keskiviikkona, elokuuta 01, 2007

Ai määkö muka rokkaan? No niin sinäkin!

Elegia ystäväni oli tunnustanut cooliuteni ja ylipäätään olemassaoloni tällaisella hienolla ja todella viileellä lätkällä. Mutta kaikkihan me tiedämme, että välittömässä blogilähipiirissäni on ainakin kymmenen viileempää tyyppiä.Annan tämän suurella ylpeydellä vastaanottamani tunnustuksen seuraaville henkilöille: Almamaria (viisas oravasalapoliisi, ylittämätön huumori), Obeesia (sopivassa suhteessa painavaa asiaa ja vaivihkaista itseironiaa), Muikku (osuu asian ytimeen, älykäs, hauska), Lilith (sana terävästi hallussa, hauskat jutut), Paju (IHANA!!!) Hopola (ihanan hauska ja tosiviksu pellemme), Sivuaskel (voimassaan herkkä pohdiskelija, ihania valokuvia), Susupetal (onnistuu olemaan ihanan kyyninen vaikuttamatta silti epätasapainoiselta), Vintti (tällä blogihahmolla on maailman tarttuvin positiivinen elämänasenne), HeidiR (syvällinen taivaanrannanmaalari, jonka jalat ylettyvät silti maahan asti), Kaura (osaa ilmaista asiansa niin että uppoaa. Laajasydäminen blogihahmo).

Vielä olisi tullut helposti toisetkin kymmenen. Pakko lisätä vielä bonuksena Genoveeva (Ehdottomasti blogimaailman rockein mimmi), ja Akka (toinen mokoma). Jaa

22 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Siis, miten niin en epätasapainonen???

Kiitos, kiitos. Kuuluisi varmaan laittaa läpyskää eteenpäin, teen sen, kunhan saan matikankirjani julkaistua kokonaan.

Mistä lähtien realismia on kutsuttu kyynisyydeksi, hahhah.

Kaura kirjoitti...

Vau! Kiitos ja ylistys, rokkaan erittäin mieluusti, myös iltaisin ja viikonloppuisin! Kunhan tästä terhentäydyn, aion elvistellä napilla lokissani, jottei mittaa eikä määrää :-)

hopola kirjoitti...

Wau, kiitos! Rokkaan rokkaan rokkaan jee jee! Vähä oon otettu! Onnea sullekin ja muille. T. Tosiviksu pelle.. (laitan merkin, kun keksin,miten..)

Obeesia kirjoitti...

Jaa että painavaa asiaa! Kiitos vain huomionosoituksesta. Enpäs ole ennen tiennytkään rokkaavani. ;-D

Almamarir kirjoitti...

Kasvoin pituutta kymmenen senttiä ja selluliititkin tuntuvat tasoittuneen tämän arvonimen myötä. Tarpeeseen siis tuli, kiitos!

Almamaria kirjoitti...

Vielä kun oppisi hallitsemaan näitä sormiaan.

genoveeva kirjoitti...

Kiitos Ally, otan nöyrästi boonusrockit vastaan. Pojat taas riiteli että kiva kun joku joskus kehuukin...

Allyalias kirjoitti...

Susu, sanoin, että et VAIKUTA epätasapainoiselta... Totuuden tiedät vain sinä itse. Blogimaailmassa on niin helppo olla terve!

Ensin matikka, sitten lätkä. Ihan hyvä järjestys...

Kaura, Elvishän on rockin kuningas, joten elvistele vaan :)

Hopola, kylläpä sinä riemastuitkin niin veikeästi. En minäkään tiedä, osasinko laittaa tuon oikein. Kunhan vaan laitoin...

No niin, Obeesia. Siinä taas yksi esimerkki mainitsemastani itseironiasta.. En kyllä tiedä, kuinka vaivihkaista se on ;)

Almarir, tasoittuisivatpa minunkin selluliittini. Vaihtaisin kirjoituskykyni pois mieluusti myös kymmenestä lisäsentistä...

Genoveeva, silloin on kiva olla rok, kun elämä on fak... Ja sinähän kyllä oot. Rok siis!

vintti kirjoitti...

Kiitos- tämä ihanuutta, olen mielissäni.

Ja mää rokkaan taas koko tulevan viikonlopun, mutta miten helvetissä tuo nappi minnekään laitetaan? Otsaan sen kai saan, mutta että blogiin ja sanomaa eteenpäin? Voi olla hankalaa.

Tai olen vaan niiiiiiiiiiiiin tumpelo.

Itse olet positiivi- tai ollaan molemmat :-)
Molempi parempi.

Allyalias kirjoitti...

