveeni toteutuu. Pakko muuten avautua, tämähän on tilitysnurkkani!

Almamaria kirjoitti...

Onneksi olkoon! Noin paljon mahtavia ominaisuuksia yhdessä ihmisessä, se on hienoa! Kertakaikkiaan!

Allyalias kirjoitti...

Almamaria, kunpa tietäisit, mikä pintaraapaisu tämä olikaan. Kuinka monta ihanaa ominaisuutta jäi iäksi paljastamatta!

Muikku kirjoitti...

Meillä on tosi monta samanlaista juttua. Olisin voinut liittää itseeni ainakin kolmosen, nelosen, kutosen, seiskan..
Ehkä meillä on ollut huono vaikutus toisiimme silloin kasvuiässä???

Polga kirjoitti...

Vastattu! ;D

genoveeva kirjoitti...

Kuules Ally, viiskymmpisillä akoilla sitä vasta onkin tapana tasapainoilla, vaikka oisvat uuden miesystävän kanssa kävelyllä. Jos ei mies sitä kestä, on väärä mies tälle.

Allyalias kirjoitti...

Muikku, varmaan lapsuutemme vuodet toisillemme altistettuina selittävät montakin seikkaa... Mutta noista asioista pidän myös sinussa!

Polgara, JEEE!!! Tuun äkkiä katsomaan...

Genoveeva, tästä on varmaan tulkittava, että tämä piirre ei tule häviämään iänkään myötä. Olisimmepa varmasti hauska näky, jos lähtisimme yhdessä kävelylle!

Celia kirjoitti...

Hienoja ominaisuuksia :)

Päänsärkyni sen kun pahenee, kun katselen sinun Meez-hahmosi rivakkaa päänheilutusta. Taitaa olla buranan paikka meikällä. :D

Allyalias kirjoitti...

Celia, mietipä sitten minun päänsärkyäni! Tässä on vispattu jo aika pitkään...

kukkis kirjoitti...

Otan haasteen vastaan! Vaikka vaikeaahan se karsiminen on ... Kiitos hienosta listasta ja erityisesti neloskohdasta, joka auttoi minua oivaltamaan jotain itsestäni. Kävelen nimittäin samalla tavalla aina kun se on mahdollista (Helsingin keskustassa aika harvoin, siis jos meinaa säilyä kokonaisena).

Allyalias kirjoitti...

Kukkis, kiva kun kerkesit mukaan. Onpa kiva kuulla, että meitä tasapainottelijoita riittää :)))