sunnuntaina, huhtikuuta 27, 2008

Purpoosipolkkaa ja lumppumainos

Olen saanut tämän tunnustuksen Pantterilta ja Karilta aikoja sitten ja olen ollut niin mykkänä onnesta, että suostun jakamaan tätä vasta nyt eteenpäin. Tällä kertaa jaan purpoosipalkinnon tasaisesti päivittäville puurtajille, ja soisin kaikkien tutustuvan näihin näppäriin veijareihin.

1. Puhdistavan vihan Lilith: Hän on nuoresta iästään huolimatta bloggaamisharrastukseni esi-äiti. Hänen tarkoituksensa blogimaailmassa on jakaa elämän sattumuksia riemastuttavan sarkastiseen tyyliinsä.

2. Ketään kotona? Noeijoo: Olen fanittanut tätä bloggaajaa pitkään. Komeasti kaikuu pohjoisen ääni hienoilla kuvilla höystettynä.

3. Kun kukaan ei kuulenin Kukkamaa: Kukkis edustaa tätä blogimaailmassa vaikuttavien monilahjakkuuksien kerhoa. Hänen tyylistään ei voi olla tykkäämättä.

4. Teresan kotonanin Teresa: Teresan kotonanin romanttishenkinen haaveilija sattuu olemaan myös minun elämäni rakkain (ja ainoa) Teresa. Muistelin viimeksi aamulla, kuinka Teresa on elämässään ehtinyt kunnostautua mm. breakdancingin, piirtämisen, laulunteon ja päälläänseisonnan saralla. Puhumattakaan siitä, että hän on ollut myös lahjakas taikuri.

5. Alastalon lasisalin Alastalo: Alastalon lasisalissa ei suinkaan olla lasista tehtyjä vaan mies on kuvannut tarinoissaan mm. hurjan eroottisia seikkailuja, epäonnen ja laitapuolen elämää unohtamatta. Kuvausharrastus välittyy blogista hienosti ja silmä lepää taitavissa otoksissa.Sitten vielä pieni mainospala: Käykääs Lumpuissa katsomassa Allyn neuvot minigolfpukeutumiseen. Jaa

6 kommenttia:

noeijoo kirjoitti...

No jopas pääsi yllättään nurkan takkaa. Kiitos tunnustuksesta!

Lilith kirjoitti...

Mää oon ihan mykkänä mielihyvästä ny. Kiitos! En ois arvannu tätä prenikkaa saavani.

Teresa kirjoitti...

kiitos allyseni!!!

Teresa kirjoitti...

Ai niin ally,kävin lumpuissa tsekkaamassa upean kirjoituksesi(myös kuvitus oli varsin hieno)ja nyt täällä rouskutellaan mariannea!

kukkis kirjoitti...

Voi hyvänen aika, kylläpä yllätit iloisesti, kiitos!

HeidiR kirjoitti...

Minunkin pitää joskus tutustua tuohon lumppuosastoon paremmin. Varmasti hauskoja juttuja!

Nyt vainn tulin sanomaan, että lähetin sinulle arveluttavan mailin. Toivottavasti se tuli perille, eikä juuttunut roskapostisuodattimeen. :P