keskiviikkona, elokuuta 15, 2007

Kuin peiliin katsoisi

Ally suoraan Isopeikon kristallipallosta


Viime juttuni kommenttilaatikossa Isopeikko kertoi voivansa piirtää kuvani noiden julkkissukulaisteni perusteella. Lupasin hänelle suorituksesta virtuaalivitosen (ihan olan yli, puolihuolimattomasti ja sen kummemmin miettimättä). Olisihan se pitänyt arvata, että Peikkosen kanssa saa miettiä lupauksiaan...

Peikko teki kuvani käyttäen luultavasti maagisia voimiaan, onhan kuva niin hieno ja näköinen, että ihan hirvittää (taiteilija on tosin ottanut imartelevia vapauksia esim. ripsien suhteen). Kuva on vähintään virtuaalikakskymppisen arvoinen, joten hykertelen täällä tyytyväisenä hyvää sijoitustani.

Ongelma on vain siinä, että minulla ei ole virtuaalirahaa, enkä oikein tiennyt, kuinka sellaista hankitaan. Nyt olen päätynyt seuraavaan ratkaisuun:

Auta minua maksamaan velkani Isopeikolle ostamalla minulta:


Henkilökohtainen tarina
(vain 0.50 virtuaalieuroa)

Henkilökohtainen runo (vain o.50 virtuaalieuroa)

Henkilökohtainen valokuva (vain 0.50 virtuaalieuroa)


Julkaisen ostamasi, vain sinua varten valmistetun "teoksen" blogissani ja/tai lähetän sen sinulle sähköpostiosoitteeseesi (jonka voit lähettää minun eemeliini, tuossa sivupalkissa). Laadusta tietenkin tingitään, mutta hintakaan ei huimaa päätä. Auta minua maksamaan velkani. Muuten minusta tulee varmaan Isopeikon orja.. Jaa

47 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Mielelläni kyllä soisin, että Isopeikolla olisi orja, mutta niin kuin laulussa sanotaan "maksamme velkaa", niin ryhdyn talkoisiin. Tilaan henkilökohtaisen runon ja pistän hintaan lisää 50 prossaa(laskekaa itse, mitä se sitten tekee -onhan matikkaa opiskeltu!)

On kyllä näköinen kuva, vaikka en sinua ole nähnytkään. Nuo ripset ovat hyvin cool. Olen kateellinen. Kukaan, toistan EI KUKAAN, ole koskaan maalannut minusta ensimmäistäkään kuvaa! Siis EI KUKAAN! Vaikeaahan se tietysti onkin, koska minulla ei ole noita look alikeja, aika harvalla julkkiksella on neljä silmää...

Mutta voisihan joku maalata kuvan minusta, jossa henkinen puoleni näkyisi ja unohdettaisiin nuo toisarvoiset ulkoiset seikat!

Hienoa, Isopeikko!!

Elegia kirjoitti...

Upea maalaus, on varmaan ihan näköinenkin! Isopeikolle boonusta ja rispektiä ja aaltoliikkeitä :D Tähtisädetyttö tulee mieleen, etenkin noista silmistä ja pepsodent-hymystä!

Haluan auttaa, ettet jää elinikäiseen orjuuteen kaiken maaliman peikoille ja tilaan henkilökohtaisen valokuvan (50 senttiä) henkilökohtaisella runolla (50 senttiä) höystettynä!

Taidan kyllä mennä konkurssiin ;)

Almamaria kirjoitti...

Ripsien häikäisemänä tilaan henkilökohtaisen tarinan henkilökohtaisella kuvalla, kiitos!

araneida kirjoitti...

Vai virtuaalitaidekauppaa täällä hierotaan. Tuo on kyllä hieno kuva. Voisinko minä tilata yhden hämähäkkikohtaisen valokuvan sillä puolikkaalla virtuaalieukolla? Tähän blogiin kiitos.

Minäkin tein sen julkkistestin sinun inspiroimanasi, mutta sain vain jotain rupujulkkiksia kun en tuntenut niistä yhtäkään. En kehdannut laittaa sitä blogiini ettei kukaan VAAN luule, että olen mitenkään pinnallinen.

Allyalias kirjoitti...

Susu, minustakaan ei ole maalattu ennen kuvia, mutta nyt on ja olen siitä kovin otettu!

Kiva kun osallistut avustustyöhön, vaikka pohjimmiltaan haluaisit nähdä minut Isopeikon bitchinä ;)

Elegia, tuo maalaus on ihan oikeesti minä. Se on enemmän minun näköiseni, kuin edes minä itse.

