tiistaina, syyskuuta 04, 2007

Olisiko kiinnostusta hautsikkamiittiin?

Muistatteko vielä hautsikkajengin, joka perustettiin vanhahkon postaukseni kommenttilaatikossa? Salkan kanssa puolivakavissaan aloitettu keskustelu Hautsikkajengin miitistä on edennyt siihen pisteeseen, että kyselemme muun jengin kiinnostusta asiaan...

Siis oletko...

A: Hautsikkajengin jäseneksi liittynyt tai mielikuvamurhailtu henkilö?

B: Halukas liittymään Hautsikoihin?

C: Halukas tapaamaan blogihahmoja luonnossa?

???

Ajatuksia halukkuudesta ja ideoita asian tiimoilta otetaan vastaan allekirjoittaneen tahi Salkan toimesta kommenttilaatikkoon ja sähköpostiin. Jaa

34 kommenttia:

hopola kirjoitti...

Hui. Uskaltaakohan tuohon sanoa mitään, kun toisaalta on toive, mutta uskalluksesta ei tiedä.

Ihan ilman muuta hautsikka- jengiin tahtoo kuulua hän. Murhattukin on.

Roomassa oli yks kiva hautuumaa..

HeidiR kirjoitti...

Siis, hautsikkajengi ja kokoontuminen hautausmaalla? Jesjesjes. *läähättää*

Ja kyllä minut on mielikuvamurhattukin...

Ja haluaisin nähdä blogi-ihmisiä ihan ELÄVÄNÄ. :P

OldGhost kirjoitti...

Ehdottomasti mukana hautsikkajengissä, kiitos!...mitäpä muutakaan muumiot ja vanhat haamut, heh!
lisätietoja tapaamisesta ootellessa...:))

Polgara kirjoitti...

Onhan tässä murhailtukin, joten mikä ettei *kolkkoa hekotusta*. Taidan lähteä teroittamaan veitsiä, kello on juuri sopivasti! Että juu ,D Ehkä, siis.... mahdollisesti... =E *pelottaa*

Allyalias kirjoitti...

Hopola, tervetuloa Hautsikkajengiin! Pelottavahan tuo tapaamisen ajatus on minullekin. Toisaalta se siitä voi tehdä hauskankin. Mutta Hautsikassa voi toki olla hyvinkin salaperäisenä jäsenenä!

HeidiR, sinähän oikein innostuit! Sinä oletkin rohkea! Kyllä vaan kiinnostaa nähdä tuttuja blogi-ihmisiä, mutta en tiedä onko kiva, jos he näkevät minut...

Oldghost, hienoa! Saatiin ihan syntymähaamu mukaan Hautsikkajengiin. Kuinka moni muu porukka voi sanoa samaa???

Tietoja tapaamisesta tulee, kun on tietoja tapaamisesta... Mietitään ja suunnitellaan.

Polgara, NYT alkoi todella PELOTTAA koko idea... Toivotaan, että saat nuo himosi tyydytettyä johonkin tosimaailman ihmisiin.

Allyalias kirjoitti...

Ai niin, sähköpostilaisille tiedoksi:

* Mitään paikkaa ja ajankohtaa ei ole päätetty (kenties asiaa mietitään sitten yhdessä, jos innostusta löytyy).

*Minulla ei ole mitään sitä vastaan jos joku ei-bloggaajakin haluaa mukaan hautsikkajengiin. Mutta minussa ei ole mitään niin ihmeellistä nähtävää, että sen takia kannattaisi ryhmäytyä :) Sitä paitsi saatan joutua paniikkiin ja jänistää...

Elegia kirjoitti...

Kuulun hautsikkajengiin ja treffit tuonpuoleisessa voisi kiinnostaa. Riippuu tietenkin, missä päin Suomea...

Almamaria kirjoitti...

Olen hautuujengiläinen ja minut on mielikuvasurmattu, jee jee!
Voisin olla periaatteessa intomielinen tapaamisen puolesta, aika vaan tahtoo olla ainakin tämän vuoden puolella kortilla - tämän totesin äimistyen kalenteria silmäillessäni. Mutta siis periaatteessa joo!

pastillinjauhaja kirjoitti...

