perjantaina, toukokuuta 09, 2008

Kauniista älykkääx.

Heippa Bitches!

Tää kesä tulee olemaan varmaan kaikkein haastavin sitten vuoden -04 microshortsixien kuoleman. Nyt on vieläkin vaikeempaa yrittää näyttää kuustoistavuotiaalta kesäbeibeltä, sillä tän siisonin juttu on (yäx yäx) älykkyys! Siis mikä vanhentaa ihmistä enemmän? Katsokaa hei vaikka niitä tyyppei politiikassa tai missä vaan. Ne on kaikki ihan vanhoi!

Tänä kesänä liikutaan tosi vaikeella raja-alueella. Kattokaas, tällasen kolmikymppisen mimmin päähän on tarttunut vuosien varrella kaikenlaisii juttui, vaix on kuinka yrittänyt sulkee yhteiskunnan ja tollaset ulkopuolelle. Mut nytkään ei sit tasan muistella mitään Kekkosii tai lamajutskii. Nyt puhutaan sellasii, et ilmastonmuutos on tositositosi paha juttu ja näin. Et pian me joudutaan tiäx vetää jollain vitun uimapatjalla pillurallii ja tollee.

Mut kaikkein hankalin juttu on se, et ens kesänä kaikki hengaa jossain vitun kirjastossa! Ja siel ei sitten muuten lueta mitään Cosmopolitanii vaan pitää olla joku kovakantinen kirja, vaikka biologian kirja, kun niissä on isoi kuvii. Mut pahinta on, et sä oot NIIN aut, jos käytät yhtään itseruskettavii. Sähän näytät silloin ihan siltä, kun oisit vaan maannu biitsillä koko vitun kesän. Eli sun pitää viel enempi panostaa kaikkiin peitevoiteisiin ja noihin. Ja pitää nukkua koko kesä tuorekelmu naamassa. Ihan kuin talvessa ei olis tarpeex...

Mut sit tää toinen probleema, tää normaalisti "puistonpenkkisyndroomax" kutsuttu. Siis miten vois istuu kirjaston tuolilla niin, ettei kaikki selluliitit pursuu justiin kaiken kansan tietoon????!!!! Siel on sit kans ne sairaalavalot, et kaikki sellut näkyy ihan yliselvästi. Eikä sukkahousui siis kuulu todellakaan käyttää kesällä. EI TODELLAKAAN!

Mä en niinku tajuu tätä nykyajan kauneusihannetta. Pitäiskö tänäkin kesänä olla joku vitun anorektikko, et näyttäis yhtään mageelle??? Siis eihän KUKAAN tavallinen gimma (saati kolmikymppinen perheenäiti) voi näyttää ees pikkusen siedettävälle tässä uudessa älykkyysmuodis. Siis just tästä näkee, et kaikki muotisuunnittelijat on jotai homoi, kerta niil ei oo yhtään selluu.

Mä en jaxa enää... siis voittexte käsittää???? Mä vittu makaan himassa koko kesän tuorekelmu perseessä!!!!


Pakinaperjantain aihe on muuntautuminen. Jaa

12 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Se voi sitten olla vaikeeta - blondille riittää tekoälyn hankinta, tukka ruskeex, mutta muuten...:D

Isopeikko kirjoitti...

Eikös olisi älykkään oloista lähteä sen tuorekelmun kanssa ihan ihmisten ilmoille. Huomaisivat miten hyvin pidät itsestäsi huolta.

Sitä paitsi voit hankkia sellasen kirjan, minkä sisällä on kolo johon voi laittaa vaikka pullon tai mitä vaan, niinku jotkut nörtit on laittannu kirjoihin tietsikoita.

Allyalias kirjoitti...

Inkivääri, kun siis ruskeet hiuxet ei oo kesällä yhtään hot. Se älykkyys pitäis ilmaista muulla tavoin..

Isopeikko, vois olla ideaa käärii noi sellut tuorekelmuun niin kukaan ei näkis niitä. Eikä kelmu oo sama ku sukkikset.

Ois muuten mageeta: Red catii kirjastossa...

Mk kirjoitti...

Mikrosortseista selvittiin jo 80-luvulla, kolmekymppisistä on aikaa, kauneus on aika päiviä kadonnut, joten miksi enää huolehtia mitä muut ajattelevat?
Antaa niiden ajatella joilta se käy, minä tyydyn aurinkoon.
Joten älä sure Ally, iän myötä helpottaa.

Allyalias kirjoitti...

Mk, kyllä pahasti epäilen, että kaikki eivät pääse paineistaan iänkään myötä. Sen verran enemmän on näkynyt noita kiristettyjä keski-ikäisiä viime vuosina.

Akkapaha kirjoitti...

Voi siuta, valisset ain sen kappeimman tien. Eihä se vaikiaa oo, ko ostat oikiat pokat ja laitatat tarpeeks paksut linssit. Rajauskynäl saap silmäaluset mustiks ja vaalial peiteväril kalpiat poskipäät. Seitkytluvun marimekost kyl löytyy senverta löysää linjaa jot jääp ne kahvatkii peittoon vaik istus lukusalis.

Ainii, se lukemine. Jätä se. Tyhjä lehtiö ja pureskeltu lyijykynä huulil. Eiköhä jo jokkuu riennä appuihin, taiteellissii ideoita antamaa.

Allyalias kirjoitti...

Akka, muodin tie ei valitettavasti ole lavea. Mutta sinut ottaisin omaksi Laakerinlehdekseni (tai mikä Edelfelt se oli) milloin tahansa. Saanko kumartaa muotijumalattaren edessä??

Hallatar kirjoitti...

Hersyvää. =)))))

Allyalias kirjoitti...

Hallatar, kiitos :)))))

Oh-show-tah hoi-ne-ne kirjoitti...

Kaikki muuttuu - muuntuu, minä muistan hyvin vielä ajan jolloin homoja ei haukuttu jokski vakkin mannerheimiksi.

Hansu kirjoitti...

Heh :D Semmonen kesä!

Allyalias kirjoitti...

Oh-show-tah hoi-ne-ne, minusta on väärin haukkua edes Mannerheimia mannerheimiksi. Mannerheim on nimitys, jota jokaisen tulisi käyttää korkeintaan kerran elämässään, jos silloinkaan.

Hansu, olethan jo valmiina viimeisimpään muotivirtaukseen!