maanantaina, heinäkuuta 12, 2010

Kesälemmikit TOP 5

5. Cristiano Ronaldo
Kuvaus: Nuori, jäntevä, lyhytkarvainen. Vaatii paljon päivittäisiä aktiviteetteja pysyäkseen tyytyväisenä. Jaksaa kiinnostua palloleikeistä myös aikuisella iällä. Määrätietoisella koulutuksella voit saada itsellesi näyttävän kumppanin lenkkipolulle tai puistoon. Kuka tahansa ei kelpaa tämän laatutietoisen lemmikin omistajaksi, vaan myös naisen tulee täyttää oman rotunsa muotovalion vaatimukset. Muistathan että cristiano ronaldot ovat laumaeläimiä, ja siksi ne runsaasti saman lajin edustajien seuraa.4. Ilkka Kanerva
Kuvaus: Älykäs, valpas, karkeakarvainen. Säilyttää poikamaiset piirteensä myös aikuisiällä. Saattaa etenkin kesäisin olla hereillä myös öisin, jolloin naputtaa ja rapistelee äänekkäästi. Tottunut matkustamaan. Ei saa jättää pihalle hetkeksikään vartioimatta, sillä karkaa erittäin helposti. Kouluttaminen on erittäin haasteellista. Aloittelijoille ei suositella urospuolista ilkka kanervaa lainkaan sen voimakkaina säilyneiden viettien vuoksi.


3. Kesäauto
Kuvaus: Edullinen, hivenen epäluotettava. Kesäauto on lemmikki, joka ei kärsi tullessaan syksyllä hylätyksi. Yleensä omistaja kiintyy lemmikkiinsä enemmän kuin päinvastoin ja usein käykin niin, että kesäauto jää omistajalleen syksyn tullen. Valitettavasti kesäautot ovat yleensä perheeseen tullessaan hyvin vanhoja, eivätkä elä enää pitkään. Pitkäaikaiseksi lemmikiksi kesäauto soveltuu vain sellaisille, jolla on monipuolinen kokemus huoltotöistä.


2. Danny
Kuvaus: Vaaleakarvainen, pörheä, hyväntuulinen. Kevään edetessä alkaa katukuvassakin näkyä yhä enemmän dannyja. Dannya harkitsevan onkin hyvä muistaa, että lemmikki kaipaa etenkin kesäisin paljon ulkoilmaa ja vaihtuvia maisemia. Erittäin voimakas miellyttämisentarve, innostuu kaikista taputtajista ikään ja sukupuoleen katsomatta. Mukava kesälemmikki mökille ja festareille. Turkki vaatii kuukausittaisen trimmauksen.

1. Kirja
Kuvaus: Edullinen, luotettava, älykäs, helppohoitoinen. Kirja on hyvää seuraa. Sen voi ottaa mukaan aivan kaikkialle, eikä se aiheuta allergiaa. Kirjan hoitaminen on erittäin helppoa - itse asiassa voit unohtaa sen pitkäksikin aikaa ilman, että se kärsii tai pahoittaa mielensä. Jos haluat seuraa, voit viettää aikaasi kirjan kanssa mihin vuorokaudenaikaan hyvänsä.
Muistathan kuitenkin, että on moraalitonta hyljätä kesäkirja!

Pakinaperjantai Jaa

15 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Aikamoisia lemmikkejä...tuon kirjan huolisin.

Celia kirjoitti...

Kirjan minäkin huolisin. Minä olen ilmoittanut jälkikasvulle, että niin kauan kun olen ihan varma, että lemmikin hoito ja ulkoiluttaminen jäisi minun vastuulleni, niin ainuttakaan karvaturria ei tänne hankita.

Una kirjoitti...

=D

Allyalias kirjoitti...

Susu, kirja on hyvä valinta ja voittaa muut ehdokkaat heittämällä :)

Celia, minä olisin ainakin aika huolissani, jos 15-vuotias poikani alkaisi ulkoiluttaa rakasta ilkka kanervaansa liian ahkerasti.

Una, <3

isopeikko kirjoitti...

No nin. Puhdasta Allya. Olet sinä aika mahdoton, ja hyvä niin. Oikein hyvä :)

Kari kirjoitti...

Olin jo hylätä kesään ehkä ajankohtaan sopimattoman kesäkirjani, Ravunkäyntiä, mutta kirjoituksesi pisto sydämmessäni palaa siihen uudelleen :)

Allyalias kirjoitti...

Isopeikko, ois kivempaa olla mahdollinen.

Kari, jos tämä kirjoitus auttoi järjevastaisesti pelastamaan edes yhden kesäkirjan, en ole toiminut turhaan.

arleena kirjoitti...

Ronaldo olisi mukava kepeäksi kesälemmikiksi, mutta mihin sen sijoittaisi syksyllä. Enkä kiertoon talveksi, ottajia luulisi löytyvän.

Anonyymi kirjoitti...

Mie taijan ottaa tuon kanervan lemmikiksi. Eipä oo vaivaa minulle jos menee muualle välillä ruokittavaksi.. Ja muiten nurkkiin kuseksimaan.

Anonyymi kirjoitti...

Aikamoista lemmittelyä, haluaisin itse olla lammikkinä. Hyvä teksti, todella huvittava.

Kutuharju kirjoitti...

Sinulla on niin hillitön huumorintaju ja kyky yhdistellä asioita, että ei voi kuin hihittää - ja ihailla. Hyvä Ally!

Akkapaha kirjoitti...

Alli, oot eto kesälemmikki - karvasmakiaa, vatsaankäypää, kuittaa Akka ja jatkaa naurunkihinää.

Kirsi Marttila kirjoitti...

Oi, tämä oli hyvä : )
Tarvitsinkin kunnon naurua tähän tämän hetkisen nauratukseni päälle...

: D

Celia kirjoitti...

Joo, olisihan se aika kummallista, jos lapsi taluttelisi puoliniljakasta ilkkakanervaa. Tai takkuturkkista dannya. (Kapikohan sitä vaivaa?)Kirja on ehdottomasti paras. Sitä suosittelen lapsellenikin kesälemmikiksi.

Allyalias kirjoitti...

Arleena, minä haaveilen sellaisesta kesälemmikistä, jonka kanssa voisi kierrellä terassit ja kulttuuririennot ja keskustella pitkiä, intohimoisia keskusteluja yöhön asti. En tiedä, onko Ronaldo sellainen kesälemmikki. Mutta jos ei, tyydyn kirjaan.

Anonyymi, kanerva taitaa tosiaan pärjätä aika hyvin villikanervanakin.

Marjaisa, varsinkin kesällä olisi kivaa olla lemmikkinä. Voisi keskittyä rauhassa oleelliseen ja jättää velvollisuudet jollekulle toiselle.

Kutis, jos minulta kysytään, niin sinulla on maailman paras huumorintaju! ;)

Akka, se on näkökulma kysymys kuka kenenkin lemmikki on!

Kirsi, kaksinkertainen nauru on aina parempi kuin yksinkertainen. Sanoohan sen sananlaskukin!

Celia, kyllä minäkin suosittelisin kirjaa lapselleni lemmikiksi, mutta vanhin jälkeläisistäni on päätynyt itse yhden kivan Katrin lemmikiksi. Ei se hullumpi kohtalo ole sekään.