lauantaina, maaliskuuta 27, 2010

Eroottisen kirjoituskilpailun viimeisiä päiviä viedään!

Muistutanpa vaan, että tässä olisi keskiviikkoon asti aikaa käydä kisaamaan eroottisessa kirjoituskilvassa, jossa tehtävänä on kirjoittaa jatko-osa Ingridin lupaus-nimiselle maalaisromantiikkaa ja Hankkijan lippalakkeja vilisevälle, aidolle ja rehelliselle pornotarinalle.

Tähän mennessä kisa on saanut liikkeelle erotiikkaa rakastavat Margitin ja Isopeikon, joiden jatko-osia voipi käydä silmäilemässä tulevaa äänestystä silmällä pitäen ja malliksi omaa tekelettä varten.

Palkinnoksi olen luvannut jotain eroottista, joka ei ole lakki, ja tietenkin julistan voittajatyön Ingridin lupauksen Viralliseksi jatko-osaksi.

Vielä ehtii siis kirjoitella (te senkin siveydensipulit, te. Hih) Jaa

5 kommenttia:

isopeikko kirjoitti...

(peikko ei sano mitään)

Allyalias kirjoitti...

On tämäkin, kun rakas Peikkokin on ihan sanaton.

Taitaa olla vaikea laji tämä eroottinen kirjoittaminen. Kun ei oikein häpiäis, eikä kehtais, eikä ossaiskaan. Ja kun pitäisi ympätä mukaan lakkeja sun muuta ellottavaa.
Vaan onneksi minä olen vain tällainen rivo js riekoton, silmää vilkuttava Molla, joka häpiää ja kehtaa vaikkei ossaiskaan. Ja te Margitin kanssa näytätte jopa ossaavan!

Margit kirjoitti...

Miten olisi uusi eroottinen satu, jossa on päähenkilöinä Punahilkkainen Molla ja Iso Paha Peikko sekä puunhakkaaja Margit? :D

Allyalias kirjoitti...

Margit, en oo ihan varma, oonko trii-samin ystävä. Tulukaa vaan vaikka kaikki, kunhan tuutte metrin välein.
Tarinasta päätellen Peikko voisi kyllä olla vahvasti messissä :P

Una kirjoitti...

Hups! Hitsit, en huomannut tätä... :D