Vintti, minä kun en keksinyt miten tuo toimii niin otin paperia, näpräsin suurella työllä lapsen tusseilla mahdollisimman näköisen lätkän, otin siitä valokuvan, siirsin koneelle, muokkasin valokuvankäsittelyohjelmalla ja julkaisin blogissa... sen verran tumpelo minä olin...

EIKÄKU oikeesti. Klikkasin hiiren "väärällä" näppäimellä kuvaa, jolloin ilmestyy palkki, jossa ehdotetaan kaikkia ihmeellisiä toimintavaihtoehtoja. Minä tyttö klikkasin sitä "TALLENNA LEVYLLE", tallensin lätkän koneelle ja latasin sivulle samalla viisiin, kuin tavan valokuvan. Nyt jos tähän löytyy tosi paljon helpompi keino, niin olen tosi nolona :)

vintti kirjoitti...

Ally kuule, minä sain kuin sainkin sen kuviini tallennettua- joten nyt on toivoa.
Mansen blondi kiittää.

Ei väliä, helppo tai vaikea- oikea tai väärä keino.
Pääasia on keino :-)

HeidiR kirjoitti...

Aah, tällaista rokkia! *twist twist*

...miten niin jalat maassa? No, koko nainen on välillä ihan maassa.. ja olisin aikoja sitten lähtenyt lentoon, jos painoindeksini olisi pienempi. ;)

Mutta kiitos, kyllä minä rokkaan! Jee...halleluujaa.

Liisa kirjoitti...

Hei rokkaaja-Ally! Haastoin sinut meemiin. Jos rokkamiselta kerkeät?

Akkapaha kirjoitti...

Akka pokkaa ponuksest, rispekt! Oisit voint iskee yl'määräset iskelmäsarjaan, onneksein et. Mieluummiha mie rokkaan, kotimaista ja noppeeta niiko Sen Kahvilas on tapan.

Allyalias kirjoitti...

Vintti, tuossahan se positiivinen asenteesi taas nähdäänkin. Mutta olet ihan oikeassa. Pääasia, että onnistuu!

HeidiR, ai siis Hard Rock Hallelujaa? Vistaahan (lue: vispaahan) sinä tyttöröinen siellä menemään niin kuin rokkityttöjen kuuluu.

Liisa, on niin herkullinen haaste, etten voine jättää välistä. Mutta kymmenen kokonaista hyvää puolta... Haaste sopii hyvin tähän...

Akka emmää nyt niin sika sentään oo että laittaisin ketään iskelmäsarjaan. Sen verran ilkee oon, Armin ja Dännyn Dännyn laittaisin.

paju kirjoitti...

Nyt sain sen valmiiksi. Onhan tämä koru, onhan? Olen tulostanut kauniin tekstin (englantini on huonoa, mutta arvauskyky hyvä), leikannut rockygirlin sopivan kokoiseksi, värittänyt puuvärillä ja pistänyt mausteeksi vähän kimalletta, kun tuntui niin sopivan, ja teippasin (mulla on tosivahvaa teippiä) kaulaketjuun, jonka sain mieheltäni lahjaksi (kalastajalanka kestää). Huomenna menen torille ostamaan perunoita uusi kaulakoru päälläni.

Olen pseudonyymirokkimummo. Oi miten ihanaa.

Muikku kirjoitti...

No,kiitoksia! Minun blogeiluni on kyllä ollut melko vaisua jo kuukausia. Tämä perhanan reaalielämä tuntuu vaativan veronsa : ( Sinä sentään ansaitsisit aivan heavyrock-tunnustuksen! Olethan jo aivan julkkis ; ) Koitetaan nähdä tässä joku kerta livenäkin, jooko? Mennä paariin ja/tai turista ihan muutennii.. Vaan onneksi on viikonloppu edessä... jokunen tunti töitä ja koittaa lyhyt, mutta ah niin ihana vapaus : )

Allyalias kirjoitti...

Paju, kanna tunnustasi ylpeydellä! Sinä olet sen ansainnut.

Muikku joo... nähdään... paariin... PAARIIN!!!!!!!!

sivuaskel kirjoitti...

Huiii, vai rokkigirl.. luonnehdinta on joskus oikea, toisinaan hulvattomuus valtaa tilaa. Kiitos kunniasta! :)

Sulfidi kirjoitti...

You're so rok rok!!! ;D

Allyalias kirjoitti...

Sivuaskel, olepa hyvä vaan. Vaikka kaikkihan tietäisivät kuinka rokkaat ilman mitään lätkiäkään.

Sulfi, thank U!

Anonyymi kirjoitti...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.