perjantaina, lokakuuta 26, 2007

Helsinkiläiset huomio!! Lahja saapuu!!!

Kari on kertonut aikeistaan piilottaa lahjan Helsinkiin tänään joskus viiden-kuuden hujakoilla. Lisää tietoa täällä. Kari aikoi ilmoittaa minulle heti kun on saanut tehtävän suoritettua ja lisään silloin tarkan osoitteen tämän postauksen jatkoksi. Siis ei muuta kun paikan päälle Karia väijymään ja lahjaa nappaamaan. Siellä taitaa olla osa alkuperäisestäkin lahjasta kierrossa.

Edit (16.00): "Ympyrätalon vieressä on leikkipuisto. Lahja on sen laidalla olevan ruskean, lukitun laatikon takana". - Kari

Muistakaahan ilmoitella mullekin, jos joku nappaa lahjan :)

Ps. Tein sen vahingossa taas. Tällä kertaa biisinä Outkastin Hey Ya.

Shake it like a Polaroid Picture... Jaa

16 kommenttia:

katriina kirjoitti...

En ihmettele: tuo Hey Ya vie niin mennessään, että minäkin voisin laulaa ääneen. Tai ainakin tekee mieli lähteä tanssimaan.

Almamaria kirjoitti...

Kiitos...heeeeyyyy yyyyyaaaa, hey yaaa

OldGhost kirjoitti...

Jesss Ally! You made my day!
Ja mahtava juttu, että lahja liikkuu! Jänskätellään, kuka ehtii ensin!

Elegia kirjoitti...

No onko se napattu!? Itse olen napannut niin paljon viiniä, etten pääse liikkeelle enää!!!

Muutenkin on ollut unitautia, niin en ole poistunut neljän seinän sisältä :´(

Kuka sen haki?!?!?!?

--KATA-- kirjoitti...

Mä haluan kanssa heti tietää!

hopsula kirjoitti...

Kauanko pitää elää jänskätyksessä? Pitääkö lähtä junalla puksuttaan etelää kohti?

Ai se olit sinä, joka ..

Allyalias kirjoitti...

Katriina, pitää varmaan kuunnella vähän hiljaisemmalla. Ettei sitten ainakaan laulaisi niin kovalla äänellä.

Almamaria, heyyyyy yyyyaaaaaaaa!!!!

Oldghost, minnehän lie lahja liikkunut, vai onko liikkunut minnekään...

Elegia, ei ole tullut lahjasta mitään tietoa. Eli tällä hetkellä sen kohtalo on täysin hämärän peitossa.

Kata, niin minäkin haluaisin :)

Hopsula, nyt junaan ja lahja takaisin Ouluun!

Kari kirjoitti...

Laitoin paikasta kuvan blogiini. Ainahan on kuitenkin mahdollista, että sen on löytänyt joku satunnainen kulkija. Aika hyvässä näkösuojassa lahja kutenkin on.

Little Sister Araneida kirjoitti...

Ounou! En ole pariin päivään ehtinyt blogeja vilkuilemaan, joten sain tietää Lahjasta vasta nyt. Onko se todellakin vielä nappaamatta??? Minähän voisin...ääh, en jaksaisi millään tänä iltana, se on kuitenkin viety, jos käyn katsomassa. (Huokaa ikuinen pessimisti)

Almamaria kirjoitti...

Jos asuisin lähempänä niin kävisin korjaamassa pussin parempaan talteen! Nyt täytyy tyytyä seuraamaan tapahtumien kulkua.

Heyyy yaa on poistunut junnaamasta päästäni, tilalla on R-A-K-A-S kulta kultasein mä sanoin niin ja selväks tein me mennään maalla naimisiin ---

Allyalias kirjoitti...

Kari, tutkimattomat ovat lahjain tiet... Mutta kuva varmasti auttaa uteliaita kivasti eteenpäin.

Araneida, kukaan ei tosiaan ole ilmoittanut ainakaan minulle lahjan löytymisestä. Kenties se on yhä siellä, minne Kari sen jätti.

Almamaria, minun taitaa olla pakko käydä hakemassa lahja itse takaisin, jos kukaan muu ei sitä tee :) Saapahan hyvän tekosyyn matkustella. Tulen potkurilla ja kaikki bloggaajat matkan varrella saavat luvan tarjota väsyneelle kulkijalle kahvin ja makuusijan :)

lepis kirjoitti...

No eikö se ole löytynyt??? Pitääkö tästä nyt lähteä aamulla Helsinkiin tai jotain.... Ja minä kun odotin, että sen tuo joku Hesalainen sitten tänne Espooseen ;)

Allyalias kirjoitti...

Lepis, eipä ole lahjasta kuulunut vieläkään... Missähän se oikein matkaa, vai odottaako vielä ottajaansa Karin löytämässä piilossa...???

hop hop sula kirjoitti...

Vaadimme lahjaa takasin Ouluun, kun Helsinkis on saamatonta sakkia! Olihan se suklaata, eikö edes se houkuta..
t. Lahjomattomat

Laura kirjoitti...

Laulan usein kun ajan autoa (paremmat ihmiset pyöräilevät mutta minä en voi kun joudun kuljettamaan lapsia). Sekin kuulemma kuuluu ulos. Ja vähintään näkyy, koska eläydyn aika voimakkaasti kappaleisiin. Väliäkös sillä. Joskus myös harjoittelen ääntämään vieraita kieliä puhumalla autossa itsekseni. Se toimii tosi hyvin, jos ei ole pitkään aikaan päässyt harjoittelemaan jotain kieltä ja sitten tietää, että joutuu puhumaan sitä pian. Viis siitä, että se näyttää siltä kuin olisin tärähtänyt.

Ihanaa silti, että tärähtäneitä on muitakin!

Allyalias kirjoitti...

Hopotihop, toivotaan, että lahja päätyy jonnekin oikein mukavaan paikkaan! Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka se löytäisi joskus tiensä takaisin Ouluun :)

Laura, tosi hieno tunnustus! Kiitos! Ja tosiaan helpottaa löytää joku kanssatärähtänyt. Kenties voimme perustaa sellaisen omituisen bändin/ryhmittymän joka laulaa pelkästään liikkeessä. Ja sää voit räpättää vieraalla kielellä :)