Mää toivoin että mut ois ennemmin murhattu, mutta ei ku sellaseen jumalattomuuteen, tavallaan, väännettiin. Mutta silti hyvää tarinaa! Mää en kyllä tiiä mitään tuosta hautsikkajengistä? Ja monesti itseä on tietyt blogaajat uteloittanu nähä. Tosin ku ei niin aktiivi oo ite blogillaa jos muihin vertaa. Että en tiiä olisinko oikeutettu tapaamiseen. Mutta kiinostas!

Isopeikko kirjoitti...

Hmm... miälenkiintoista

Allyalias kirjoitti...

Elegia, olisi kiva saada asiat hoidettua niin, että kukaan ei joutuisi jäämään pois rahan tai sijaintinsa takia. Mutta liekö tuollainen ihme mahdollinen?

Almamaria, periaatteessa joo on ihan hyvä vastaus. Taidan olla vähän kateellinen kalenteristasi. Minulla on kyllä mahdollisuuksia tämänkin vuoden puolella :)

Pastilli, jumalattomuus on toki aina kirjoittajasta mielenkiintoisempi vaihtoehto kuin murha. Jopa. Hautsikkajengi onkin tällainen blogifriikkien salaseura, joka on perustettu "kaikessa hiljaisuudessani" täällä blogissani...

Isopeikko, toivottavasti riittävän mielenkiintoista, jotta Peikkokin rymyää jostain pusikosta tapahtumapaikalle :)

Lilith kirjoitti...

Meinasin kertoa että on minut murhattu mutta ei mua murhattukaan. Bileissä olin. Tavata voisin ehkä.

Kutuharju kirjoitti...

Kyllä vain, liityin hautsikkajengiin toukokuussa (ihan tarkkaa päivämäärää ei ole, hah haa), mutta täällä Allyn blogissa käytiin silloin joukolla tunnustamassa miten mieluusti hiljennymme hautausmailla...

Allyalias kirjoitti...

Lilith, eipäs sinua tosiaan ole vielä murhailtu... Mutta koskaan ei tiedä milloin se tapahtuu. Julma ja kieroutunut Allyalias on edelleen vapaana.

Kutis, kuka väittää, ettei jengimme ole ollut aktiivinen. Muistamme jopa liittyneemme siihen! Pitäkäämme hautausmaiden mainetta yllä!

Muikku kirjoitti...

Ettei vaan rupeaisi sitten hautakiviä kaatumaan ja tapahtumaan semmoista elläimellistä mellastusta, kun sinä Älly oot semmonen eläskelepone hulivili toisinaa???

halo efekti kirjoitti...

No minähän olen hautsikkajengissä messissä ilman muuta (onko minut jo virtuaalimurhattu, en tiedä).

Suosittelen Jyväskylän vanhaa hautausmaata kokoontumispaikaksi, kun en kerkeä kumminkaan lähteä kauemmaksi (kuin virtuaalisesti).

Polgara kirjoitti...

Lämpimästi *heheheeeh* suosittelen kokoontumiseen perinteikästä ja ah-niin-suosittua MALMIN HAUTUUMAATA, Åbergin puolta... sitä vanhaa siis. Siälä on niin paljon tuttuja jo valmiiksi odottamassa =I Tai sitten Kuliksen yksityistä hautista =E Loputkin kumoon, eh, siis mummot, tiätty!

kukkis kirjoitti...

Haamuna huutelen täältä tämänpuoleisesta, että joooooo ... Olisi kiva nähdä! Malmin hautuumaa olisi hyvä paikka muuten, mutta onko sinne Oulusta vähän pitkä matka?

Salka kirjoitti...

Mukavasti on jengiä ilmestynyt tänne! Hautisjengiin liittyneet ja siinä jo olleet jäsenet, mukavaa että innostusta löytyy. Itse mietin sitä tapaamishautuumaata, että pitäiskös sen olla jossain puolivälissä Oulun ja Helsingin näkökulmasta? Ja matalan profiilin tapaaminen, jokainen sais tulla joka tuntee kutsumusta hautausmaihin. Kyllä muakin jännitää/pelottaa mutta sehän on juuri sopiva mieliala mennä haamujen joukkoon!

Salka kirjoitti...

Halo efektin olinpaikan hautuumaa on melkein puolivälissä. Mites se?

Allyalias kirjoitti...

