tiistaina, huhtikuuta 15, 2008

Nussimusrokote

Arvoisa tasavallan presidentti,

Ensin rupesivat kähertämmään tukkaa, sitten lävistämmään korvia ja haarukkaväliä reikäjuustoksi. Nyt ne ovat keksinneet ruveta jo rokottammaan noita nuoria ihimisen taimia semmosella nussimusrokotteella!

Mihin tämä maailma on menossa, kun nykyään 9-vuotiaille tyttärille ja poikosille sanotaan, että nyt voipi ihan vappaasti ruveta aattelemmaan seksulaarisia ajatuksia? Sen kun vaan ottaapi lääkärissä ruiskauksen (saatanan siemenen siitä sissäänsä saa, sano mun sanoneen), niin ei tarvitte kantaa synnin taakkaa!

Ei oo rauhan satama tämä armas kotimaamme. Porttouteen yllyttävät, ihan ylimmältä taholta!

Tuollaisia rokotteita kun alkavat suihkimaan ylt'ympäriinsä, niin pian koittavat hirmuiset ajat. Musta laiva saapuu rakkaan Suomemme satamaan ja kannella seisovat Riettaus ja Sodomia, nuo Ameriikan maiden hirmuiset valtiaat. Irstaus laukkaa yli maan vaahtosuisella ratsulla ja kylvää kauhua meidän oikeemielisten sydämiin.

Onnikat ja porttikongit täyttyvät alastomista, himossa kiemurtelevista ruumiista. Nuoret, turmeltuneet sielu-polot ähkivät ikuisessa turmeluksessa leikkikenttäin liukumäkien suojissa. Heikoimmat muuttuvat narkoliineiksi, jotka kerjäävät vapisten yhä uutta pistosta kiimaansa nostattamaan.

Nuoret miehet ilmestyvät kärmesilmin meidän oikeamielisten ovien taakse kerjäten, vietellen, houkutellen... Eikä heihin siirry mikään vitsaus, joka meille muille on mielenhallinnan helpottamiseksi säädetty. Yöstä toiseen nuo nuoret riivaajat seisoskelevat ikkuinoidemme takana lihaksiaan pullistellen ja väännellen kasvoilleen hekkumallisia ilmeitä.

Pian säädetään jo laki, joka määrää kaikki kansalaiset osallistumaan mitä mielikuvituksellisimpiin orkiloihin, joissa tuntemattomat yhtyvät toisiinsa. Niissä ihmisiä sidotaan tuoleihin kiinni ja saapasjalkaiset herrat kulkevat ratsupiiskaa paukutellen. Jossain nurkassa on vanha onnenpyörän pyörä, johon ihmisiä laitetaan kiinni ilman rihman kiertämää ja pannaan väkkyrä pyörimään. Nuorten miesten alastomille vartaloille heitetään ämpärkaupalla öljyä ja sitten kokeillaan kuinka liukkaita ankeriaita he ovat.

Niin, että rupia sinä, presidentti hyvä, tämän rauhaisan satamamme vartijaksi ja kiellä tuollaiset saastaiset nussimusrokoitteet! Ne herättävät nuorissa likaisia ajatuksia ja voivat käynnistää ihan oikian helvetinkonneen!

Ps. Jos tätä nykymaailman menoa ei pyssäytetä, keksivät ne varmaan vielä sellaisenkin irstauenpillerin, että sen syömällä naiset eivät tuu tiineiksi ees nussimisesta!


Pakinaperjantain aihe on satama.

(Aihe tämänkertaiseen kirjoitukseen tuli, kun kuulin tänään radiosta uutisen, jonka mukaan tarvittaisiin lisää nuoria rokote-tutkimukseen. Nyt osanottoa rajoittaa mm. vanhempien huoli siitä, että tuollainen rokote saattaa kannustaa nuoria SEKSIIN) Jaa

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:-D Kiitos vaan! M9inua pidetään nyt työpaikalla hulluna. Nauran vaan, hyvä ettei kusi housussa.
Onpa täällä muuten tapahtunut juhliesi jälkeen :-)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Ally !! Joko Miehesi löysi karvansa? Kiitos juhlista! Oli kiva kun pääsin ulkopuolisena juhliisi...N...rokote kaikille teineille... Seksi valistus kuuluu myös vanhemmille...Jos 12-13v alkaa seurustella.Voi vanhemmat katsoa peiliin... ja toistaa se vapaa kasvatus.!

Elegia kirjoitti...

Nyt tuli pissat, onneksi ei ollut housuja! Tuolilta on helpompi pyyhkästä.

