perjantaina, syyskuuta 19, 2008

Pompsista pomps. (Varoitus! Sisältää tarinaa ruumiintoiminnoista.)

Onpa jotenkin källiä nähdä tosimies, joka naaraan kaadettuaan istuu keittiön pöydän ääressä ähisten ja sätkää poltellen. Mies polttelee ajatuksissaan, ei vilkaise lähistöllä pörräävää naarasta, vaikka toki on salaa toisen olemassaolosta kovin tietoinen. Juuri kun naaras istahtaa siihen vastapäätä, kenties aikeenaan puhella tunneasioita, mies tökkää tolppasormillaan sätkän tuhkakuppiin,nostaa paksua kankkuaan ja rusauttaa muhevan ydinpierun.
"Nyt jysähti paska", mies sanoo uhmakkaasti ja painuu takalisto napsuen vessaa kohti. Siinä on tunneasioita riittämiin yhdelle illalle.

On muuten ihan vihoviimeinen virheliikku ruveta syyttämään tällaista tosimiestä käytöstapojen puutteesta. On kiistatta selvää, että tällä henkilöllä kaikki toimii niin kuin pitää; kaikki tärkeä pysyy sisällä, mutta kuona-aineet eivät kauan viihdy hänen kehossaan. Siisti mies ei totta tosiaan pidä kaikkea paskaa sisällään!

Mutta onpahan olemassa niitäkin miehiä, jotka eivät ole tosimiehiä laisinkaan. Kakka se tulee heilläkin, epäilemättä, vaikka tuskinpa he tajuavat tehdä siitä numeroa. Mutta heillä on yhtä kaikki jätepoliittisia ongelmia oman tomumajansa sisällä. Kusihan se heillä kivuta kiemurtelee selkärankaa pitkin pään sisälle ja siellä se kuohuu ja pulputtelee niin kuin persikka-ananas-sekamehu liedellä.

Ja siellä minne kusi pompsahtaa, ei kyllä elä ja kukoista mikään muu! Yrittäkääpä ihan huviksenne elää sellaisen miehen kanssa, jolla on kusi päässä. Sellainen mies ei vaikene sitten millään. Suu käy, kun keskeneräiset ajatukset jättävät pääkopan kuin rotat laivan - tai silleen. Ja kun siellä päässä ei ole sitä älyäkään enää ollenkaan, niin eihän se raukka tiedä puhuvansa aivan mitä sattuu vaan pitää itseänsä kovinkin viisaana.

Seksin jälkeen kusipää on ihan kammottavaa seuraa. Kai hänellä on hyvä mieli kun on saanut sentään jotain ulos itsestään ja siksi lörpöttelee tavallistakin vilkkaammin. Ihan yhtä tehokkaasti tuo lörpöttely toimii tunnekeskustelun tappajana, kuin toimii tosimiehen suolistokaasu. Toisaalta hyvä niin, sillä vaikka vastapuolen tunteet kävisivät kuinka kuumina tahansa, ei tajunnanvirta riitä leimauttamaan liekkiä samalla tavalla kuin perijuureva metaanipilvi.

Tai ainakin tällä tavalla tiedän isojen tyttöjen lohduttelevan itseään kun käyvät illalla pissalla.

Pakinaperjantaissa pompsahti! Jaa

8 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Hölöttävät miehet ovat saatanasta, metaanipäästö ihmisestä.

Hansu kirjoitti...

No huh, siinä totuutta tarpeeksi tälle illalle!

Isopeikko kirjoitti...

Voin paljastaa, että uudessa isojen poikien koulussa opetetaan juuri tuollaisten metaani- ja muiden päästöjen käyttämistä naisen hurmaamisessa. On siellä muitakin oppiaineita, vaikka "naisen tanssittamisen viriilit macho-otteet".

Kirsi Marttila kirjoitti...

Jo meni plörinäksi! (tai pärinäksi)
Muhevaa kerrontaa, jälleen kerran!

Kutuharju kirjoitti...

Pitääkö noista valita tai olla suosiolla ilman, hah haa. Tulee tässä mieleen pari muutakin tosimiesryhmää, mutta enpä kerro kun en osaa. Tää oli niin hallitun hillittömästi kerrottu, että olisi suonut noita tapauksia vielä riittävän...

Fotomontaasi kirjoitti...

siinäpä se :-D

pastillinjauhaja kirjoitti...

Eihän nyt kukaan tommosta voi tehä! Eihän?

Inkivääri, Finland kirjoitti...

Heh:)