keskiviikkona, maaliskuuta 26, 2008

Jos Lordin Dark Floors-elokuvasta tehtäisiin ruokaa

Kymmenen kertaa kammottavampi kuin Dark Floorsin loppuhirviö

Tämä ei ole minun syytäni. Mies oli ostanut spagettilihavuokaa kaksi paketillista, koska yllättäen juuri se sattui olemaan reilussa tarjouksessa. Yllättäen, sillä minusta tätä pitäisi jakaa ilmaiseksi, jollei sitten heittää suoraan roskiin.

Nälkäisen on syötävä. Silti jälkeenpäin on nolo, suorastaan itseinhon ja kuvotuksen sekainen olo.
Samoin tunsin myös Dark Floors-elokuvaa katsellessani.

Elokuvakokemuksesta en voi syyttää miestäni. Vika on yksin minun, kun menin typeryyksissäni voittamaan radiosta liput elokuvan ensi-iltaan. Tähän saakka en ole keksinyt mitään, millä elokuvakokemukseni olisi saanut huonommaksi. Tapahtumapaikalla oli jo sentään huonot jäähallin penkit, kylmä, huono näkyvyys (tämä tosin oli sekä hyvä, että huono asia) ja elokuva oli valehtelematta paskin koskaan katsomani. Nyt tiedän, että rima olisi sentään alittunut vielä pikkuisen reilummin, jos sylissäni olisi ollut höyryävä lautasellinen spagettilihavuokaa.

En pysty edes rehellisesti sanomaan, että olisin joskus todella VOITTANUT mitään arvonnoissa ja muissa kilpailuissa.

En ole ihan varma, mitä spagetti on, mutta ainakin sen liha on aivan järkyttävää!!!

(Toisaalta en ihmettele. Kuuluvat väittävän, että äiti olisi tehnyt nuo Saarioisen ruuat omissa pienissä nyrkeissään muokaten)

***

Ai niin... Mulla ei ole gmail toiminut pariin päivään... Onko muilla ollut samoja ongelmia, vai pitääkö taas purkaa kone osiksi?
Jaa

19 kommenttia:

--KATA-- kirjoitti...

Pahoitteluni kaikille Saarioisen ystäville, mutta kyseinen firma edusta sitä kaikkea mitä vihan. Minulle pitäisi lähinnä makssa, että söisin tuota tai mitään muutakaan heidän ruokaansa.
Kuva aiheutti minussa todella pahan olon, menen etsimän oksennusämpäriäni.

Allyalias kirjoitti...

Kata, olisinpa itsekin jättänyt ruuan syömättä. Veikkaan, että jos olisin hakenut itse yrjöämpärin, olisi ruoka tullut takaisin justiinsa saman näköisenä :)

Ja se muuten maistui juuri siltä miltä näyttää: Lasten purkkiruualta jossa on vähän enemmän mausteita.

Almamaria kirjoitti...

Gmaili tökki hetken aikaa päivällä, mutta muuten se on kyllä pelannut.

Tuo spagettijuttu on pahin Saarioisen esteettisistä luomuksista, lasagne tulee hyvänä kakkosena. Se sulaa kiisseliksi, kun sen lämmittää.

Kaura kirjoitti...

Gmaili on mulla toiminut ihan oolraits. Voi voi, ei sitte ollu Tarkat floorat semmoinen vuoden pro-autismileffa ;-)

Isopeikko kirjoitti...

On tuollasessa ruuassa yksi hyväkin puoli: se on helppoa oksentaa eikä mene oksentaessa niin helposti nenään. Luulee peikko :)

korpun kirjoitti...

No mutta hyvänen aika sentään! Mitäs hameväen kotkotusta tuo nyt on haukkua HYVÄÄ ja MAUKASTA ja SILMIÄHIVELEVÄÄ einesruokaa. Sattumalta mä ravitsin itseni tänään juuri tuolla samaisella tuotoksella - ihan vapaaehtoisesti! No, ehkä sitä jotain parempiakin sapuskoita on olemassa mutta ennen sitä syö kuin selkäänsä ottaa.

Alastalo kirjoitti...

Suurensinåa kuvasi täysikokoiseksi. Ja se oli kyllä virhe. Tuo lautasesi valinta vielä korostaa tuota "ruokaa". Olisi voinut jäädä syömättä.

Elegia kirjoitti...

Kieltämättä aika pelottavannäköinen (tuo eines tuossa lautasella), huh. Kuolisin nälkään mieluummin. Täytyykin varoa, etten mene katsomaan Laardi-leffaa. En tosin ollut aikeissakaan, mutta pitää silti varoa. ;)

Gmailiin en ole kurkannut taas aikoihin. Se on minulla sellainen "asiallinen" osoite, joten ei siellä mitään kiinnostavaa ole ikinä :D

Elegia kirjoitti...

Hei muuten, klikatkaa ihan oikeasti tuo kuva isommaksi! Se ON pelottava!!!! Jos laihdutatte, niin lupaan, että ruokahalut katoaa ainakin viikoksi :D

Hallatar kirjoitti...

Täällä toimii g-maili ihan hyvin.
Muttei tule postia... =)


Hmmm... luulin annosta aluksi Italianpadaksi kunnes hokasin että herneet puuttui...

Mutta lautanen sinänsä on nätti!

Hallatar kirjoitti...

