maanantaina, maaliskuuta 01, 2010

Himoa hehkuva kirjoituskilpailu

Alkoi kyllästyttää, kun en ole pitkään aikaan järjestänyt kilpailua. Nyt kun kevät tekee tuloaan, alkaa myös ihminen herätä talviuniltaan. Niin kai sitten minäkin.

Olen pitkästä aikaa tutkiskellut kävijätilastojani ja olen hieman yllättynyt siitä, kuinka moni eksyy blogiini eroottista tarinaa etsiskellessään. Vaikka olen vuosien varrella laittanut jokusen eroottisen kuvan itsestäni ja saanut yhden limaisen sähköpostinkin paljasteluni tuloksena, olen kirjoittanut koko aikana vain yhden eroottisen tarinan (joka epäilemättä on "mielenkiintoinen" yllätys rakkaudennälkäisille).

Nyt haastan teidät, riekottoman ja irstaan mielikuvituksen omaavat ystäväni, lukemaan ainokaiseni, Ingridin lupauksen ja kirjoittamaan tarinalle arvoisensa, höyryävän kuuman jatko-osan. Kirjoita tarina blogiisi ja ilmoita minulle, niin linkitän tarinan blogiini. Jos sinulla ei ole blogia, lähetä tarina kommenttilaatikkoon tai sähköpostiini (jälkimmäiset julkaisen luvan kanssa blogissani).

Kilpailuun voi osallistua maaliskuun loppuun saakka, jonka jälkeen äänestämme kaikki yhdessä voittajakirjoituksen. Tulos julkistetaan Allyn syntymäpäivänä, 12.4.
Palkintona on kunnia päästä Ingridin lupauksen VIRALLISEKSI jatko-osaksi. Lisäksi palkitsen parhaan kirjoituksen pienellä eroottisella lahjalla, joka ei ole lakki. Sen lupaan.

Jään odottelemaan sormet syyhyten ja vesi kielellä, josko joku innostuisi osallistumaan!
Jaa

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Melkoinen tarina :D :D :D

Palkinto kuulostaa niin houkuttelevalta että pitää koittaa näpertää vastaus tänne kommentteihin. Onhan tässä kuukausi aikaa.

Allyalias kirjoitti...

Anonyymi, vähän laihanlaista näyttää olevan innostus. Väsää ihmeessä tarina, niin voit olla vahva voittajaehdokas. Vaikka kukapa tietää... ehkä kuluvan kuukauden aikana joku muukin herää talvihorroksestaan ;)

Kirsi Marttila kirjoitti...

Sinun tarinasi ovat aina niin meheviä ja hyvin kirjoitettuja, että rima on aika korkealla ajatellen jatko-osan kirjoittamista...

Margit kirjoitti...

:) Kiva!

Innostit minut pitkästä aikaa eroottiseksi... kirjoittajaksi.

Kirjoittelin heti blogiini jatkokertomuksen. Se on ollutkin käyttämättä aika kauan. Käypä lukemassa. Klik klik tosta nimestäni.

Innostukseni on vahvaa!

Allyalias kirjoitti...

Kirsi, älähän nyyyyyyt :)

Margit, kiitos osallistumisesta. Minusta tavoitit juuri ensimmäisen osan hengen. Hyvin kirjoitettu kaiken kaikkiaan!

Miss Incognito kirjoitti...

Luin Ingridin lupauksen ja ah ja voih, olin ihan myyty. Kerrassaan loistavaa. Osallistuminen kilpailuun alkoi houkuttaa. Saa nähdä syntyykö mitään. :)

Allyalias kirjoitti...

Miss Incognito, ei muuta kuin kokeilemaan. Kyllä kevät naisen puuhun ajaa ;)

Margit kirjoitti...

Äääh.. kukaan muu kuin sinä Ally ei ole kommentoinut minun tarinaa. :(

Luulevatko muut, että Ally nyt vain keksi uuden nimimerkin Margit ja osallistui omaan kirjoituskilpailuunsa, koska eihän kukaan muu voi olla olla yhtä pervo kuin Ally... eihän?

Mutta minä olen ihan eri henkilö ja oikeasti yhtä pervo! :P

Se varmaan voisi olla huolestuttavaa... tai sitten ei.

(ehkä tarinani on vain niin huuoono)

Allyalias kirjoitti...

Margit, älä lannistu. Tarina on tosi hyvä. Vaan eipä ole satanut tarinoita sähköpostinkaan puolelle, joten sinun voittomahdollisuutesi kasvavat päivä päivältä...

Kutuharju kirjoitti...

Tjaa, uskaltaako tähän osallistua jos vaikka se pieni eroottinen lahja on tuo piirakka joka näkyi vuosien(?) takaisessa kuvassa :o
Riski on valtava.

Olenkohan lukenut sinun juttuasi (ensi kerralla kun tulen käymään, menen tsekkaamaan)..

isopeikko kirjoitti...

Peikko pidätteli itseään mutta ei sitten enää voinut. Se kirjoitti jatkon Allyn tarinalle. Nyt sitä rupesi ujostuttamaan ja se juoksee punastellen piiloon metsän siimekseen.

Margit kirjoitti...

Hyvä Isopeikko! Kilpailua kehiin! :D

Kutuharju kirjoitti...

No nysse on luettu, karjalanpiirakat kirkukoot mikä hatunsyöjä!
Vaativaa, vietävän vaativaa vetäistä tuosta liukkaampaa juttua!

Allyalias kirjoitti...

Kutuharju, jos lahja on tuo sama piirakka, takaan, että se on näin vuosien kuluttua huomattavasti mehukkaampi kuin kuvassa.

Peikko, kiitos herkästä ilottelustasi! Pistätte Margitin kanssa kyllä riman todella korkealle.

Kutis, veikkaanpa, että sinä saisit kaikki turhautuneet naisihmiset kulkemaan tarinasi jälkeen baskerit häveliäästi käsilaukussa. Eihän toki sovi kaikkea ihan esillä rävöttää :)

Jukka-Pekka kirjoitti...

Hei Ally
Minun suosikkikirjailijoihin rakkausromaaneissa ovat mm Tuija Lehtinen Enni Mustonen Anni Polva Hilja Valtonen Oletko sinä lukenut heidän kirjoja?

Allyalias kirjoitti...

Jukka-Pekka, noista mainitsemistasi olen lukenut Tuija Lehtiseltä jotain (en yhtään romaania, vaan jotain muuta. Novelleja varmaankin)
Hilja Valtoselta luin joskus kymmeniä vuosia sitten kirjan "Soita minulle Helena", josta pidin, ja sen jonkin jatko-osan, josta en pitänyt niin paljon.
Anni Polvan kirjoista olen lukenut vain Tiina-sarjaa.