Muikku, sitähän minä tässä eniten pelkään, mutten kehdannut tunnustaa...

Halo Efekti, jos (ja kun) sinut virtuaalimurhataan, saat siitä ilmoituksen blogiisi. Olen minä sentään sen verran kohtelias murhahahmo. Ehdottamasi hautsikka näyttää saavan kannatusta ainakin Salkan taholta. Eikä minullakaan toki ole mitään ajatusta vastaan.

Polgara, Malmin hautausmaa kuulostaa lupaavalta. Luulen tosin, että nuo tuttusi tuskin keittelevät kahveja meille, vaikka siitä läheltä kulkisimme... Minulla on vain vähän tuttuja hautausmaalla. Kenties siksi voin vielä pitää niistä.

Kukkis, kaikkialle on Oulusta tosi pitkä matka. Mutta minähän otan vaikka minkä tekosyyn vastaan saadakseni aiheen pieneen matkaan...

Salka, olen samaa mieltä. Tosin pitää yrittää ottaa huomioon halukkaiden rahavarat ja muut kykenemiskysymykset. Joskus puolivälikin voi olla jollekulle epäreilu ratkaisu...

Kaura kirjoitti...

Voisko joku ehkä mielikuvamurhata pikaisesti mutkin? Kuulostaa nimittäin mielenkiintoiselta.

hopola kirjoitti...

Jos jossain on hautuumaatapaaminen, niin sovitaanko että ne murhailut jätetään kotiin kuitenkin, kun muuten alkaa pelottaan. Böh! Iiik!

Jussi kirjoitti...

Minulle kyllä sopii, jos ajankohta ja paikka on jotenkin sopiva.

Paju kirjoitti...

Tämä ruumis on hengessä mukana.

Allyalias kirjoitti...

Kaura, mielikuvamurhailija on ollut pitkään hiljaa, mutta veikkaan että rauhaa ei tule kestämään ikuisesti. Mutta hautsikkajengin kokoontumisajoihin pääsee elävänäkin!

Hopola, ajattelepa ihan tosissaan tuota! Entä jos joku meistä onkin todellisuudessa ihan pimeä murhailija!

HIENOA Jussi! Valitettavasti paikasta ja ajasta ei ole mitään hajua... Ehdotuksia otetaan vastaan...

Paju, UPEAA! On kaunista, kun ruumis ja henki ovat samassa paikassa yhtä aikaa!

Little Sister Araneida kirjoitti...

Voisin liittyä hautsikkajengin henkiseksi liittolaiseksi. Eikös hämähäkinseitit ja yleinen hämyily ole erottamaton osa hautausmaata ja kalmistoja? Olen hautausmaiden ja kummitusjuttujen suuri ystävä!

Luullakseni minut on myös mielikuvaliiskattu useaan otteeseen.

OldGhost kirjoitti...

matka täältä sinne on yhtä pitkä kuin sieltä tänne,siis suhteellinen... käytännön syistä (Finskin tajouslennot [oulustakin], yömaja ym!) Vanha Haamu kyllä liitelis mieluiten Malmilla tai Kuliksessa...

Allyalias kirjoitti...

Little sister Araneida, kaltaisellesi hämähäkille on totta kai paikka Hautsikkajengissä! Etenkin jos pidät hautausmaista.

Oldghost, Malmia on jo ehdoteltu parinkin hahmon toimesta. Minulle se hautsikka onkin ihan tuntematon...

Liisa kirjoitti...

Miltei kokonaan evaporoitunut haamuni halajaa ainakin seurata miittiä virtuaalisesti. Puolivälistä matkaa sinne ja takaisin tai päinvastoin. Hautsikka uussana. Luulin haupitsiksi.

Allyalias kirjoitti...

Liisa, virtuaalisestikin osallistuminen on hieno panos! Tosin lihassa ilmaantuminen olisi suorastaan huumaavaa!

Salka kirjoitti...

Kyllä mulle Malmikin käy:)

Oopee kirjoitti...

Lukion jälkeen tein oikeasti jonkin aikaa haudankaivajan hommia, joten mikä etten minäkin voisi hautsikkajengiin liittyä :)

Allyalias kirjoitti...

Salka, sinähän olet joustava lyyli!

Oopee, ihan varppina täyttyvät vaadittavat kriteerit! Tervetuloa mukaan!