Aika rankaks on elämä mennyt, kyllä pelottaa tuollaiset mukamas hyvää tarkoittavat rokotteet, joiden ainoa tarkotus on kuiteskin vaan saada naiset ihan holtittomiksi!

Isopeikko kirjoitti...

Oikein joutui virnistämään vakavalle asialle. Voi Ally minkä teit :)

Allyalias kirjoitti...

Anonyymi1, minuakin pidetään usein hulluna. Eikä minun tarvitse edes nauraa kuset housuissa. Tena ja nokkakahvimuki on muuten kaksi todella hyväksi havaittua keinoa estää vahingot.

Anonyymi2, löysi, mutta ajelee niitä nyt täysin omaehtoisesti. Teit siitä porsliinin... että kiitti vaan!

Seksivalistus tosiaan kuuluu vanhemmille. Toisaalta seksi ei minun mielestäni ole lainkaan paha asia, vaan osa elämää. Nuorten on silti hyvä olla tietoisia joistain faktoista...

Elegia, toivottavasti tuolisi ei ole pehmustettu :D (oletan että ei).
Olisi parempi, että kukaan ei koskaan mainitsisi seksiä sanallakaan. Teiniraskaudet loppuisivat siihen paikkaan ja rokotteitakaan ei tarvittaisi ;)

Isopeikko, anteeksi. Ei ollut tarkoitus pakottaa. Irvistä päälle oikein pahasti, niin virnistys neutralisoituu.

Pisara kirjoitti...

Tuossahan puhuu vanha vuokraisäntäni (rauha hänen sielulleen) runsaan kymmenen vuoden takaa! Hän oli myös näitä oikeamielisiä, jonka mielikuvitus pystyi kuitenkin loihtimaan mitä syntisimpiä ajatuskuvioita. Minun ja kahden kämppikseni puhelinvastaajan olemassaolosta hän mm. päätteli, että olemme pros...noita harhaantuneita yölintuja, ja että vastaajan tehtävä oli tietenkin vastaanottaa asiakkaittemme yhteydenottosoittoja.

Vaan kukapa keksisi sellaisen nussimusrokotteen että se rokottaisi seksinhimoa vastaan?

Mymskä kirjoitti...

Hyi, seksiä! Minä en enää koskaan tule tähän blogiin, kun täällä puhutaa rumia!
Semmoinen rokote pitäis olla, että menis halut kokonaan. Minähän en tarvitse sellaista, kun en ole halukas, mutta sellaisille, jotka ihan irstauden ja pimeyden töitä valtoimenaan harjoittavat. Phui!

Allyalias kirjoitti...

Pisara... tota noin... onko kukaan koskaan sanonut sinulle, että sulla on ollut aika erikoinen vuokraisäntä?

Mutta uso pois, tunnen tyypin pikkuisen liiankin hyvin :)

Nyt lähdetään kehittämään halut poistavaa nussimusrokotetta ja otetaan tuo Mymskä tuosta mukaan!

Mymskä, tämä on kyllä sellainen irstauen pesä, että oikeemielisen kannattaa sitä välttää!

kukkis kirjoitti...

Minua kiinnosti erityisesti tämä kohta: nuoret miehet ilmestyvät kärmesilmin meidän oikeamielisten ovien taakse kerjäten, vietellen, houkutellen .... Mistä niitä saa tilata? Kai ne nyt seuraaviin bileisiin kutsutaan?

Asiasta toiseen: tämäntapaisia kirjoituksia sai ennen lukea pienten paikallislehtien yleisönosastoista. Aah, vanhoja hyviä aikoja ...

Alastalo kirjoitti...

Paikoin tuli mieleen raamattu. Uso tai älä. Hienoa tekstiä. Sun täytyy ruveta kirjoittamaan uutta "Isoa kirjaa". Nykyajan malliin. Sulla alkaa tosiaan olla kaikki ainekset sitä uutta uskonlahkoa varten kasassa.

Eläköön Allyismi! Liittykäämme kaikki Allyismiin ja tulkaamme seksistä vapaiksi!!


Hieno teksti! Ja hauska!

Anonyymi kirjoitti...

Attention! See Please Here

Allyalias kirjoitti...

Kukkis, ällös lankea lihan houkutuksiin, vaikka viettelisivät tuollaisilla mureilla sisäfileillä! Viime viikonloppu meni silkaksi irstaudeksi, joten nyt on moraalisen kurinpalautuksen aika.

Alastalo, oletko nyt ihan varma, että haluat vapautua seksistä tämän kansaa kiihottavan kirjoituksen tai jonkun uskonlahkon takia? ... no sitäpä minäkin :)))