Tilaus on otettu vastaan. Olet toisena jonossa, heti Pettaalin Susun jälkeen :)

Almamaria, mitähän saisin läpi, jos minulla olisi luonnossakin tuollaiset räpsykkeet. Tilauksesi on vastaanotettu. Alan katsella ympärilleni Almamaria-silmällä!

Araneida, saamasi pitää! Toivottavasti tulee oikein hämähäkkimäisiä kuvaideoita pikapuoliin... Laita ne julkkiksesi esille. Tuo kuulostaa nimittäin jo mielenkiintoiselta!

Lilith kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Lilith kirjoitti...

Tillaan yhen (yks) virtuaalivalokuvan tähän plokkiin. Maksan virtuaalikätteisellä kun virtuaalivisan luotto o tapisa.
Kuva o kerrassaa näköne. Niinku oikia Ally tirkistäs ruuvulta!

(edittiä)
Mää poistin tuon aikasemma kommentin ku siihen tuli kirijotusvirhe.

sivuaskel kirjoitti...

Tippiä hyväntekeväisyyteen - ehdottomasti: kirjoita runo. Maksan kaks (2) euroo. Siis yli torihintojen. Mainio idea virtuaalibusinekseen! :D

Laura kirjoitti...

Nopean ja todennäköisesti väärin tehdyn päässälaskun jälkeen näytti siltä, että talkoista puuttuu vielä ostajia. Blogisi on muutenkin niin herttainen etten haluaisi nähdä sinua virtuaalivelkavankeudessa. Runo kiitos. Mutta tuohan on ihan liian halpa hinta.

Pikku Sue kirjoitti...

Tuota... köh, no mitenkäs muut sen virtuaalirahan maksaa?

Silläkin riskillä, että näkymätön 50centtinen vie minut vaikeuksiin, tilaisin henkilökohtaisen pikku kertomuksen! Olenhan lomalla, ja minun on mahdollista työskennellä vaikka virtuaaliastioita pesemällä ja maksaa velkani sitä kautta. Vaikken pidäkään tiskivedestä... ;)

Varapygmi kirjoitti...

Allyalias! Jos teet minusta runon, olen onnesta soikea ja maksan ilman muuta käyvän taksan.
Siitä tuleekin mieleen Norsutanssijan kanssa keksimämme totuus:
Korkein soikeus on varmaankin Amerikassa The Oval Office.

OldGhost kirjoitti...

Vauutsi!Isopeikko se osaa!Noilla ripsillä kun räpsytät ni oot tosi cool, etkä tarvitse ilmastointilaitteita!...Ynnälaskuissa sekosin, mutta jos nyt vielä jäi velan puolelle, niin olisipa hauska saada Vanhasta Haamusta kuva!...Just nyt on kyllä manit finis ja pomppa kanis, mutta pianhan opintotuki taas juoksee...sen voi rinnastaa virtuaalirahaan, yhtä kuvitteellista on toimeentulo silläkin!.... :-)

Isopeikko kirjoitti...

Peikko katsoo itseään ja huomaa hykertelevänsä käsiään. Peikkoinen ajatus istahtaa peikon olkapäälle. Peikko rapsuttaa sitä mielissään ja irvistää virnistyksen.

Allyalias kirjoitti...

Lilith, lisään sinun tehtävien projektien listalle. Pian olen vapaa orjuudesta!

Sivuaskel, sinä olet todella jalo hyväntekijä. Kokonaista kaksi virtuaalieuroa! Tällähän voisi kohta lyödä virtuaalirahoiksi.

Laura, kiva että joku sentään haluaa pitää minut vapaana! Saat runosi aikanaan. Kiitos, kun otat osaa velanmaksuuni!

Pikku Sue, hyvä kysymys! Ehkä heidänkin pitää myydä itseään saadakseen virtuaalirahat kasaan. Mutta kiitos panoksestasi. Virtuaalitiskaaminen on sitä paitsi niin tympeää hommaa!

Pygmi :), runo sinun pitää saamasi. Kävin juuri lukemassa sinun puolellasi ja taidan tehdä sinulle runon aiheesta "saituuden huippu" :D

Oldghost, totta kai saat kuvasi! Ei haittaa vaikka jäisin näissä kaupoissa plussalle, voinhan tilata rahoilla vaikka uuden kuvan itsestäni (nars nars)

Peikko, ei mitään ajatuksia siellä!

Paju kirjoitti...

Ihme-Isopeikko ja Antelias Lahjaisa Ally. Tätä täytyy saada lisää.