Nii...
Sitä mää vaan että Saarioisten maksalaatikko ainaskii on hyvää... =)

Tuollaista en oo nähnykkää.
Just abiturientti kokkaa itselleen spagettia ja jauhelihatomaattikastiketta.
Mie maistoin äsken pelkkää kastiketta ja se oli ihanan valkosipulista! Ah.

noeijoo kirjoitti...

Naaa-m! Kaikki kelpaa, mikä ruualle haisee.

Kliivia kirjoitti...

Nooh.. ei tuo laatikko vielä mitään.Kerran söin (maistoin) jotakin tomaattista pastakastiketta jostakin purkista. Se ei ollut pilaatunut tms mutta se maistui ihan oikeasti OKSENNUKSELLE. Oli siis AIVAN saman makuista kuin oksennus. Oikeasti.

Nuo valmisruokien maut on kyllä ihmetyttäneet itseäni monet kerrat. Luulevatko ne, että ihmiset tykkäävät niistä mauista, joita ne aikaansaavat (että niillä itsellään on niin huono maku) vai eivätkö ne kertakaikkiaan osaa tehdä parempaa?

Ja kenen äiti tekee niin pahaa ruokaa kuin Saarioisella ja vastaavissa tehdään??? Sääliksi käy lapsiparkoja ; )

Polga kirjoitti...

Geemeili toimii ihan ok!
Hei, kuvottavuuden maksimointia olisi ollut se, että em. vuokra olisi ollut kylmää tai vähän haaleaa, nyt puhuit kuitenkin höyryävästä annoksesta - kylmissäänhän sen syö! Pahus, siis kylmänä tuo, kuten kostokin, prle. En siis söisi, minäkään... tai no jos ei mitään muuta olisi, niin... tuota... niin... vaihtaisin sen kissanmuonaan, joka on kuitenkin tutkittu tarkemmin!

Pisara kirjoitti...

Heh, en enää yhtään ihmettele miksi ne lapset/teinit Saarioisten mainoksessa meni ihan sanattomiksi kun se pikkulikka sanoi, että meidän äiti tekee teijän äitien rruuuat! Saivat taas yhden syyn lisää karata kotoa.

Toi spagetti näyttää ihan rakettispagetilta. Olin kerran ravintolassa, jossa oli tarjolla ton näköstä pätkittyä spagettia. Seurueeseen kuulunut mies kysyi tarjoilijalta vitsinä että onko tää rakettispegettia, johon tarjoilija, että on.

tanssiva harmaa pantteri kirjoitti...

Positiivinen korostuu, kun välillä kokee jotain oikein negativiista... miten ihanaa onkaan sitten nauttia omista keitoksista ja hyvistä leffoista vaikka telkkaria katsoen.

lepis kirjoitti...

Sinut on haastettu: luuletko pystyväsi olemaan tunnin tänä iltana ilman nettiä ;)

Maaria kirjoitti...

Kuvasta päättelin, että ruoka oli jo kertaalleen oksennettua. Sitten luin tekstin, ja ilmeisesti sitä ei oltu oksennettu. Vielä.

Tuli mieleen eräs takavuosien tv-sketsi. Vesa-Matti Loiri näytteli suorapuheista tarjoilijaa, joka sanoi lasagnea tilaavalle asiakkaalle: "Joo, me sanotaan sitä ällöksi nauhaksi. Minäpä otan sitä pakastimesta ja laitan kuumaan veteen löystymään."

Kaksi hyvää einestä tiedän: maksalaatikko ja hernekeitto. Muut ovat vähän huh huh.

Allyalias kirjoitti...

Apua! Täällähän on ollut vierailijoita :)

Almamaria, luulen, että vika on koneessani (taas). En ole päässyt oikein minnekään, ennen kuin taas nyt. Keemaili ei oikein pelitä vieläkään.

Kaura, valitan. Se ei ole pro-mikään.

Peikko, parasta siinä on, ettei sitä tarvitse edes oksentaa. Heittää vain suoraan pönttöön ja täydestä menee!

Korpun, söin tuota itsekin, kun oli niin nälkä. Mutta pahaa oli. Ja näytti kamalalta. Voi hyvä tavaton, Korpun! Yritetään syödä jotain parempaa.

Alastalo, olisi varmaan pitänyt laittaa pienempi kuva, ettei tule turhia vastenmielisyyskohtauksia.

Elegia, tuossa on ideaa spagettilihavuokadieetti. Saa syödä niin paljon kuin haluaa, kunhan syö spagettilihavuokaa! Laihtuu taatusti.

Hallatar, jaamme siis rakkauden valkosipulisiin kastikkeisiin. Olenhan minäkin suuri hyvän ruuan ystävä, vaikka kuva muuta väittääkin...

Noeijoo, ei se haise ruualle...

Kliivia, valmisruokien "aatelia" löytyy monestakin paikasta. Tämä kyseinen lautasellinen oli kamalin koskaan syömäni.

Polga, olet oikeassa. Se olisi ollut pahempaa kylmänä, niin luulen. Toisaalta kammottava löyhkä leviää höyryävästä lautasesta helpommin...

Pisara, aivan totta! Siinä mainoksessa oli tosiaan paljon pinnanalaista uhkaa ja ahdistusta :)

Pantteri, tuo on juuri sellainen ihanan positiivinen asenne, jolle minullakin olisi käyttöä!

Lepis, ai ilman nettiä... Hankalaa... Toisaalta olen ollut aika lailla netittä koko viikonlopun (pakon edessä tosin)

Maaria, tuo näyttää kyllä yrjölle. Ja kuitenkin söin sitä... Vähäkö inhottaa!