sunnuntaina, tammikuuta 18, 2009

Satunnaista sanottavaa

Bamiella, Maaria ja Kutuharju ovat haastaneet minut kertomaan itsestäni kuusi satunnaista asiaa. Voi sentään... näitä paljastuksia on tässä blogihistorian varrella tullut jo niin paljon, että hirvittää... Mutta yritetään:

1. Ensimmäinen kotipaikkakuntani oli Rymättylä. Perheeni muutti pohjoiseen ollessani 4-vuotias (ja yllätyksekseni huolivat minutkin mukaansa) ja vanha kotipaikka jäi taakse. Kävin seuraavan kerran vanhoilla kotiseuduillani vasta jokunen vuosi sitten ja yllätyksekseni tunnistin silloisen kotitalon heti. Kaikki oli toki muuttunut paljon pienemmäksi vuosien saatossa.

2. Suunnittelen talouteni kuukausia eteenpäin. Tiedän, tämä on tylsää! Olen kuitenkin ollut aikaisemmin vuosikausia niin köyhä opiskelija, etten kerta kaikkiaan osaa suhtautua taloudelliseen hengissäselviytymiseen huolettomasti.

3. En ole koskaan juuttunut kielestäni kiinni kylmään esineeseen. Tämä kertoo kaiken liiallisesta tottelevaisuudestani ja yleisestä uteliaisuuden puutteesta.

4. Ihailen ihmisiä, joilla on mukanaan kalenteri, johon he suunnittelevat tulevaisuuttaan ja liimailevat kalenteriin erivärisiä tarralappusia. Olen joskus kokeillut tällaisena ihmisenä olemista. Ei toiminut.

5. Otan aina matkalle mukaani kirjan, enkä ehdi koskaan lukea sitä laisinkaan.

6. En kykenisi juomaan edes lasillista maitoa. Minusta maito on pahaa. Yäk! Siis Yöööh!!! Eikä mulle kärsi saarnata osteoporoosista.


Haastetaanpa vaikka

Kirsi

Arjaanneli

Eero

Kari

Ritahelinä

Almamaria

Ottakaa jos haluatte. Ei oo pakko! Jaa

7 kommenttia:

Eero kirjoitti...

Maito on lasten juomaa :) Kiitos haasteesta.

SusuPetal kirjoitti...

Rymättylä! Olet siis melkein turkulainen:)

Minä juutuin vielä noin 10-vuotiaana kielestä kiinni, kun piti kokeilla, oliko se enää mahdollista sen ikäisillä. Joo, oli.

Isopeikko kirjoitti...

Haa. Kohta peikko tietää kaiken Allysta. Sitten se tulee nurkan takaa kurkkimaan.

Allyalias kirjoitti...

Eero, sas muuta! Tai enemmänkin maito on lehmien juomaa.

Susu, kyllä vaan. Olen melkein turkulainen. Olin kuulemma pohjoiseen lähtiessämme puhunut Turun murretta kovin hartaasti, mutta valitettavasti tämä taito on hävinnyt vuosien kuluessa.

Isopeikko, mitä? Etkö sinä muka vielä kurki? Kukahan se sitten on...

Kari kirjoitti...

Otetaan haaste vastaan. Tosin kotikone on juuri nyt pipinä eikä työnantaja vieläkään katso hyvällä suurempia yksityisharrastuksia työn lomassa. ;)

Allyalias kirjoitti...

Kari, sano,että harrastat työssäsi välttämätöntä itseanalyysia.

Kutuharju kirjoitti...

Ally se osaa yllättää! Pystyy suunnittelemaan talouttaan kuukausia eteenpäin, mutta ei kalenterin kanssa, eli talous kunnossa, mutta elämä sattuman varassa :) Niin sitä pitää. Näihin on helppo myötäeläytyä -- paitsi Rymättylään mistä en tiiä mittään...