Kukkarossani on monta mummon markkaa. Saat ne kaikki ja tee ihan mitä vaan. Kaikki kelpaa elävälle murhatulle ;)

Liisa kirjoitti...

Liisan haamukin maksaisi virtuaalivaluuttaa henkilökohtaisesta runosta. Vai myöhästyinkö? Ynnälasku, eikun kertolasku on vaikeaa.

Pikku Sue kirjoitti...

Hohoo, olet oikeassa - kyllä itsensä myyminen aina tiskaamisen voittaa! ;)

Allyalias kirjoitti...

Paju, montakohan kertaa olen saanut sinut, hyväuskoisen ihmispolon luopumaan viimeisistä pennosistasi? Katsotaas mitä sinulle pistetään rahojesi palkaksi :)

Liisa, kaikki pääsevät mukaan! Siispä saat henkilökohtaisen runosi heti Pajun jälkeen.

Pikku Sue, veit sanat suustani! (Toisaalta ihan kaikki voittaa tiskaamisen)

Kutuharju kirjoitti...

Pistetään nyt talkoot pystyyn jotta Ally nettoaa kunnolla ja saa tilatuksi toisenkin kuvan. Tiedä vaikka Peikolta heltiäisi kuvia muillekin.. Pssst! bisnes pystyyn. Esim. Kutuharju on ihan helppo nakki piirtää sillä testin mukaan hän on eniten yhdennäköinen Hilary Duffin kanssa (hahhaa ja hehheet päälle).

Tilaisin ehdan ally-tarinan jossa on ripaus kutuharju-kutkaa. Jokaisesta jutun kirvoittamasta hymystä irtoaa 20 senttiä, naurusta huikeat 50 senttiä, mutta itkusta menee 30 senttiä miinukselle... Aihe vapaa mutta pakollinen.

Tuima kirjoitti...

Voi voi, onpa noita tilauksia tullut. Etpä taida enempiä ehtiä :(

Sulfidi kirjoitti...

Ja minulle tarina kiitos! :)

Siitä kiitoksena virtuaali VITONEN ja reaali päivällinen..

"olikohan tuo yks ny yhtyssana??" No, HC!!!

Allyalias kirjoitti...

Kutuharju, tarina on tulossa sitten ajallaan. Mitenhän sen peikon saisi maalaamaan sinunkin kuvasi... On se vaan taitava öttiäinen!

Tuima, kiirehän se tässä taitaa tulla, mutta rahan edestä on sinun taisteleman!

Sulfi, nyt tuli kyllä hyvä tarjous. Tarina tulee ihan varmasti!

... mieti vielä niitä yhdys sanoja ;)

genoveeva kirjoitti...

MInäkin tilaan yhden runon, jos maksan näin myöhemmän tilaajan maksuna 0,6 e virtuaalia. sposti genoveeva at gmail.com, siks näin ettei kaikenmaailman poimi tuota kn ne haistaa rahan....

SusuPetal kirjoitti...

Oletko vetäytynyt kammioosi luomaan, kun ei sinusta kuulu mitään...

Polgara kirjoitti...

Juu, minäkin tahdon ehdottomasti kuvan, maksu suoraan virtuaalina, posti polgara.welhotar@gmail.com...

Allyalias kirjoitti...

Genoveeva, lisätäänpä sinut listalle. Kylläpä minä virtuaalirikastunkin tässä prosessissa!

Susu, olen ollut muissa puuhissa ja Toton keikalla. Keikasta "uupuneena" en ole oikein ollut koneellaistumishapessa :)

Polgara, saamasi pitää. Postiluukku kolahtaa ajallaan. Jonkin verran voit joutua odottelemaan vuoroasi, mutta niinhän hyvää kannattaakin... kröhöm...

Mari kirjoitti...

Voi, voi, olenpa ollut virtuaalipaitsiossa. Niin mielelläni olisin minäkin virtuaalitarinan tai -runon kameraveneestä (ja kameraveneeseen) vastaanottanut (kun hinnasta sovitaan)... Saaressa ei monia kirjailijoita tai runoilijoita tule vastaan. Siellä runoilee ja pauhaa vain meri. Sen kieltä on vaikeahko muuttaa blogikuntoon.

Allyalias kirjoitti...

Mari, tervetuloa mukaan auttajien joukkoon. Runo tai tarina seuraa aikanaan! Ja hinnastakin voi tinkiä. Myös osamaksu mahdollinen.

Mari kirjoitti...

Hieno homma, laita sitten virtuaalilasku perään. Odottelen mielenkiinnolla ;-)

Työiloa, sulla näyttää olevan jonkinmoinen jono kauppasi edessä.

