maanantaina, maaliskuuta 24, 2008

Muotibloggausta, osa 2

Toivuttuani edellisen muotibloggauskokemukseni aikaansaamasta tuhmien sähköpostien sarjasta (niitä tuli yksi), olen päättänyt valottaa uudelleen vaatekaappini sisältöä.
Moni varmaan miettii, mitä minulla on ylläni blogatessani. Harva tietää, että haluan olla aina parhaimmillani, jopa tietokoneella istuessani.

Kylpytakkini on äärimmäisen sensuelli, mutta myös huomattavan käytännöllinen. Vyö pitää kokonaisuutta tyylikkäästi paikallaan ja korostaa kauniisti vyötärön linjaa.


Romanttinen kukkakuvio sopii sekä kesän tunnelmallisiin iltoihin, että talvella takkatulen loisteeseen. Nukkaiseksi kulunut (etenkin perseen kohdalta, yllätys yllätys!!!) ajaton kangas tuo kivasti mieleen rauhallisen maalaistunnelman.

Kuva ei tuo esille vapaa-ajan asuni parasta ominaisuutta, suuria taskuja, johon mahtuu uskomattomat määrät nenäliinoja ja muita tärkeiksi katsomiani paperilappusia. Jaa

16 kommenttia:

Isopeikko kirjoitti...

Onkin hieno idea solmia vyö jo valmiiksi kylpytakin uumille. Silloinhan siitä saa juuri sopivan, eikä tarvitse enää kovassa kiireessä saunan jälkeen tai vaikka koneella istumista aloittaessa ruveta solmimaan vyötä. Tuolle idealle kannattaa ehdottomasti hakea patenttia.

Peikko tykää tuon takin hiutuneesta pinnasta. Siitä tulee peikon mieleen yksi oikein vanha karhu, josta on paljon tykätty ja jota on paljon halittu.

Onko salainen toinen nimesi Tilda?

Saara kirjoitti...

Heh, sulla on mallina pimee valopää.

Mari kirjoitti...

Tyylikäs kokonaisuus. Ally-muoti leviää kohta kulovalkean tavoin. Sun täytyy perustaa ihan oma blogi tälle muotiosastolle :-D Ovat ne niin sensuellejä ja originaaleja, jos vaikkapa saat kohta kutsun Pariisiin!

SusuPetal kirjoitti...

Ihan kuin meidän mummon takki, hahhah:))
Ja vaarin hattu!
Tosin meillä ei ole suvussa valopäitä ollut koskaan.

Allyalias kirjoitti...

Isopeikko, olen tosiaan huomannut, että usein vyön solmiminen olisi tosi hankalaa. Nyt riittää, että hyppää kylpytakkiin, kuin teräsmies asuunsa.

Oikeastaan koko nimeni on Ally Adlit Alias. Reaalimaailmassa minua kutsutaan Adlitiksi, mutta käytän täällä Allya anonymiteetin säilyttääkseni. Kuva tuli vahingossa peilikuvana...

Saara, eikö ole hieno mallinukke. Valoja ei siihen päähän laiteta, kun ei paljon säteile tässä omassanikaan :)

Mari, kiitos! Uskon, että tässä muotibloggauksessani piilee kannattavan liikeidean siemen. Niinkö se kävi, että tällä rikastuin?

Allyalias kirjoitti...

Susupetal, ajaton tyyli sopii joka lyylille!

Elä naura, oot vaan katteen paska ;)

Pisara kirjoitti...

Toivottavasti tämä muotibloggauksesi jatkuu. En malta odottaa osaa 3.

Tuima kirjoitti...

Kyllähän tuo mennen tullen voittaa kulahtaneet legginsit ja villapaidan, jonka hihaan nenäliina on työnnetty...

Elegia kirjoitti...

No jopas, milloinkohan nähdään catwalkilla Allyn oma mallisto?! Nythän sellainen valmiiksi kulunut on erittäin trendikästä, joten kukkaunelmahan pieksisi mennen tullet diorin rätit ym. paskan!!!!!!

Polga kirjoitti...

On hieno (siihen kylpytakkiin verrattuna, jossa Polga lokittaa)! En mä vaan uskaltais muotilokittaa =O Hui kauhia ,D Ajaltelkaa sitä ihanaa reikäistä yöpaitaani, josta melkein hiha on irronnut ja sitten... no niin, eipäs innostuta siellä... Hajaannutaan!

Allyalias kirjoitti...

Pisara, varmasti jatkuu! Minulla on vielä mooooonta uniikkia luomusta kaapissani!

Tuima, jaahas... onko joukossamme kenties toinenkin pölyallergikko :)

Sinun muotipostaustasi odotellessa...

Elegia, voi olla että omaan muotinäytökseen ei mene enää kauankaan. Alkaa tämä "työelämäni" käymään sen verran pitkästyttäväksi, että pitää keksiä muita aluevaltauksia :)

Tässähän tulee ihan nostalginen fiilis, kun rakas Elegia on ilmestynyt kommenttilaatikkoon takaisin :)))

Polga, odotan ja kiihkeästi vaadin, että paljastat vielä vaatekätköjesi uumenet minun ja muiden silmille. Yleisö vaatii verta ja skandaaleja!!!

Almamaria kirjoitti...

Luin muotia pullistelevan paljastuskirjoituksesi ja odotin, missä vaiheessa kerrot miksi pidät mustaa lierihattua päässä blogatessasi. Munat ja mämmi ilmeisesti aiheuttivat minulle harhanäkyjä, toisella katsomisella asia valkeni.

Et sitten enää tohtinut ottaa kuvaa hiutuneesta perspuolesta :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi Ally. OOtko viime käynnilläsi käynyt minun vaatekomerossani penkomassa. Ei hitto sehän on minun mummo vainaan vanha kylpytakki.

Allyalias kirjoitti...

Almamaria, perseen kuvat saavat jäädä tästä blogista tykkänään pois... ehkä :)

Kyllä mä vielä hommaan mustan lierihatun näitä blogisessioita varten.

Anonyymi, oletko varma, etten ole mummosi? Saattaahan salanimen taakse kätkeytyä kuka tahansa, vaikka mummovainaa sitten :)

tanssiva harmaa pantteri kirjoitti...

Aina tyylikäs, kotonakin tyylikäs. Minulla on usein vain yöpuku, kun en kerkiä muuta laittaa.

Allyalias kirjoitti...

Pantteri, kyllä todellinen tyyli lähtee kotiasustuksesta! On onni omistaa hyvä vaatemaku!