Allyalias kirjoitti...

Mari, ihan siekailemattoman paljon tosiaan näitä töitä riittää. Mutta mukavaahan se vain on. Käyköhän virtuaaliraha ruokakaupassa???

Isopeikko kirjoitti...

(Peikko huomaa käsiensä hykertelevän oikein kunnolla.)

Alia kirjoitti...

Voiks maksaa virtuaalikävyillä? Ne on kuulemma hyvä valuutta. Mitenhän niitä hankitaan?

hpy kirjoitti...

Voisiko tuntematon tilata yllatyksen. Voit valita teetko tarinan, runon tai valokuvan. Minusta, vaikkei me oikein tunneta. Maksan kylla, sopiiko virtuaaliluottokortilla? Vai pyydanko virtuaalipankkiani tekemaan virtuaalipankkisiirron? Siina tapauksessa, anna minulle virtuaalinen pankkitilinumerosi.

Allyalias kirjoitti...

Peikko keksi oivan keinon rikastua. Mutta muistathan, että vain viitosen verran!

Alia, valitettavasti virtuaalikävyt eivät ainakaan toistaiseksi käy täällä. Mutta tilata toki saa. Voin tehdä velaksikin, jos nyt ei ole käteistä päällä...

Hpy, totta kai voi! Luottokortti kelpaa vallan mainiosti. Onpas kivaa! Saa ihan itse valita!

Mymskä kirjoitti...

Minähän olen jo konkurssissa muutenkin, joten kai siä hyvään tarkoitukseen voi rahojansa laittaa!

Tilaisin siis täten 1 kpl tarinoita ja 1 kpl kuvia. Laitetaan nyt vielä se runokin, kun kerran törsäämän ruvetaan.

Miten niin helppo?
Ja mymska ät luukku piste com on osoite johon voi tuotokset lähettää. Kiitän nöyrimmin.

Allyalias kirjoitti...

Mymskä, teretulemast tilaajien joukkoon. Saamasi pitää kaikkia laatuja... jos en ole ehtinyt nyykähtää vanhuuteen sitä ennen.

Voi, kun tässä ri'hi'hi'kastuu!!!!

Mymskä kirjoitti...

Oi, kun kivaa! Saa sen tilauksen tietysti julkiseksikin laittaa, minä en toki ujostele :)

Allyalias kirjoitti...

Mymskä, tottahan toki! Sitä ei edes kysellä. Mutta omansa saapi ihan omakseen myös sähköpostiin, jos vain sellaisen antaa minulle.

Hansu kirjoitti...

Voin auttaa pelastamisessa ja tilata runon sekä tarinan! Valokuvaa en uskalla tilata... Seuraavasta palkkapussista ne siis.

Marikki kirjoitti...

Kai sitten minäkin. Kuvaa ja runoa... Jos et ihan uuvahda. Mielellänihän minä roposiani hyvään tarkoitukseen.

Allyalias kirjoitti...

Hansu, sullapa on uusi hieno naama tuossa kommentin kyljessä. Kyllä sitä kelpaa, kun on nätti ;)

Tilauksesi on vastaanotettu!

Marikki, kiitos, kun tulit avukseni. Enhän minä nyt lainkaan uuvahda, kun pidän tahdin rentona. Pistän kuvaa ja runoa tulemaan!

Jussi kirjoitti...

Pitää minunkin näihin talkoisiin osallistua, vaikka tilauksien perusteella olet jo aivan ylityöllistetty :) Olisiko kuvia vielä saatavissa?

Allyalias kirjoitti...

Jussi, kuvia on saatavissa! Hullu paljon töitä tekee... viisas.. miten se menikään? Plääh!

Salka kirjoitti...

Ehdinpä minäkin talkoisiin ja asetun jonon hännille. Vieläkö otat tilauksia vastaan?

Kävin tuossa iltasella ruokakaupassa ja tilille jäi just tommonen 1,60 euroa. Saisinkos niillä minä oman runon ja valokuvan? Ei oo kiirettä:)
Oso: tikunnokassa ät gmail piste com

Allyalias kirjoitti...

Salka, sinä saat noilla ihan vissisti kuvan ja runonkin! Vielä ehtii reippaasti mukaan. Toimitusajat ovat kylläkin pitkät, pelkäänpä...

Salka kirjoitti...

No hyvä, aattelin jo että oon taas liian myöhässä. Ei oo kiire, jaksan odottaa:)

Allyalias kirjoitti...

Salka, odottelu tietää tunnetusti pitkää ikää!